Arkadaslar merhaba;gezi amacli az once galata koprusu halice bakan kisimdan yayan gectim bol miltarda sinek avlaniyordu ilgili arkadaslara duyrulur,kayda deger balik yok.
Ayrica dun gece 2 arkadas yenikapi sahilde stoperli samandrali takim yem teke kullanarak muhtelif yerlerden olta attik saat 20:30-23:00 tek bir vurus dahi alamadik banghead
Cumartesi öğleden sonra Galata Köprüsünden geçtim, bir kaç balık tutanla sohbet ettim, durum vahim, bir kaç saatte sadece bir iki istavrit tutmuşlar. Karaköy sahilinde, vapur iskelesinin hemen yanı biraz daha iyi gibiydi. Kefal için olta atanlar başarılıydı, ama malum kefal hep iskele ayakları pis su kanalları çevresini mekan tuttuğu için açıkçası ben tutup yemem..
sabah avrupa yakasında bıyerlere gıtmek ıstıyorum bogaz fılan olabılır aracımıda guvenlı park edebılecegım bıldıgınız bır yer varmı
Avrupa tarafını çok iyi bilmiyorum ama bir kaç hafta önce formun bu konusu başlığı altında bir organizasyon haberi çıkmıştı daha sonra ayrı bir başlıkta toplanıp gittiler. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=948909#post948909 buaraya bak, hem harita hem de yapılan av ile ilgili resim/yorumlar var. İnşallah sana uyar
baktım sımdıde orası cok fazla uzak benım ıcın suan nobetteyım zaten fazla kalmak ıstemıyorum capadayım nobette buraya yakın neresı var
pazar günü turnaya gittim ama tek lewrekle döndüm olsun onada şükür resimleri daha sonra yüklerim telefonun şarj ı bitti birde wideo war nasıl yüklenir bilmiyorum wideoyu özkan senin dediğin yerden aldım 28cm 300gr
demin sirkeçiye malzeme almaya gittim galata köprüsünü yüriyerek geçtim kraça ve ilaryadan (kefalin yavrusu) başka bir şey yoktu çavela yapmışlar satıyorlardı 10 tl
Şu anda Karaköy kamerasından Vapur iskelesinin yanından balık tutanları seyrediyorum da çapariler dolu dolu geliyor, yalnız balık boynu seçemiyorum. Kraça mı istavrit mi çözemedim...
bugün arnavutköy süper balık yaptı 3 saatte kovalar dolmuş balık bayağı iriydi gözlerimle gördüm fakat balıklar havyarlı ben 1 kg tuttum bana yeter dedım evıme döndüm sabah fazla kalabalık değildi ama saat 9 da fuldu atacak yer yoktu çok kalabalıktı akıntı oldugu ıcın 200 gr kurşun takmanız gerek yoksa balığı cekemezsınız..