arkadaşlar gece köprüde verim nasıl? balık yemli takıma rağbet gösteriyomu ? karides iş görüyomu? birde yemli takıma iri istavritlermi geliyor yoksa normal boylarda mı?
emre geçen pazar akşamı galatada hava karardıktan sonra yemli karides denedim sonuç 0 dı.bende şaşırdım olmamasına.fakat p.tesi den bugüne durum nedir bilmiyorum kardeşim.
emre bahsettiğin balık istavritse kendi tecrübem; havanın kararmasıyla yarı yarıya azalır daha sonra saatler ilerledikçe kaybolur. gece köprüde av yapacaksan köprünün köşelerinde eşkina denemesi yapman bence daha mantıklı olur.
evet istavritden bahsediyorum yani %100 garanti bi yöntem yemli ama kaç aydır hiç denemiyorum.5 dk da bir bile olsa yemlide vuruş alınır yaa idk
bu aralar köprüde neler çıkıyor kefal istavrit izmarit sardaalya izmarit ?? Bu hafta gitmeyi düşünüyoruzda yanımızda takım olarak ne tip şeyler getirelim köprü için ?
Şimdi değil ama eskiden kullanıldığını biliyorum; karagöz için kullanılırdı... Belki başka balıklar da rağbet edebilir...
şöyle bir arkadaşım izmirde yaygın olarak kullandıgını söyledi, levrek in sevdiği yemlerin başında geliyor izmirdede çupra belkide başka tür varsa dikkatini çekebilir sülünez alternatif bir yem olarak denemek nietindeyim ve hiç denemedim bu sebeple
bugun eminönüunkapanı saat 07-12 arasında ufak istavrt ve büyük sardunya yapıyor köprünün başlarında ise yemli ile mezgit reeling
bugün cankurtarandaydım balık bayaa iyiydi kreçe pek çıkmadı genelde iri balık yer cankutaran fener altın tutulan balık 3 kg istavrit sabah 7 den 10 ,a kadar 3 saatte alınan balık resim çekme fırsatım olmadı gidicek arkadaşlara tavsiyem zargana ve kefalde çıkıyor ona göre tedbirli gidin derim kalın sağlıcakla rastgelsin herkese
sardalya demek istediniz sanırım.. bu arada sözünü ettiğiniz yerlerden çıkan mezgitleri bence tüketmeyin, malum dip balığı mezgit, temizlerken ağır bi koku gelir zaten..
abilerim yarın köprüye çıkmayı düşünüyorum,mezgit avlamak istiyorum,köprünün hangi tarafında olmalıyım ? yarın köprüye gidecek abilerimle veya arkadaşlarla görüşebiliriz
Unkapanı köprüsü altından alınan mezgitler sağlık açısından bir sıkıntı yaratırmı?Mezgit avlamak istiyorum fakat Unkapanı hakkında çok kararsızım.
Ben olsam yemezdim.. ben kartaldan çıkan mezgiti bile tavaya atmadan önce düşünüyorum.. bi tane balığın karnını yar ve kokla..