İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. panço

panço orhan

haklı olabilirsin belki ama şimdi burunbahçeden geliyorum 10 kiloluk boya kovaları ağzına kadar istavrit doluydu hala 5 li altılı çekiyolardı hatta bir istavrit çaparisine 2 çinekop geldi takii gırgır 15 metreye ağlarını salana kada herkes nasibini aldı ben ise olatalarım yanımda olmadığı için öylece baka kaldım:(

2. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    avcılar ambarlı dedi de ondan tokmakburnu yapmış olabilir ama ben avcıardan hi rapor duymadım burada. doğrdur ben geçen en çubukluda 2 kardeşin 20 kilo balık yakalayıp sattığını bilirim kiaynı gün bizde ki kişi 8 kiloya yakın balık yakalamıştık. olur olmaz demiyorum ama insan şüpheleniyor. millet balık var diye onca yol tepip boş dönünce bilmiyorum artık.
    arkadaşların deidği gibi duyduklarımızı değil gördüklerimizi yazalım. bana da ne haberler geliyor adam diyor 30 tane sarıkanat aldım bir bakıyorsun 10 tane anca.. bilmem anlatabildim mi :)

3. k_afacan

k_afacan kemal

Favori Kamış:
    lineaeffe BAIA 4.50 / lineaeffe s-flax 3.90 / lineaeffe oyster 3.90
    Favori Makine:
    lineaeffe superfıre 8000 / okuma octana ot-30 / okuma octana ot-55
    En İyi Avı:
    kalkan 1.5 Gr kadar
    galatadan haber bekleyenlere duyrulu bugun malzeme almaya gittim oglen 2 civarları galatada hiç bir şey yok sadece bol ca kefal var hepsi o başka birşey yok duyrulur

4. murtim

murtim murat

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    kofona 1.250 gr
    okey

okey .saygılar.

5. sniper85

sniper85 Davut

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST 4.50
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Onu hâlâ arıyorum...
    Yalın abi ben de her hafta sonu hatta müsait olabaildiğim hafta içi bile gürpınar sahile iniyorum ve malesef elim boş dönüyorum. Dediğin gimi izmarit akınının arkası lüfer yapabilir. Tam işte budur aradığım fırsat dedim ama camdan dışarı bir baktım ki yağmur sel olmuş resmen. Bu havada lüfer alınır mı ki? Ne dersin?

6. hersezen

hersezen hakan

Favori Kamış:
    yabomax
    En İyi Avı:
    Eşkina&Lüfer
    Yalın bey,
    Siz gürpınarda ne tarafa gidiyorsunuz?
    Ben genelde stad ın orda olta atıyorum.Bide limanın orda şu ara limanın orda bir şey yok.Ama stad ın orasını bilmiyorum.

7. ycan

ycan Yalın CAN

Favori Kamış:
    Shakespeare-Balzac
    Hakan bey , Bugünlerde yağmurlardan dolayı Gürpınar balıkçı barınağının sol tarafındaki bölgede oluyorum.

8. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    13.10.2010 çarşamba vaniköy parkından saat 15.00 den sonra koçan gibi istavrit aldık...Balık tutmayı bilenler tahmini 70 parça almışlardır..Çünkü en az 4 kere fuul çektiler...Akşama doğru lüfer denendi.Bişey çıkmadı.Ama öğlen 4 kişi sarıkanat aldı.Duymadım gördüm ,,Tam yanımdalardı çünki..

9. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    Geçen sene de biz çubukludan iki arkadaş 8 kg istavrit aldık çok güzel balık yaptı o sene de boğazda gırgır yoktu. ama bu sene her yeri çeviriyorlar aklınıza gelebilecek her yeri. balık karada olsun karada bile çevirirler gözleri dönmüş gibi resmen. bir keresinde 20 kadar küçük tekne avlanıyoruz çok değil bir ay önce palamuta atıyoruz adam geldi gırgırlar herkezi kovaladı milletin üstüne sürdü millet kaçıştı resmen teknelerle hatta bir amca kayığıyla ağların arasında kaldı zor kurtuldu. olayı videoya çekicektim makinamın şarzı bitti sadece bir foto çekebildim o da çok uzak mesafeden.

10. beyaz martı

beyaz martı Serbulent Bay

Favori Kamış:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    Favori Makine:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    En İyi Avı:
    Yayın 10 kg
    Dün sabah sandallar çapari ile çinekop aldılar (umuryeri, kavak açıkları)
    Öğleden sonra ise çinekoplar çapariye yüz vermedi.

11. feyizu

feyizu Feyiz

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turnafresh 3.90 surf/Okuma Avenger AV65a
    En İyi Avı:
    Torik 8.5 kg
    Sevgili balıksever dostlar merhabalar,
    BU gün burunbahçe tüm zamanların acısını çıkartırcasına güzel istavrit verdi..yağmura ve suyu anlamadan olta atıp takımları karıştıranlara rağmen 2 kg kadar iri istavrit ile (sabrımın dur dediği yerde bırakarak) avı saat 15:00 de sonlandırdım.
    Burunbahçe müdavimleri ben gelirken tuttuklarını 10 TL/kg fiyat ile satmaya başlamışlardı.

12. voynick

voynick Özcan

En İyi Avı:
    Sanırım 3 tane levrek ama 1 kiloyu bulamadık hiç :)
    Kefali seviyorsan galataya git. Bıkarsın belik çekmekten. 2 gün önce hiç görmediğim kadar kefal vardı hava karardıktan sonra bile devam ediyor. Ara ara kıraca yapıyor gönlün el verirse tutarsın başka bişeyde yok.
    Gürpınarı hiç bilmem.
    Rastgele...

13. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Sabah 7.30-8.00 sıralarında Kuleliden geçtim, (Çubukluya kadar gittim) kıyıda üç beş kişiden fazlasını görmedim, onların da ne yaptığı belli değildi.

Denizde tekne de göremedim.

Ya gözlerim iyice bozuldu, ya da yağmur mertliği bozdu. :)

14. husamettinkocabiyik

husamettinkocabiyik hüsamettin

Herkese selamlar olsun ey balık aşıkları
    Aranıza yeni katılıyorum bilgisayardanda fazla anlamam oğluma kayıt kaptırttım.
    Fazla konuşmadan mevzuya gireyim bugün sarayburnu zeytinburnu ve yeşilköy bu üç yeri dolaştım sarayburnunda 2 adet lüfer 1 adet çinekop yarım kilo civarında eşşek istavriti, zeytinburnunda 2 adet çinekop, yeşilköyde 4 adet lüfer aldık 2 arkadaş. Herkese hayırlı avlar şansınız bol bahtınız açık olsun dileklerimle Hüsamettin KOCABIYIK

15. süha günay

süha günay süha günay

akşamüstü 5.30 gibi 20-30 dakika çok güzel iri istavrit yaptı emirganda bugün.
    20-25 tane aldım. sanırım toplamı 1 kg üstü.

16. aozturk

aozturk ali öztürk

galata nın bogaz tarafında hatrı sayılır kefal az kıraça başkada bişi bulunamadı görülemedi

17. Atescibaba

Atescibaba Mehmet Bayraktutan

Favori Kamış:
    DAM Steelpower Tele Surf 390
    Favori Makine:
    Okuma PL 865
    Avcılar raporu

Dün akşam Avcılar derya bloklarının aşağısından lüfer için yapılan deneme başarısızlıkla sonuçlanmıştır. İlgilenenlere duyrulur.
    Selamlar,
    Saygılar.
    M.Bayraktutan

Son düzenleme: 15 Ekim 2010
  18. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Öğlenleri iş arasında üsküdar radarın önüne bakıyorum. Güzel istavrit alınıyor. Dün de birisinin kovasında oldukça iri bir lüfer vardı.

19. süha günay

süha günay süha günay

benim yazdıklarım açık anlaşılıyor: 5.30 gibi 20-30 dakika istavrit yaptı.

20. YorumTube

YorumTube Özden

İstanbul Köprü Raporları

Selam arkadaşlar;

Sitede bende yeniyim. Sitede köprü ile ilgili raporların yayınlandığı bir başlık göremedim ve bende son bir haftamı geçirdiğim köprüler hakkında raporlarımı kısaca size arz edeyim istedim.;

Son bir haftamı Unkapanı köprüsünde geçirdim. 9.10.2010 ile 14.10.2010 tarihleri arasında salı günü hariç hergün iyi istavrit yapıyordu. Zaman zaman balık kessede 10 luk çapari ile 6-7 adet istavrit çektiğim oldu. P.tesi günü olan istavritler oldukça iriydi ortalama 10 cm civarında vardı. Salı günü ise istavritin olmamasını sarıkanatın olmasına bağlıyorum. Unkapanı köprüsü İMÇ blokları tarafında kıyı bölgesinde birçok arkadaş sarıkanat çekti. Ben 1 saat kalabildim ve bu yüzden 1 tane iri bir sarıkanat aldım bir tanede zokamı kuvvetli bir sarıkanata bıraktım :)

Şimdilik sizlerle paylaşımlarım bu kadar. Hepinize RASTGELE... ALLAH BOL BEREKETLİ BALIKLAR NASİP ETSİN..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.