İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    bir ihtimal kardeşim. ama sabah suyu ve akşam suyuna balık yemlenmeye kıyılar ondanda olabilir. ;)

gelelim bana uzun bir yaz döneminden sonra ufak ufak başladım bende etrafı kolaçan etmeye. beşiktaş'ta ara sıra güzel istavrit yapıyor ortaköy de aynı şekilde ortaköyde kefalde tat veriyor. kadıköy'de güzel kefal var işi bilen harika balık alır. küçükyalı'da saat 7 buçuktan sonra yemli istavrit yapıyor. balık boyları harika hiç kraçe çekmedim en küçüğü 15 cm civarıydı. küçükyalı'yı bilenler bilir bu boyut bu mera için harikulade :) pazara erkenden bostancı'ya kefal yoklamaya gideceğim. giden var mı durum hakkında bilgisi olan?

2. ilkay37

ilkay37 İLKER KILIÇ

bu sabah saat 08.30 kalenderdeydim akşam 18.30 tutdüğum balık adedi 25 adet

3. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    Yarın(cumartesi)avrupa yakasında nereler istavrit yada zarga yapıyor arkadaşlar.Lütfen yardım.

4. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

bostancıdan kefal yakalama furkan. bildiğin foseptik ve mazot karışımından ibaret orda su.

5. alperm

alperm Alper

Favori Kamış:
    Lineaffe Turnafresh 3.90
    Favori Makine:
    SHIMANO NEXAVE 6000
    saat 2-3 gibi niyetlendim boğaza inicem
    ustalar bu saatte sahtemi ,silikonlumu ,rapalamı yoksa yemlimi tavsiye edersiniz?

6. 29519

29519

Yemli, kalın ve büyük yem tak.

7. tequlas

tequlas Mehmet

Favori Kamış:
    lineaeffe s cure 4.50
    Favori Makine:
    Okuma power liner
    En İyi Avı:
    24 cm sarıkanat
    Bence yemli deneyebilirsin...Geçen hafta ben denedim daha erken ama denemekte fayda var...Tabi hedeflediğin lüfer ise...Bu arada yemlini suya indirdikten sonra sıkılma diye beklerken 'kuyrukaltı' ile iri istavrit alabilirsin.Rastgelsin...

8. yücel arıtoprak

yücel arıtoprak yücel ARITOPRAK

Favori Kamış:
    SHIMANO
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    HENÜZ İYİ DİYEBİLECEGİM AVIM YOK
    akşam 21-00 24-00 arası yer cubuklu hedef balık lüfer yemli takım 125 gr kurşun gelen balık yaprak ve geri iade

9. tequlas

tequlas Mehmet

Favori Kamış:
    lineaeffe s cure 4.50
    Favori Makine:
    Okuma power liner
    En İyi Avı:
    24 cm sarıkanat
    Bu sene yaprak bol...Sanırım Aralık ayına kadar irileşirler...Boğaza her gittiğimde çapariye bile bir kaç adet takılan oluyor .Tabi itina ile zarar vermeden aynen iade ediliyorlar.Bizim gibi düşünenler açısından güzel oluyor ama yaprak'ı istavrit zannedip kovalarına gönderenlerde olmuyor diildir hani ben ne zaman denk gelsem şiddetle uyarırıım.Sizide tebrik ederim davranışınızdan ötürü...

10. tkorkunckaya

tkorkunckaya tkorkunckaya

Emirgan - Sutis

Emirgan'daydık, akşam üzeri 16:00 dan gece 23:00 e kadar en fazla alan 1 kilo istavrit aldı, çok ince beyaz takım ile. İnce takımı atmayı beceremeyenler benim gibi az aldı. Gece yemli denemeleri yapıldı, yaprak ve şakşak şeklinde ancak tek bir vuruş bile olmadı.

Rastgele.

11. ofsetci

ofsetci murat

kulelide istavrit olmadıgı zaman çubuklu tarafına gecıyorum orası güzel balık yapıyor cuma sabahı ordaydım daha dogrusu bu hafta oraları yokladım kımse bos dönmuyor tavsıye ederım

12. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc
    Furkan bostancı değilde maltepe migros karşına gitmeni tavsiye ederim.Tutulan balıklar diğer yere göre daha temiz.Akşam üzeri canlı kurt alıp sabah erken vakitte güzel kefal yakabilirsin.(not: maltepe beşçeşmelerde ve migros arkasında canlı kurt bulabilirsin.)

13. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    İstavrit :)
    şimdi denize geri iade olayları var. ben cok acemıyım vallahı şu zamana kadar tutugum tek balık istavrit :) hanı baska balık gelse adını bıle bılemem. ınt den orneklere bakıyorum hangı balık nsıl oluyor. tehlıkelısı (zehırlısı) hangısıdır, hangısı şudur budur falan. hanı ınanın sızın gerı gonderdıgınız yaprak dedıgınız (sanırım çinekopun yavru hali) alır atarım kovaya. cuınkı bılmıyorum. ıns ole bısı olursa da orda benı uyarırlar :) şuanlık tek temennım bu olur heralde :) bugun cumartesı. aksam kulelı seferı olabılır.

14. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    bence cinsini adını bilmediğin balıları etrafında insanlar varsa onlara sorman en güzeli hatta tipi hoşuna gitmeyen varsa hiç ellemden sor..:D:D
    :laughing:

15. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    abı zehırlı olanları ogrendım geırıs sorun olmaz heralde. bıde ısırma durumları olur olmaz onu bılmıyorum. gelsın buyuk bı balık parmagımı azına sokucam :D bı ısırım da o alsın ne var yanı :))

16. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Hocam defne istavrite göre yanlardan daha basik dikdörtgen gibi durur. Disi olan baliklarin agzina elini sokmani tavsiye etmem jilet gibi olur pis keser. Sen parmaklarini solungaçtan daldir disleriyle pek ilgilenme :)

17. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    düşünsene dişler pirana gibi. orda bırakırım eheh :D neyse şaka biyana burda tecrubelı abılerden ogrendıklerımı uyguluyorum. daha buralardayız. bırtane buyuk balık tutsam cok motıve olucam. daha dogrusu ıstavrıt harıcınde bır balık desek daha ıyı olur :))

18. 3182

3182

midye yada karides ile izmarit tutmayı dene. Takım satanlardan ucuza hazır takımınıda alabilirsin .

19. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    o ızmarıtı nasıl tutarım takımı nasılhazırlarım bılmyorum ıste. ognremeye calısıyorum. alta kursun uste takım en uste mantar mı nasıl olucak bu ıs. ızmarıtte tatmın edıcı buyuklute yanı :D

20. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Yarın Lüferi tutacağım demedide demeyin........

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.