Haklısınız bir tane yakalayıp incelemek lazım.Gereksiz yere mezgit tutup sonrasında çöpe atmaktansa bir tanesini koklayıp avdan vazgeçmek daha iyidir.
arkadaşlar akşamları galatada karidese iri istavrit geliyomu bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.herkeze rastgele
akşamları galataya gitmiyorum abi ama tahminimce karidese istavrit gelir.eminönü ayağı boğaza bakan tarafta gece ada izmariti yakalıyorlar.eminönü ayağının kıyıya en yakın kısmında eşkina yakalıyorlar.bunları biliyorum umarım yardımcı olmuşumdur abi
bende galatadan (boğaza bakan tarafdan) yayan geçtim kayda değer balık yoktu;ki zaten köprü pekde kalabalık değildi olta atanlar güneşde kavrulup sinek avlamak ile meşguldü saat 10.00 sularında...
aynen boş du. bu hafta küçük oğlumun 40 çıkıyo artık ALLAH nasip ederse rahat rahat balığa gidebilirim
Bugün saat 15:00-19:30 arası Unkapanı civarındaydım.17:00 civarı iyi denilebilecek seviyede iri sardalya yaptı onun haricinde kayda değer bişey yoktu.
köprüden neden hiç rapor gelmiyor..balık yok mu yani bu mevsimde köprüde ?? bilen varsa yazarsa seviniriz,, gece yemli iş yapıyor mu?
fısherman kardeşim geçen pazar günü galatadaydım gündüz iyide gece yemli iş yapmadı.bide canlı kurt düşün ona rağmen iş yapmadı 20 dakkada 1 tane orta boy istavrit geldi haberin olsun.son 2 3 gündür durum nedir bilmiyorum kardeşim.
bu akşam galatanın eminönü ayağında olacağım,izmarit denemeleri yapmayı düşünüyorum,raporu sizlerle paylaşırım