İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. onurSah

onurSah onur

o somonlar çiftliklerden kaçan somonlar :) yani eşi benzeri anca bi kırk yıl sonra görürüz küresel ısınmanın sonuçları 3 5 yılda görülecek olaylar değil binlerce yıl sürecek olaylar.. ama bu binlerle anlatılan yıllar jeolojik zamanda bir göz açıp kapamaya denk geldiği için alarmlar çalınmaya başlamıştır;)

2. mehmetf

mehmetf fatih

Ustalarım hayırlı günler,
    Foruma bi kaç hafta önce katıldım, Kartalda oturuyorum. Somon balıkları ile ilgili olarak Yassı adadaki balık havuzundan kaçmış olabileceği söyleniyor. bunun doğruluğu varmıdır? birkaç önceki yoruma baktığımızda böyle bir olay olsa bile bu kadar balık çıkmazdı gibi bir durum meydana geliyor...

3. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Selamlar...
    Cumartesi günü Çubukluya gittik saat sabah 5 suları
    Sabah 6.30 gibi çino yapmaya başladı ve saat akşam 4 e kadar 14 parça çino,8 adat sarıkanat aldık...İstavritde sabah 7 gibi başlayıp saat 3 gibi kesti..
    Çinekop 2 kere çiftli geldi..NE zamandır çubukluyu bölle bol görmemiştim..

4. hamido

hamido

Favori Kamış:
    kendi yaptığım yılmaz zıpkın oltam eski dayva
    En İyi Avı:
    72 cm levrek
    k yalı sahili bol köpek balığı var akşam iki tane bir metrelik çektim biri suya birinide çıkarırken yardım eden çocuklar aldı birde çinekop ve vatos

5. durmus

durmus durmuş

Favori Kamış:
    extreme cast
    Favori Makine:
    okuma ra 1155
    En İyi Avı:
    yakalayamadığım orkinos :(
    dün akşam çubuklu yakınlarında 20:30 - 22:30 arasında yemli çalışmalarımız sonuç vermeyince 3 kişi arnavutköye geçtik trafik yüzünden ancak 23:30 da arnavutköy de ava başlayabildik 01:30 a kadar da ordaydık iki olta yemlideydi bende rapala denedim fakat sonuç sıfır. bi tek yanımızda ki bi abi yaprak aldı o kadar onuda bırakmadı zaten.

6. serhat_ist

serhat_ist serhat

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    lüfer
    dün akşam 4 kişi kulelideydik akşam saat 7,30dan gece 2ye kadar yemli,rapala ve şakşak denemeleri sıfır sonuçlandı hiç vuruş bile alamadık 2 den sonra yapmışmıdır meçhul ama hiç zannetmiyorum çünkü deniz çok dalgalı ve rüzgarlıydı

7. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Herkese merhabalar bugun saat 10 gibi emirganin sariyer tarafina gittim krece katliami tam surat devam ediyordu ama cok haksizlik yapmayalim biraz iriydiler neyse cinekop denemeleri icin bende ince bir istavrit takimi actim yaklasik 30 dk da yarim kilodan fazla krece istavrit yakaladim sonra birakip sariyere gittim yemli cinekop denedim hic birsey yakalayamadim daha sonra karsiya cubukluya gectim orada da denemelerimde 2 tane cinekop aldim yemli baktim balik cok seyrek havada soguk biraz da hasta olmam nedeni ile avima son verdim istavrit ve ozellikle cinekop raporlarinizi merakla bekliyorum

8. Emin Yıldırım

Emin Yıldırım Emin Yıldırım

Favori Kamış:
    Olta ve tesbih
    En İyi Avı:
    3,5 Kg Kefal
    Sabah saat 3,30-6,00 arası Paşalimanında 7 kişi ile gerçekleştirmiş olduğumuz balık avımız rapala ile alınan 1 adet sarıkanat ve bol miktarda yenilen soğuk havayla karışık yağmur ile sona ermiştir.

9. GÜZELKAYA

GÜZELKAYA Hüseyin

Favori Kamış:
    Dam
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Eşkina
    Çubuklunun neresinden bahsediyorsunuz. Bende cuma gece saat:24:00 gibi çubuklu iskelenin oraya gittim c.tesi saat 09:00'a kadar sadece bir kişi iki adet çinekop alabildi başka kimseye lüfergillerden gelen giden olmadı :(((

10. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Uğur kardeşim bahsettiğiniz avı Çubuklu'nun neresinde yaptınız? Zira uzun zamandır Çubuklu'da benim avlandığım yerde kıraçadan başka birşey yoktu.

11. serhat_ist

serhat_ist serhat

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    lüfer
    hava birden döndü bu hava yarın gecede böyle olursa güzel lüfer yapar diye düşünüyorum :D benim hazırlıklarım şimdiden başladı yarın ilk denemelerimi yapacağım lüfer için herkeze bol balıklı günler diliyorum bereketli avlar tüm avcı dostlara

12. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    bugün hava çok sertti ve balık çok seyerkti tabi teknede kıyıda durumlar nasıldı bilmiyorum. aslında balık vardı ama hayvan bir türlü yemiyordu çoğunu sırttan kafadan almıştık. anlaşılan çapari etrafında geziyorlar çok azı çapariye ağzından yakalandı çoğu sıttan geldi. fakat dün çok iyi balık alınmış zaten dünün gazıana bu soğukta sabahın köründe çıktık ama olsun maksat dostlarla bir arada olmak :) böyle havalarda da denize çıkalım da denizci olduğumuz anlaşılsın :D

13. obsession

obsession Selçuk

Sabah : 05:00
    hareket : A noktasından B Noktasına

Boğaz canavar kaynamaya devam ediyor, Çapari altı yapılan mantarlı ve bu takıma takılan kofananın sandala cıkarken bıze göz kırpıp çapariyi ve mantarlıyı alıp suya götürmesi orda bulunan mavi gözlünün bir intikamı olarak tarıhe geçti :)

Engin efendinin çinekop varken istavrit denemesi, iskender abinin istavrite olan aşkı, özgür abinin muhakkak denemesı gereken kahverengi, siyah çaparisi vs, tamamen takım olarak macera aramamız bu yapılan haftasonu avlarını keyıflı hale getırıyor...

14. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Yanlis degilsem persembe aksamiydi bir arkadasla bulusup cubukluda yemli cinekop denedik arkadas iki cinekop bir tane takoz istavrit aldi bende bir tane cinekop aldim balik yakalamaya calisan yaklasik 5-6 kisi ve bir o kadar da sarhos vardi serin hava ve baligin azligindan saat 2230 gibi baligi biraktik

15. deePblue

deePblue na

kova bildiğiniz büyük kovalardan
    çamlıbahçede gördük eşimle beraber..canavar oltaya gelmiş yemli takıma.
    aman soğuklara dikkat :D:D:D

16. balikoltasi

balikoltasi Birol

Canavar süpermiş valla. İri istavritleride kıyılatmış.

17. electronico

electronico levent

Ben biliyordum zaten,gelecekleeeer ;)

18. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Çakarburnumu çakalburnumu :) varya oraya gelmeden önceki viraj...Hani asvalta devamlı araç parkediliyo( çöpkutusu var ) Tam o nokta..Ama tek ben değil tutmayı becerebilen daha doğrusu yemi çok taze olan da bizler kadar rahatlıkla kaptı( hatta bizim oraya geçince bir tane sarı magürüs var,İsmi yanılmıyosam savaş bey,Olta felan satıyo,İşte tm oraya gelmeden önceki viraj abi )

19. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    istavrit

sevgili selçuk evet istavrit aşkım doğru ama sendede tam bir çinekop tutkunluğu var bravo vallahi,grup halinde çok eğlendik enginin dediği gibi denizciliğimizi ispat ettik

20. voynick

voynick Özcan

En İyi Avı:
    Sanırım 3 tane levrek ama 1 kiloyu bulamadık hiç :)
    Arkadaşlar yarın Galata köprüsüne gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan varmı ??
    Pendikte oturuyorum ama köprüde balık tutmayı seviyorum ama yinede bu kadar yolu boş yere gitmek bazen koyuyor.(Bu arada arabam yok tren ve vapurla gidiyorum)
    Gecen sefer gittiğimde köprü üzerindeki oltacı beni deli etti. Normalde ben zevk yapmaya gidiyorum kavga etmeye değil. Yanımda her zaman fazladan takım var. Çoğu zaman milletle hiç yüz göz olmadan kendi takımımı kesip atıyorum.
    Gittiğimde eleman 2 bölmeyi tamamen kapatmış. Üçüncüyede fırca kova filan koymuş. Tabi yer yok ben başladım bu son bölmede takımları açmaya. Hemen geldi kaç olta getirdin diye . 2 dedim 2 tane açamazmışım. Normalde moralim iyidi ama bu lafın üzerine bide kendi kapladığı alanı görünce sinirlendim tepkide verdim. Neymiş ozaman akşam cinekopa atarken tek oltayı toplamam gerekiyormuş. Fazlada uzatmadım zor tutuyorum kendimi vurmamak için. Neyse 6 saat sonra 2 kişi geldi 6 oltayla belli adamlar paralı hemen oltalara takımları taktı.Ayırdığı tüm gün kimseyi sokmadığı alanı açtı.Adamlar sabahtan rezervasyon yaptırmış. Ben sabahın köründe yer kapmak için gidiyorum salağım ya. Sonra bana gelip oltanın tekini toplamamı istedi. Artık boğazıma kadar geldi. G.t.n yiyosa sen topla oltayı dedim. Diğer iki elemanda seyrediyor. Dokunsa kavga edecem o dereceye geldim. Döndü arkasını gitti. Bakıyorum bişey demiyor oltayla uğraşıyorum kendi kendine söyleniyor. Valla yinede şu an sabrıma hayret ediyorum.
    Normalde zaten gelen varsa yer bulamıyorsa kimse söylemeden ben oltamın tekini topluyorum. Gerekiyorsa yanıma 2 kişi daha alıyorum. Böyle oluncada oltalar karışmaya başlıyor ve ben takımları doğramaya başlıyorum. Ve bu beni asla sinirlendirmedi. Ama adamın tavrı sanki köprünün sahibiymiş gibi davranması cıldırttı beni.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.