ee arkadaşlar kıyı ne halde açıkcası atçekten sogudum yarın yemlı ve atcek karısık yapacam sardalya kullanacam muftu deresının cıkıntının orada bıryandada atcek yapacam bbilginize
ben mersinde kayıkla sırtı çeken gördümde, sırtıyla balık yakalayan görmedim bizzat tutmuşluğumda yok. ama anlatılanlara göre tutuluyormuş. yinede görürsem haberdar ederim
1 haftadır parka gidiyorum, şansmı nasip mi ne ben nede başkaları balık alamıyor. dün gece tek levrek alan oldu slikonla atçek, hepsi o. kefal var ama oltaya gelmiyor. 27/12/2011 yani dün öğlen saatlerinde bir cam göz gördük. sahile kadar çupra kovalıyordu oda yakalayamadı
cevaben arkadaşlar merhaba. bu dönemde mersin kıyılarında en güzel kargı mıdye ile karakulak ve mırmır avlayabilirsiniz.yer olarakta, hilton önü viransehir sahili, ve karaduvar ataş ile serbest bölge önü. tabi az ama iri karakulak alırsınız hepinize rast gele
Kargıpınarı deresinin döküldüğü yerde yemli dip avı ve atçek yapacağım. Hedef karakulak levrek ve çıplak. Bunları avlamak için uygun bi meramı daha önce hiç gitmedim?
sercinyo o camgözü nasıl gördünüz yahu, suyun yüzeyinemi çıktı. aman dikkat edin yutar adamı onlar mazallah. eskiden hatırlıyorum da kıyıya balıkçılar çekmişlerdi kocaman kocamanlardı. trolculer yüzünden onlarında sayıları baya azaldı.
valla kartel3309, sen yazdıkytan bşr gün sonra kocaman bir kara kulak gelmişti. hava soğuk, hafif yağışlı ve deniz çok dalgalı, akıntılıydı. yem midye diğer günlerde mırmır tektük çıkıyor (merkezde)
BaLıKSıZ oLMaZ, kargıpınarı diye konu aç, bilenler sana söyleyecektir. ömer33 oralarda avlanıyor ve iyi balık tutuyor at çek içinde millet boyuna kadar suya giriyor. çizme mizme tam takım giyinmen lazım. havanın soğukluğuna bakma suyun ısısı sana yetiyor (hava 10 derece deniz17derece). kıyıda oturup balık beklemekte yetmiyor anlıyacağın. ha suya girmişken bari zıpkın atalım diyeceksen bak o da iyi fikir
5 gün üst üste uçak ile iskele arasında mekik dokuyorum boru kurdu kum kurdu kargı midye kullandım aldığım sadece 200 gramcık karakulak bu yıl havalar çok soğuduğundan balık kıyıya gelmedi diye düşünüyorum artık bir sonraki kışı bekleyeceğim
bence balıklar kıyıya gelmeye korkar oldu malum her yer ağ ve trol kaynıyor balık kıyıya yaklaşamadan yakalanıp bitiyor benim görüşüm mersindeki balıkcılar çok aç gözlü ve yamyam gibiler benim görüşüm ..
evet doğru barış meydanında kayalıkların dibinde hala ağ parçası var 100lük misinayla çıkaralım dedik misinayı koparttı madem ağ atıyorsun denize bari tekrar topla umurlarında bile değil
Hasan merhaba, abim dikkat edelim; su içerisinde olan için denizin 17 derecesi havanın 10 derecesinden daha fazla soğuktur bilesin. Suyun içerisinde uzun süre sakın kalmayasın.
sağolasın Balli abi, eksik olmayasın. senin gibi çok değerli bir abimde kıyıda öyle söylerdi ve beni uyarırdı. zaman zaman balığın peşinde suya da girdiğimiz oluyordu tabii .ama bu soğuklarda biraz zor, üşütüp hasta olmamak lazım
ahanda hiltonun önünde tutulmuş koca bir karakulak buldum artık bu haberden sonra hiltonda olta atacak yer bulamayız herhalde hep söylerdim ama kimse inanmazdı, orası bulunmaz bir mera ama iyi bir sörf kamışa ihtiyacınız var kumsaldan biraz uzağa atmak için http://www.youtube.com/watch?v=QR9VLbApawo
anlaşılan hiçbir mersinliden destek alamayacaz sehir merkezi için. embesil gibi hep kendim yazıyorum. yeni haberleri ekleyeyim bari. bir kerteriz buldum adam atıyo oltayı çekiyo çupra atıyor oltayı çekiyor çupra. hemde bu mevsimde, martta, bu mersinde buzamanda açıklarda bile bulamayacağınız çupraları kıyıdan 1metre mesafeden topladı ne varsa. arkasından 5tane levrek ayrıca kefalller kışın hiç oltaya gelmedi. ama kıyı ağcıları kefal alıyor yani varda oltaya gelmiyorlar. aralarında sarı ve altınbaş bile var. kefal arayanlar için söyleyeyim dedim. ben hala rapala atıyorum ve balık tutamıyorum