İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Uploaded with ImageShack.us Buradan illa bilgi almak isteyen arkadaşlar için bugünkü Küçükçekmece,Menekşe av raporumdur.....Zargana için tüm ugraşlarım neticesiz kaldı....Bu balık kaya balıgımı anlamadım biliyorsanız yazın lütfen....Agzındaki iğneyide çıkaradım...İnşşallah öyle yaşar...

Son düzenleme: 16 Ekim 2010
  2. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Horozbina.

3. desperrado

desperrado mustafa yigit

Favori Kamış:
    Daiwa
    Favori Makine:
    Banax ST7000
    En İyi Avı:
    palamut 1 kg
    Bugün 16:00-18:20 Çubuklu,hayalkahvesi,burunbahçe açıklarında çinekop çaparisi ve zarganaya gezdik boştu, akşam üzeri ertesi gün için yemlik yakalamak için istavrit çaparisi attık yarım kilo kadar istavrit alıp avı bitirdik.

4. ycan

ycan Yalın CAN

Favori Kamış:
    Shakespeare-Balzac
    Bu akşam saat 19:30, hırsız iki iğneli takım, iğneler mustad 1251c 3 no ,köstek 0.30, yem istavrit fleto, 2 vuruş aldım, 2 adet sarıkanat lüfer arası yakaladım. Yer Gürpınar, saygılar.

5. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

Yer Ortaköy civarı
    3 saat boyunca çeşitli çapariler denememe rağmen 1 tane bile istavrit alamadım, civarda teknelerin toparlandığını görünce gidip yarım kilo istavrit ile yemli takımla şansımı deneyeyi dedim saat 17:30 dan 21:00 e kadar aldığım 2 sarıkanat haricinde sayısız yem kestirdim.
    Balık sürekli değildi, ara ara takımlara geliyor bazen 1 saat tık olmuyor, sanırım bir haftamız daha var.
    Saygılar.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 18 Ekim 2010
  6. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    uzun zamandır kıyıdan av yapmıyordum arkadaşlar sadece geçerken bakıyordum. bugünde öyle biraz yemlik balık yakalamak amaçlı kısa süren bir av yaptım. 4kişiye yetecek yemi tutunca sonlandırdım. arada takım almak için üsküdara da gittim taze rapor vereyiim dedim yazdıklarıma bakmadan hızlı bir şekilde yazdım ama klavyem bozuk klavyenin azizliğine uğradım kusura bakmayın arkadaşlar, abilerim :)

üsküdar da radarın orda rapala ile lüfere atıyorlar. alan 3 - 5 kişi var onlarda ne zaman yakalamış bilmiyorum bir tane iki tane kovalarda. çapariyle istavrit ve kreçe alanlar var,
    kulelide bir dayının kovasında gayet iri bir zargana ve beni şoka uğratan lüfer büyüklüğünde istavrit (eşek istavriti) vardı. onun dışında ara ara tek tük kreçeyle karışık istavrit yaptı.
    herkeze rastgele...

7. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Akşam 6'da taksiye atla,Kumkapı'dan canlı istavrit al,onları yaşatayım diye kovaya koy,ordan Bakırköy sahiline geri gel...Herşeyi güzel,oltalar taze ötesi yemle yemlensin,suyla buluşsun...Hava da mis..2 saat tık mı olmaz kardeşim ya..Delirmek üzereyim.Tık vuruş bile yok...Bütün moralim bozuldu.Geçen sene bu zamanlar elimiz boş dönmezdik.Şimdi tık yok...Son bahane havalar ve sular henüz soğumadı diyelim geçelim..Saygılar

8. Midnight

Midnight Erhan

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster
    Favori Makine:
    Okuma Distance surf
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Bu sabah galata köprüsünde hatrı sayılır çinekop gördüm.ben gittiğimde(08:30) köprü, aşşağılardaki iskeleler her yer doluydu. tam yer bulduk olta attık balık kesti. ayrıca eminönü üsküdar iskelesinde ilaryaların katliamı vardı.istavritde yoktu. bilginize.

9. cosmic-c

cosmic-c cem

En İyi Avı:
    Sırtıkara 3.5 kg
    Yeşilköy sahil..

Sabah 05:00 gibi Yeşilköy sahilde yerimi aldım.Yağmurun arkasından balık yapabilir diye düşünüyordum.On beş dakika içinde bir adet lüfer(normal boyutta),bir adette çinekop aldım.Sonrasında hava döndü ve hiç vuruş alamadım.

Yer: Yeşilköy Sahil
    Takım: Mantarlı Takım
    Yem: İstavrit fleto(taze)
    http://img163.imageshack.us/img163/9361/lferavi.jpg

Son düzenleme: 17 Ekim 2010
  10. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Sabah 5 den beri anadolu kavaginda kayikla dolasmaktayiz beykoz anadolu kavagi arasi 6 kg civarinda istavrit 18 tane cinekop suan denizdeyim paydos etme zamani geldi

11. DarbZen

DarbZen Mustafa

dün saat 7 gibi galatadaydım 9 gibi kefal çekmeye basladılar samandıra ile acemi olmama ramen ben de 4 tane yakaladım aksama bütün gün bekledım istavrit yok 4 kefal ve 3 izmarit tuzlusudaki 2. avım

12. 29519

29519

Dün gece Ortaköy'de iki abi yemliye atmışlardı sordum var mı? gelen giden diye, bir iki vuruş almışlar ama o kadar ben oradayken de tutamadılar zaten.

13. ismail güratay

ismail güratay İsmail Güratay

sarı kanat avı

Dün akşam saat 18.30 dan sonra Yeşilköy beyaz kayalardan 7-8 adet iri sarı kanat alınmıştır.İlgililere duyurulurç Rastgele

14. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    beykoz yalıköy iskeleden ben tekneyle dönerken iskele üstündekiler tüm iğneler dolu şekilde istavritle karışık kreçe tuttular biz o sırada tekneyle hafif açıkta yemeğimizi yiyiyorduk sonra bir saat kadar balık yaptı sonrasında seyrekleşti bizde tekneden biraz denedik kıyıdakiler flçern biz teneden 3 lü 2 li çekiyorduk :D çok sayıda trakonya da oltamızı ziyaret ettiler. :D teknenin öncesini ise iskender abim heralde bir rapor açar diye umut ediyorum :) en lüferinden :D

15. Starter

Starter Tiryaki

En İyi Avı:
    Sinarit
    Sabah 09:00 da Tarabya otelinin ilerisinde çapariyle tek tük cinekop alınıyordu, Kalender'de kovalar boştu.

16. quarizma79

quarizma79 gökhan

selam galata köprüsü raporu sabah 07,00 akşam 17,00 arası 6 7 kg kefal aldım ne istavritne cinekop neden izmarit hiç biri yoktu sadece kefal yunuslar gene buğaz istila etmişler geziyolardı

17. c.ykul14

c.ykul14 Cemil Yurdakul

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4,40
    Favori Makine:
    Okuma Longbow2
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Bu sabah saat 07:00 ile 10:15 arası kuleli kayalıklardan 7 cm maria princess rapala ile 10 adet cinekop aldım 5-6 tanede düşürdüm.Diğer herkes 8-10 parça cinekop sarıkanat karışık aldı.Güzel bir gündü.

18. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    uzunolta serüveni

değerli site arkadaşlarım ,engin;volkan ve suat arkadaşımızla şahsen benim için yıllar öncesinde heybeliadadan anılarımda kalan uzunolta yapmak arkadaşlarımla nasip oldu hepimizin 1 er adet lüfer yakaladığı ve eğlendiği anlarda lüferin nekadar vahşi bir hayvan olduğunu hep beraber gözledik. yakalanan zarganaların gerçekten hiç şansı yoktu,adeta hayvanlar bir zombi filminden çıkmışcasına yarım geliyorlardı.yemin tükenmesi bizi zargana aramaya itti ama nafile öyle ya dipte boğazların efendisi,vahşisi vardı bu şartlarda zargana bulmak hayal oldu .çinekop denemelerimiz 2 adet çinekop avı ile son buldu,akabinde istavrit avına devam ettik ve tahminimce 3 kilo kadar istavrit yakaladık.
    ben hepinizin nezhinde engine ve değerli arkadaşları suat ve volkana çok teşekkür ediyorum yıllar sonra yaşadığım bu dejavu (uzunolta) tarihin tozlu sayfalarında kalmış hoşseda tekrar karşıma çıktı.
    bu güzel arkadaşlıkların kurulmasında yardımcı olan site yöneticilerine ve değerli arkadaşlarım engin,volkan ve suata teşekkür ederim.
    laf aramızda zoka ile yemli çinekop denemelerini yapamamamız içimizde ukte kaldı neyse başka bir zaman inşallah.
    not;fotografları yüklemeye çalışacağım olmazsa engincim fotoları sana gönderirim sen yüklersin.
    [IMG=http://img221.imageshack

19. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Şimdi balıktan döndüm ambarlıda sadece lüfere attım 6- 7 30 arası 1 tane sarıkanat aldım.Yemim sadece 2 tane ufak zarganaydı o bitince dönmek zorunda kaldım.Güzel vuruş vardı ama sabah tekneler iri lüferler almış açıktan bilginize.

20. deePblue

deePblue na

Uploaded with ImageShack.us

Kalenderde dün bu güzelin yanında 10 parça sarıkanat aldık akşam 6-9 arası..
    daha büyüğünü ne yazıkki kaçırdım..nasip.
    Bu akşam tek vuruş olmadı.
    rastgele

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.