İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Upl[​IMG]
    Uploaded with ImageShack.usoaded with ImageShack.us Bugünkü kıyı raporum.........Öglenleyin uyandım anca kendime geldim...Havada çok iyidi... Eşimi ve bebegi kaynanaya göndermenin rahatlıgı ile balıga çıkmanın tamda sırasıdır dedim.......Bugün farklılık olsun diye Avcılara dogru açıldım Lunaparkın oradan güzel avlar alındıgını duymuştum...... Elimde dünden kalan hamsi ve karides vardı....Önce izmarite attım sonra...Zarganaya çevirdim ama hamsi iyi randıman vermedi....Bizim buraların Zarganası illa batak kurdu istiyor......Gerçi koca gün orada ki çok sayıda balıkçı sadece 2 tane Zargana aldı........Kısır bir hafta sonuydu....Ayrıca bir abinin oltasına Kalkan takıldı onu sizlerle paylaşıyorum......Benim avım degildir.........

Son düzenleme: 17 Ekim 2010
  2. jukı

jukı murat ocakçı

Sarayburnu bu gün tat vermedi,birkaç çinekop yanımızdaki bir aceminin lüferinden başka birşey alan yok,haydarpaşa iskelede bir iki kişinin zargana aldığını gördüm başka birşeyde yoktu.

3. gümüş

gümüş emre

Favori Kamış:
    lıneaeffe turnafresh 3.90 gold fish ocean surf 4.20
    Favori Makine:
    okuma salina sa 55 okuma travertine tr 65
    En İyi Avı:
    uğraşıyorum
    şimdi beykozdan geldim 4 adet sarıkanat aldım ama girgircıların yüzünden avı sonlandırmak zorunda kaldım takımı bie kurtaramadım resmen takımın üstüne döktü ağı yokmu bunlara bi dur diyecek

4. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Zeytinburnuda sarıkanat yapmaya başladı , dün akşam bazı dostlar 2 şer adet aldılar , bende oltalara ilgisiz kaldığım için her iki kamışada vuran balıkları tasmalayamadım. Saat 19.00 ila 21.00 arası en çok ziyarette bulundukları an oluyor.

5. Atescibaba

Atescibaba Mehmet Bayraktutan

Favori Kamış:
    DAM Steelpower Tele Surf 390
    Favori Makine:
    Okuma PL 865
    Avcılar raporu-15-16-17/10/2010

Arkadaşlar selamlar,
    Kısaca Avcılardaki son durumu paylaşmak istiyorum. Cuma vuruş alamadım. Cumartesi 2 sarıkanat+1 vuruş aldım. Pazar 1 sarıkanatla+2 vuruş avı sonlandırdım.
    İlgilenenlere duyrulur.

6. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Her gidişimde vuruş bile alamadan dönmeme rağmen yaklaşık 2 haftadır ara ara yaptığım "inatçı" denemelerim sonucunda dün akşam saat 18.40 civarında bir adet kofana (40,5cm 740gr) 19.20 civarında ise 1 adet lüfer (31cm 370gr) yakalayıp nihayet sonbahar lüferi sezonumu açmış bulunuyorum. Avlak yeri Yeşilyurt/Yeşilköy, fotoğrafları ve detayları birazdan açacağım raporda belirteceğim, hepinize rastgele..

7. sinankantas

sinankantas sinan kantaş

Favori Kamış:
    Shimano-Speedmaster 4.20
    Favori Makine:
    Okuma, Salina 10000
    Üsküdar'dan

Yer : Kuşkonmaz camii
    C.tesi günü
    sabah bir dost 2 adet lüfer çekti.
    Sabah 08:30 / 10:30.

Pazar günü
    Öğlen saatleri kıraça yaptı.
    17:30'da 60cm'lik bir vatoz çıktı.
    08:00 / 21:00 arası çok zayıf sarıkanat yaptı.

8. oguzhan198600

oguzhan198600 OĞUZ

Favori Kamış:
    REMIXON
    Favori Makine:
    REMIXON TEBEN TNR 35 MAKİNA
    En İyi Avı:
    karagöz
    slm arkadsım tebtik ederim sana bi sorum olucak maria princess rapala ile yapılan balık avında öncelikle rapala dibe inmesimi gerek yoksa suya carptıyı zaman makınayı kapatıp at cek mi yapıyoruz ek kursun takıyrmusn ve ne kadar uzağa atmamız gerek belki cok soru sordum ama rapa ile avcılığı yenı yenı yapmaya basladım onu öğrenmem gerek sende bu konuda usta birisin avın bol olsun

9. efehann

efehann ihsan Koç

16.10.2010 Cumartesi günü 4 Arkadaş Hamza, Ahmet, Ramazan ve Ben birlikte Cankurtaran da 5 olta ile 3 saat te 2 adet mırmır 16 adet izmarit ve 4 adet ispari aldık.... Bu benim marmarada yaşamış olduğum ilk balık tecrübesidir ve mutlu oldum..... :) resimlerini çektim ancak atamıyorum birdahaki sefere atıcam inşallah. Herkese bol bereketli avlar dilerim.

10. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Sitede kimse kalmadi mi? Simdi karakoyden ayrildim 15 dk kadar bakindim tek tuk krace tutuyorlardi bir kisi capariyle iki tane cinekop aldi

11. oguzhan198600

oguzhan198600 OĞUZ

Favori Kamış:
    REMIXON
    Favori Makine:
    REMIXON TEBEN TNR 35 MAKİNA
    En İyi Avı:
    karagöz
    bugün kimse yok galiba dün aksam yeniköye gitmişdim balıkcılara bakım dedim bi kaç balıkcıda cinekop gördüm herkese rastgele arkadaşlar..

12. nautica344

nautica344 ümraniye

Favori Kamış:
    extreme 180 cast 4.40,lineaffe surfmill 4.20,okuma savant 4.20,okuma vsystem 2.40
    Favori Makine:
    okuma raw11ss,ryobi ecusima 6000vi,okuma avenger 40b,ryobi applause 8000
    En İyi Avı:
    630 gr palamut
    valla ben saat 11:00 den öğlen 15:00 kadar ordaydım hiç kimse çinekop falan almıyor.millete rapala satılsın diye gaza gelsinler diye yazıyorlar.fırsatçılık.Denilen yerde yüz kişi var ama kimse olta atmıyor birbirlerine havalar birde sanki tavla turnuvası düzenleniyor.oraya giden arkadaşlar görecekler

Son düzenleme: 18 Ekim 2010
  13. ozan-rs

ozan-rs ozan

Favori Kamış:
    lineafee sprit surf
    Favori Makine:
    okuma dıstance surf 60
    En İyi Avı:
    zargana :)
    dün sabah (17 ekim pazar) saat 5.00 sularında bekir le birlikte oltalarımızı suya attık aşiyandan .. ne gelen vaar ne giden :) saat 8 gibi ıkı kıraca ve bir adet zargana aldık gerisi boş aksam 18:00 kadar hiç bişey yok bu sefer elimiz boş döndük . rapala ,çapari ,yemli ne varsa denedık ama boş .. kıyıdanda alan yoktu ama sanırım kayıklarda cekıyolardı .. bilginize..

14. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

c.ykul14Bu sabah saat 07:00 ile 10:15 arası kuleli kayalıklardan 7 cm maria princess rapala ile 10 adet cinekop aldım 5-6 tanede düşürdüm.Diğer herkes 8-10 parça cinekop sarıkanat karışık aldı.Güzel bir gündü

herkesin avları bol olsun saygılar.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 19 Ekim 2010
  15. busters/istanbul

busters/istanbul eyyüp güven

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme 4.20
    Favori Makine:
    mıtchell armada pro 8000
    En İyi Avı:
    12 kilo aynalı sazan ve 13 kilo yayın
    arkadaslar karakoy rıhtımı sabahları hava aydınlanması ıle bırlıkte caparı ıle cınekop yapıyor 20 taneye kadar alan oldu tavsıye ederım cevresel temızlıge dıkkat lutfen

16. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

Saat, 17:30 / 20:00 arası

Yer Ortaköy

1 adet sarıkanat ve birde aşağıda resmi görülen, şimdiye kadar yakaladığım en büyük trakonya :(

Bilmeyenler için söyleyeyim sırt yüzgecinde oldukça zehirli 3 diken vardır. oltayı yuttuysa uğraşmayınız takımı kesin atın.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 19 Ekim 2010
  17. bora85

bora85 bora

Favori Kamış:
    lineaeffe turnafresh 390
    Favori Makine:
    okuma zeon
    En İyi Avı:
    kıyıdan çapari ile 2 tane mavi balina
    bu sabah sarıyerden kıyıdan çapariyle toplam 4 adet palamut birazda çinekop çıkmıştır.

18. HakanGokdemir

HakanGokdemir Hakan GÖKDEMİR

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE BAİA GRANDE 420 cm
    Favori Makine:
    OKUMA MAGIC 280
    Dün Sabah 08:00 den akşam 20:00 a kadar Emirgan da olta salladım.
    Sonuç sıfır.

19. Palamut Yalayut

Palamut Yalayut ALİ KAHYA

Favori Kamış:
    ALBA STAR
    Favori Makine:
    SHIMANO AERO 5000
    En İyi Avı:
    2.5KG EŞKİNA
    Arkadaşlar bende cumartesi akşamı cankurtaranda eski batık geminin orada olta salladım. Saat 19:05 gibi ilk balık alındı daha sonra hemen hemen herkese güzel vuruşlar oldu. Bende 4 adet çinekop aldım. Daha sonra pazar akşamı tekrar aynı yere gittim , pazar akşamı balık biraz daha geç başladı yani 19:40 gibi başladı. Yemlerimin taze olmasından ötürü ilk çinekopu ben aldım ve açılışı yaptıktan sonra herkese güzel vuruşlar oldu ve hayatında ilk defa balığa gelen arkadaşlar bile balık aldılar. Bende saat 22:00 da 50 metre önümüze ağ atıldığından ve balık tamamen kestiğinden avımı sonlandırmak zorunda kaldım ve 4 çinekop 1 sarıkanatla avımı sonlandırdım. Dün akşam tekrar gittiğimde ise saat 19:00 dan 21:45 e kadar 2 çinekop aldım.

20. c.ykul14

c.ykul14 Cemil Yurdakul

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4,40
    Favori Makine:
    Okuma Longbow2
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Dün saat 17:00 civarı işim gereği çubukludan gecerken olta atanları ziyaret etmek istedim ama gördüğüm manzara karşısında yine sinir küpü oldum.Burunbahçe'de tam 7 tane gırgır evet tam 7 tane gırgır ağ atmak için dolaşıyordu bunlardan biraz uzakta beykoz önünde ise 2 tane gırgır vardı.Aynı anda 3 tane gırgır ağ attı onlar topladıktan sonra peşinden 2 tanesi daha ağ attı.Beykoz önündekilerde boş durmadılar onlarda ağlarını attılar.Yani ne diyecek bir şey bulabiliyorum nede düşünecek.Soruyoruz duyuyoruz burunbahce eğitim sahasıymış hadi canım oradan kısacası rezalet ve sinir bozucu manzarayı bir daha görmemek için bundan sonra çubukluya cinekopa gitmeme kararı aldım çünkü bir olta balıkcısı bir kıyı balıkcısı bir amatör balıkcı olarak o adi heriflere ve onların boğazda ağ atmasına izin veren ziyniyete karşı birşey yapamamak bana çok koyuyor.
    Kısacası EĞİTİM ŞART.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.