İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ekşioğlu

ekşioğlu yalçın

eyvallah teşşekür verdiğin bilgi için bi amcada karagözdür demişti ben ihtimal vermiyodum belki aynı bölgesen 100 tane mırmır aldım hepsi irice hiç karagöz gelmedi tutanda duymadım

2. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Dün akşam Zeytinburnunda yaklaşık 15 kişi 20 kamışla yapılan avlanma neticesinde bazı arkadaşlar 2 ispendek 1 hatırı sayılır eşkina ve birkaç ispari ile birkaç gelincik yakalanmıştır,yani kısır geçen bir geceydi, saat 22.00 sıraları sağımda bulunan bir abimizin kamışı tam suya gitmek üzereyken son anda koşarak yakaladım , o esnada elimin birisi dolu olduğu için sadece kamışı tutmakla mükellef olabidim daha sonra kamışı benden alan bir abimiz üzerinde balık olduğunu söyledi fakat takımı çekmek pek mümkün olmuyordu , hatta ilk başta bir başkasının takımıyla karışmış olabileceğinide düşündük , yaklaşık 20 saniye sonra takım klipsin olduğu yerden koptu, yapılan yorumlar çok büyük bir eşkina olabileceği yönündeydi.

3. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    yeşilköyden çipura ve kefaller
    yem;çamur kurdu
    takım;çift köstekli mantarlı dip takımı
    kurşun;50 gr

Uploaded with ImageShack.us

4. SMyildiz2009

SMyildiz2009 Süleyman

En İyi Avı:
    Sarıkanat
    tebrikler burak..güzel balıklar..avların daim olsun..

5. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    tebrikler çipura da iyi gelmiş :) istanbulda çipura çıkacağı aklıma gelmezdi :)

6. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Oha diyorum yani Burak, bu çipura orjinal yabani, resimlediğin için çok teşekkürler.

7. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    darısı başınıza inşallah:)felaket zevkli yakalaması ama bi taneyle sınırlı kaldım umarım üreyecek zamanı bulurlar

8. ozkan79

ozkan79 özkan

önümüzdeki bir kac yıl içinde marmarada cupra dahada fazlalaşacak gibi görünüyor denizlerimiz bir değişim içinde gariplikler oluyor sarpalardan sonra cupralar çoğalacak gibi

9. colonel-62

colonel-62 arif

eee herhelde istavritlerin azalmasından belliydi..

10. mirsat

mirsat

Favori Kamış:
    Dam 300 30-60 kamış pelikan makina
    En İyi Avı:
    Sazan 1.5 kilo
    Geçen haftalarda bir çuprada biz aldık tuzladan nerde oldukları belli değil herhalde.

11. Mr.SwaH

Mr.SwaH Kadir

Favori Kamış:
    Ne kadar favorim olmasa da albastar Matador 3.60
    Favori Makine:
    Ne kadar favorim olmasa da albastar millenium 60
    En İyi Avı:
    3,5kg LEVREK
    verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Bir şey de ben sorayım sana, kullandığın mantarlı takımın bir fotosunu koyabilirmisin? Birde bu 2 veya 3 köstekli mantarlı takımları genel kullanım için kullanabilirmiyiz?

Yada şu takım nasıl iş yaparmı?

http://www.avmarketi.com/asp/product/8236/TK02-1-3LU-MANTARLI-IZMARIT-TAKIMI

12. eldvin

eldvin Erdoğan Özalp

En İyi Avı:
    30cm Lufer Familyası
    Tarabya tarafından palamut duyumları aldım. Doğrumudur acaba?

13. yahyamert

yahyamert yahya mert üreten

Tarabya Ve Palamut......

Öncelikle herkese merhaba ve selamlar....Tarabya'da dün şansımı denedim fakat bahsedildiği gibi palamut vanozu vs.'den eser göremedim kıyıdan...oteli geçtikten sonraki küçük koydan sıyırtma ile tek tük istavrit-izmarit; veya ince takım çapari ile kenarlardan yada yakın atışlarla gümüş-hamsi insanı sıkmayacak şekilde geliyor....
    bu arada dün birlikte olduğumuz arkadaşlar, palamut vanozları nedeni ile hamsinin zaman zaman bu kadar kıyıya yaklaştığını söylediler.(ve dün sahte ile deneme yapan bir arkadaş maalesef vücut geliştirdiği ile kaldı-vuruş alamadı...:( :( )görüşmek üzere, selamlarımla.....

14. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    tarabya

bende tarabyanın ilerisinden şansımı denedim istavrit ve hamsi geldi hatta 8 li olarak dolu çektiğim sardalyeler bu senenin en iri sardalyeleri idi.acaba yeniköy ve emirganda izmarit başladımı,seyirtme atan arkadaşlardan durum nedir

15. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    fwd

kıyı ağcılarından fırsat kalırsa dediğiniz olabilir ve inşallahta çoğalırlar...

16. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:

her türlü balık için kullanılabilir gereğinde istavritte izmaritte alır,gece eşkina,karagöz,isparide aldım bu takımla,çinekopta buna dahil...benim kullandığım takımda kurşuna yakın köstek boyu yaklaşık bir buçuk karış,üzerinde mustad 255N-7 NO iğne var,bi üstteki kösteğin boyu ise yaklaşık diğer kösteğin yarısı kadar,mantarlarda yaldız sarılı,beden 0,24 kösteklerde 0,22 mm takım bundan ibaret,anlaşılmazsa resmini koyabilirim

17. deePblue

deePblue na

evet izmarit var..geçen hafta 4-5 tane tutmuştum Tokmakburnunda.yem olarak midye şart.
    ayrıca bugün köprünün karaköy kısmında belirli bir kesimde de bolca izmarit alanlar vardı.istavrit piyasada yok.

18. Mr.SwaH

Mr.SwaH Kadir

Favori Kamış:
    Ne kadar favorim olmasa da albastar Matador 3.60
    Favori Makine:
    Ne kadar favorim olmasa da albastar millenium 60
    En İyi Avı:
    3,5kg LEVREK
    Sağol yeterince açıklayıcı olmuş. Anlattığın takımla hemen hemen aynı linkini koyduğum takım, kendim yapıcaktım ama mantarı nereden temin edeceğimi bilmediğim için hazır alıcam. Zaten takım yapmak için misine,iğne,kurşun vs. sipariş vericem onların yanına bu takımıda iliştiririm.

19. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    genç galatasaraylıya

tokmakköy dediğiniz bölge neresi acaba birde 4-5 izmarit az değilmi azmıvardı yoksa başka sebeplerden dolayımı okadar yakaladınız.

20. ogeday

ogeday MEHMET

merhaba arkadaşlar,ben balıkn tutmaya yeni yeni başladım, istanbul bakırköyde oturuyorum, bu aralar hiçbir yerde olta atan göremiyorum, istavrit avı için nereye ve ne zaman gidebilirim, bana fikir ve tecrübelerinizle destek olursanız çok memnun olacağım.. teşekkürler

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.