Hem tanışma, hemde balık sevdasına bir pazar mutlaka sizinle görüşmek isterim. Bu pazar şehir dışındayım. Ama diğer hafta için, eğer sizinde işiniz yoksa bir araya gelelim derim.
Sorularım çok oldu belki ama, buldum ya bir cevap veren kesilmez arkası artık. Yeni soru; hazır çapari takımından tüyleri kesip yemli kullansak olur mu?
Tabi olur neden olmasın. Her iki tarafında müsait olduğu bi pazar buluşulup birlikte olta atılabilir...
Ben tüylerini kesmeden yemli olarak kullandım ve güzel sonuç aldım. Ama işin üstadı arkadaşlar fikirlerini sunarlarsa bende öğrenmiş olurum.
tabi ki böyle yapanlar da var ancak 10'lu takım bence fazla, üst iğneleri kullanmazsınız, ya da yeminiz çoksa kullanırsınız bir de hazır çaparilerde iğneler yemli için çok küçük olur (genelde 12 no hazır takımlar)..
Özel mesaj olarak email adresimi ve telefonumu size göndereceğim. Mail veya telefon ile iletişim kurarız.
http://www.borukurdu.com/ Buradan canlı ve kuru olarak tüm yem çeşitlerini temin edebilirsiniz. Sizi http://www.avdepom.com/default.asp?git=9&urun=20927 adresine yönlendirecektir.
Arkadaşlar ben de cumartesi günleri müsaitim. Buluşup beraber av yapabiliriz. Örneğin yarın sabah kalender den girer duruma göre yeniköyden çıkarım. Varsa gelen memnun olurum. (Küçükçekmece-Kanarya'dan)
====== Hadi ya "bir" olsaydı en azından... Neyse yarınki raporunu bekleyelim belki bi ışık görünür...
Daha önce unkapanı köprüsünde hiç avlanmadım...hep galataya gittim..dediğin gibi galatada gündüz yer bulmak çok zor...Berkan abi bişi sorcam...unkapınında araç parkedecek yerler varmı(arac köprünün üstünde durunca problem olurmu) veya yakınlarında uygun fiyatlı otopark vs varmı? birde takımcı bulunuyormu unkapanı köprüsünde?? cevaplarsan memnun olurum berkan abi...
Berkan'a sormuşsun ama ben cevaplayayım yanlışım yada eksiğim varsa Berkan düzeltsin. Köprünün üstünde araçla duramazsın, problem olur. En yakında İMÇ'nin önünde İspark'ın park yerleri var hemen 2 dakika köprüye. Köprü üstünde takımcılar oluyor ama normalden daha pahalı satıyorlar. Takımlarını önceden hazırlamanı tavsiye ederim.
unkapanı köprü üzerine parketmek sorun olabilir, orası galata gibi değil.. ancak az ilerde karaköye doğru perşembe pazarında (karaköye gidiş tarafı değil diğer dönüş yönü) yol kenarında dükkanların önündeki ara kaldırımda (gittiğinde görürsün) araçlar parkedebiliyor. Sabah erken gidersen park sorunun olmaz.. takımcı var mı pek dikkat etmedim, mutlaka vardır ama emin değilim, takımcılarla pek işim olmadığı için..