internetten alışveriş için siteler, öneri ve yorumlar

Konu, 'Takım Çantası' kısmında morcher tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. deePblue

deePblue na

evet dostum internet üzerinden alışveriş yapmak senin gibi durumu olanlar için ideal bi seçenek olarak düşünülebilir..şahsen bende elektronik üzerine cok alışveriş yaptım internetten.Ama olta malzemeleri ile ilgili bi liste de hazırladım kendime ve fiyat araştirması yapıyorum şuan..Bende sanırım internet üzeinden sipariş vereceğim..sana öncelikli tavsiyem ARAŞTIRMAK..bak mesela bi örnek veriyorum..yanlışım varsa abilerim düzeltsin.amacım bi siteyi kötülemek veya diğerini yüceltmek kesinlikle değil..
    mercan avında kullanmak için seçtiğim bi iğne "mustad 1251c"
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=19169&productid=sporkisik178 bu linkte 100adetli kutu fiyatı 14,6 ytl iken
    http://www.avmarketi.com/asp/listgroup.asp?group=MUS1251C burda yine 100lü kutu fiyatı 6,23ytl.. bende bu kadar büyük fark olmasına anlam veremedim.belki yanlışlık olabilir..Ama siteler arasıında illaki fiyat farklılıkları oluyor..ne kadar araştırrısan o kadar avantajına..bu durum kargo fiyatlarına kadar uzanıyor.bazı firmalar kargonu bile karşılıyor..ama bazılarıda 150-200ytl lik alışveriş şartı koyuyor..
    serbest piyasa ekonomisi işte :D:D:D

2. paramecium

paramecium

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Levrek 2 kg
    Daha öce alba dan bişeyler almıştım internet yoluyla bahsedilen durumlarla ben de karşılaştım istediklerimin yerine başka malzemeler geldi makinalardan biri arızalı çıktı geri yolladım tamir edip yolladılar tabi kargo parasını malı geri yollarken sen veriyorsun ayrıca kalitesi tartışılır ürünlerin bir sezonda telef oldular
    Haftasonu av marketten siparişte bulundum sanırım yarın veya öbürgün gelecek geldikleri zaman ayrıca bilgi veririm güvenli alışveriş yapılabiliyor en azından ben bir sorun yaşamadım.

3. Lucky45

Lucky45

Favori Kamış:
    Kamışlı Makineler
    En İyi Avı:
    MIRMIR
    Ben daha önce bir kaç kez hepsiburada.com dan alışveriş yaptım. senden kredi kartının bilgilerini istiyorlar. eğer internetten almaya mecbursan düşük limitli bir kredi kartının bilgilerini ver ki hatta sanal kredi kartı kullan ki yarın bigün bir sorunla karşılaşmayasın. ayrıca arkadaşlarında dediği gibi avmarket.com, albastar.com gibi sitelerde var. iyi araştırma yap çünkü hem fiyat farkı oluyor hem de iadesi sorun oluyor.

4. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    Arkadaşım bu fark benimde dikkatimi çekti özelliklere daha iyi bak bence.
    Hepsi burada da yer alan ürün 0/6 iğne ve fiyatı 14 küsür.
    Av marketinde verdiğin likte 6 küsür ytl olan ürün küçük numaralar aşağıda doğru indiğinde aynı model 0/6 no iğneninde 14 .91 ytl olduğunu göreceksin. Bazen bizlerde böyle yanılabiliyoruz.

5. deePblue

deePblue na

evet haklsıınız..biri "6" numara diğerisi ise "6/0"numaraymış :( aslında buraya yazmadan önce o kadar da dikkat etmiştim :eek: neyse yanlış bilgilendirmenın hemen önune geçtiğiniz için teşeşkkür ederim..arkadaşlardanda özür dilerim...

6. REALGS

REALGS

Favori Kamış:
    4 kamış+3 makina+örgü misina.Ah birde bol zamanım olsa
    En İyi Avı:
    Çocuklarım......
    İlla kredi kartı ile ödemek zorumda degilsin,havalede yapabilirsik.ama dikkat etmen gereken konu bir dükkanda malı gör önce icine sinerse ve internette ucuzsa sipariş et.

7. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    rica ederim oluyor böyle şeyler.
    Bazen çok dikkatli olduğumuzda gözümüzün önündeki kocaman şeyi göremeyebiliyoruz. Bende de çok olur bu. Gözümün önünde yzan yzıyı göremem çoğu zaman, sakin kafayla oturup rahat rahat incelemek lazım.
    Önemli değil özre değer bir hata değil.

8. carp

carp Mehmet

Linkte daha önce açılmış benzer bir başlık var eğer görmemişseniz bakmanızı tavsiye ederim. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=9061

Deneyimlerimi o sayfada yazmıştım kısaca özetleyeyim. Ne aldığınızı bildiğiniz sürece bu sitelerden alışveriş yapmakta bir sakınca yok, hatta ucuza maledebilirsiniz bile...

Kapıda ödeme imkanı yok ancak havaleyle (% 3-4 indirimli) veya kredi kartına taksitle alabiliyorsunuz. Teslimat bulunduğunuz yere ve kargo firmasına bağlı olarak değişir ama en uzak mesafe bile 3 günü bulmaz. Diyarbakır'a 2 günde ulaşıyor. Bir de liste yolluyorum özel mesajlarınızı kontrol edin...

9. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    yurtdışı bir site

Size bir site veriyorum ( cabelas.com ) bu siteye girin ve buradaki ürünlerin fiyatları ile Türkiyedeki av malzemesi satan sitelerdeki aynı mala ait
    fiyatları karşılaştırın.Bakalım ne kadar kazıklanıyoruz görün.

10. leopar27

leopar27

Favori Kamış:
    makine,kamış
    En İyi Avı:
    levrek 1.5 kg
  11. ozkan01

ozkan01 Nurettin

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    levrek 1.5 civarı
    Cabelas

Merhaba Cabelas Dünyada 1 Numara Ama

Cabelas.com Da Sipariş Verince Gümrük Vs Sorun çikmiyormu?
    Nasil Hallediyorsunuz.?
    Bir Taniğimin Malzemeleri 3-4 Hafta Gümrükte Beklemişti.

12. silentfisher

silentfisher emre

Favori Kamış:
    lineaffe 390 spirit surf kamış
    Favori Makine:
    alba star kk 60, okuma avenger 45 lik
    En İyi Avı:
    kasna 700 gr, irice zargana,istavrit kovayla vs vs
    güvenli net alışverişi siteleri!

arkadaşlar lütfen en azından alışveriş yapan veya duyan varsa msjlasın.avmarketi.com dan alışveriş yapacağım.acaba daha önce alan oldu mu? netten alışveriş yapmadım da.;)

13. mcelikkaya

mcelikkaya murat çelikkaya

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    arkadaki çalılar
    ben alışveriş yaptım
    herşey yolunda gitti teslimat doğru ürün ve iyi ambalaj

14. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Bende senin gibi sormuştum.Muratın dediği gibi dediler ve istedim ertesi günü akşamı eve teslim ettiler ayni marketten.

15. silentfisher

silentfisher emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    tmmdır son kez sorayım albanın kk70 makinesini alıyorum 50 ytl ye.alternatifi varsa yazın arkadaşlar.50 ytl iyi para benim için...:)

16. silentfisher

silentfisher emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    şiparişi verdim.bilgiler için teşekkürler...

17. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Bence iyi yapmadın yani albanın kk sı fason ben geçen sene aldım memnun değilim.Orjinali olsa en azından 70-80 ytl den aşağı olmazdı.Değiştirebilirsen bence değiş arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir sana.

18. silentfisher

silentfisher emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :(benim yaptığım alışverişte bu kadar olur.tüh tüh....yarın pazar.kargoya vermeleri ancak p.tesiyi bulur.değişebilirim.önereceğiniz marka var mı 50 ytl civarı...:confused:

19. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Şöyle söyleyim.Ben makinalardan çok anlamam ama kk nın 50 liğini aldım iki gün sonra kolu düştü bir ay sonra üzerindeki yazı silindi.Aslında telefon edip yerine başka bir makine isteyebilirsin.Birde sen bunu tatlısuda büyük balıklar içinmi kullanacaksın.Ben 65 ytl ye Cormoran rodeo gti 6000 8 Pi diye bir makine aldım memnunum ama arkadaşlar daha iyi bir makinede önerebilirler.Olmasada çok üzülme ben hala makinayı kullanıyyorum çalışması fena değil sadece orjinali çok daha kaliteli ama en az iki katıdır fiatı onuda bulmak zor.Kolunun ağaç aksamına dikkat et sağlamlaştır.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 21 Haziran 2007
  20. silentfisher

silentfisher emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    eğer ki kırılsın balığa küserim ben 20 ytl için 14 saat çalıştığım oldu.neyse yarın arayacağım.av marketi diye sahiden dükkan var mı yoksa sadece sanal alışveriş sitesi mi?

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.