8 metreden saldık sandalı 5 metreye kadar tarayarak indik her yerde balık vuruyor serbest bölgeyle karaduvar arası açıklarında
2 aydır at çek veya yemli sardalya deniyorum sahilden 2 ayda hiç balık tutamadım kıyıda hiç balık bırakmamışlar ben genellikle levrek ve diğer avcı balık türlerini avlamaya çalıişıyoum 2 aydır kayds değer avım yok mersinde kıyıyı bitirdiler... hepinize rastgele...
sen mersindeyken ben ankaradaydım Balıksızolmaz, o yüzden cevap veremedim. ekim-kasım mersin için tam balık zamanı ama aksilik bizde işler eylülde başlar bir türlü fırsat bulamadım balığa
cobhccob hoşgeldin. eylülde balon çok idi. koca kocalardı ama foto çekemedim. 100 yıl deneyin. hem ağaçlar altında oturursunuz , oturma alanlarıda var , şehirede yakın sayılır , hemde su an itibariyle zaten denize girilmez, dibi kayalıktır balık yapar
ercinozkan hoşgeldin çupra ve sarkoz haberler güzel. foto çekebildiniz mi? birde tekneyle nerede açılıyorsunuz
balıksızolmaz barbunu nasıl tuttun. turna kırması değil değl mi? valla varsa barbunua balık peşine düşerim.
dolunayla ilgili pek tecrübeli değilim ama dolunayda balık tutmuşluğum vardır. hangi balıkları nasıl etkiliyor bir fikrim yok. zamanla öğreniriz herhalde
merhaba bazlama adaş. şimdiye kadar forumlarda mersini hep taradım ama daha önce size rastlamamıştım. balıklar güzel gözüküyor.
ercinozkan kardeş; kayık kiralayacaksanız karaduvar tarafını öneririm. en azından açıldığınıza değsin. şehir merkezinde hiltonun ordada kayıklar var. 20 istiyorlar bence pahalı. kira yok, elektrik yok, vergi yok. 10 milyon dese herkes biner ve daha çok kazanır bence. zaten hiltınun orda avlar verimsiz çünkü ağlanmadık yer yok
i_levent hoşgeldiniz. silikon karides atanları gördüm ama tutabilen görmedim. muhtelif yerlerden kurşunla 3 lü dip taraması yapılabilir. mesela genelde T iskele bu iş için uygun zemin (eğer ağ atmamışlarsa)
balıksızolmaz; Davultepe ve MİYM şehire yakın diye tercih ediliyor. yoksa balık tutmak isteyen Karaduvara gidiyor. orasıda bana ters geliyor ...
okanerdal33 hoşgeldin. fakat h okan hortladımı ? ne oldu? gerçekten sen o musun? merzeci öleli 10 yılıdan fazla oldu herhalde. isimde bir yanlışlık olacak gibi şu ara levrek için en iyi 6 ya da 8 lik silikon. zokalı atın. Ama ne zaman geleceği belli olmuyor. Kıyıyı taramak lazım. 1-2 aydır da ben de pek balığa çıkamadım. görürsem söylerim.
sayın okanerdal33, gercekten mersinde kıyı bitik. bu lafı çok duydum ve bizzat ben gözlerimlede gördüm. her nekadar bitik olsa da zaman zaman parsadan payımızı alıyoruz. o da olmasa (mesela kefal) mersinde durmanın bir alemi kalmıyor. kendimden biliyorum. 6 ay atçek yaptım balık tutamadım. en son tüylerle bir kaç balık alımsamda kaydadeğer bir avım yok. ne olacak bu mersinin hali böyle balıksız bilmiyorum. belediyeye resif için müracaat etsek kayile alırlar mı acaba diye düşünüyorum !
daha kendi açımdan kiralamak nasip olmadı bazı arkadaşların söylemelri üzerine yazdım tekne kira fiyatını...galiba 10 kişilk falan tekne...haydi balıkçılar toplanalıp balıkların dişini sökelim artık mersin uyuma )