bende arnavutköydeydim dün de balıklar hiçte büyük değildi 7-8 cm . arada saatte bir belki 10 cm üzeri geliyordu. alsam hepisni kova dolardı ama çoğunu geri saldım
saat 13:00 - 13:30 arası KAraköy ve Galata Köprüsü Raporu; Karaköy Vapur İskelesi yanı: Balık sıfır Galata Köprüsü Karaköy'e bakan taraf: Yemli (kurt) ve şamandıralı takıma kefal geliyor, kefal boyları orta, Eminönü tarafına doğru 3'erli geldiği oluyor. Galata Köprüsü Haliç'e bakan taraf: Tek tük istavrit geliyor. İstavrit boyları orta arada kraçalar var.
Bugün sarayburnundaydım balık yok denicek kadar azdı ben hiç alamadım sadece 2 abi alıyordu alıyordu dediğimde toplasan 30 tane yoktu aldıkları sonra bir kesti birdaha yapmadı o abilerde gitti bende toplayıp geldim takımları. Gelirkende köprüye baktım dolaşmadım ama görünürde balık 0 dı.
bazıları havyarlarını dökmüş abi.buna yeni doğmuş istavrit sürülerini görerek kanıt getirdim ve de balığa da gittim 1kiloya yakın aldım %20si havyarını dökmüş
zargana başladımı başlamadıysa ne zaman başlar hooked reeling reeling reeling reeling reeling reeling reeling hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked hooked reeling reeling
Merhaba bu sabah eminönündeydim sabah 7:30 dan 09:00 a kadar takıldım istavrit boyları çok iyi olmamakla birlikte arada çok iri istavritte geliyordu balık boldu 10 tane birden çekiyorsun bunun en fazla 3 tanesi kovaya girecek derecede, köprüyede baktım öyle bir geceden eşkina yakalamışlar bolca
kraça almamanın bir yolu var oda bana kalırsa dipte yemli takım bekletmek.acaba yemli avlanan varmı köprüde karidesle ?
deneyenleri çok gördüm nasıl desem adam 20 dakikada bir kıraça alıyor bu süre daha fazla uzun olabiliyor.kısacası balık yemliye atlamıyor abi
Karaköy'de ve Unkapanı'nda çapariler hemen hemen full geliyor fakat balıkların %80'i kraça büyüklüğünde...