İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ş.ceylan

ş.ceylan m.şamil ceylan

Arkadaşlar ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkürler. Bu bölgede ilk defa av yapacağım. Her sene bu zamanlar Güzelce kıyılarında bolca iri mırmırlar alırdık fakat bu sene aşırı yosun olta atmayı çok zorlaştırmakta. Bundan dolayı yeni yerler aramaktayım. İnşallah tanışıp birlikte olta atmakta nasip olur. Tekrar teşekkürler, sağolun.

2. spectator_man

spectator_man mry

lütfen yardım
    ankara polatlıdan cumartesi günü ilk olarak deniz balıkçılığını tatmak için ıstanbula geleceğiz nerede rahat avlanabiliriz
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür

3. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Sarayburnu Yenikapı arasındaki sahil nispeten tenha olur, yemli takım atar beklersiniz. Gündüz saatlerinde durmanın pek anlamı yok, akşam 19:00 dan sonra hareket başlıyor.

4. spectator_man

spectator_man mry

teşekkür ederim
    sirkeci istasyonundan aşşağıları oluyor değilmi
    istanbulu fazla bilmiyoruzda

5. melikşah

melikşah ........................

Yücel reis yenikapı sarayburnu sahilinde sabaha kadar kıyıdan av yapanlar varmı? sabahlamayı düşünüyorum ama tek takılmak pek tekin olmaz diye:D

6. brsdmrc

brsdmrc Barış

Favori Kamış:
    Lineaeffe baia grande 420
    Favori Makine:
    okuma im65
    En İyi Avı:
    serrasalmus nattereri, yani bildiğin kırmızı karınlı amazon Piranhası
    Hakkatten buranın güvenlik durumu nasıldır, bilgi verirmisiniz. Bencede pek tekin bi yer değil, gecelemek istesek sorun çıkar gibime geliyor.

7. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Eskisi gibi pek tinerciler rahatsiz etmiyor Saten devriye araclarida geziyor bi sorun olacagini zannetmiyorum ...

8. aykutkilitcioglu

aykutkilitcioglu aykut

Favori Kamış:
    shımano kamış gs9 daiwa makinem var.
    En İyi Avı:
    1980de hirfanlı barajında sudak 7kilo civarı
    herkes bir tinercidir tuturmuş gidiyor.başınıza bir şey gelme olasılığı gündüzün kentin her yerinde olasıdır.tinercide insan ve korkar.ayrıca balık tutana yanaşmaz.ben yıllarca bekledim sarayburnundan yeşilköye kadar olan şeritte.siz bence balıkla aranızdaki bağ olan misinaya dikkat edin ve ondan korkun.deniz insanı paylaşımcıdır.sever kollar temiz tutar.asabi olmaz ve gereksiz yorumdan kaçınır.başka nasıl olurduki.onca yolu zor ekonomik şartlarda aşıp oltasını denizle birleştirme çabasının peşinde koşması.bir balıkta olsa on balıkta olsa kovasında görüp mutlu olması.siz devam edin göreceksiniz tedirgin olmanın faydasızlığını.

9. ÇorakAtak

ÇorakAtak ayhan

Favori Kamış:
    alba star 2,5 cm
    Favori Makine:
    alıcam inşaalah
    En İyi Avı:
    yaklaşık 35 cm kefal di
    Sanki karşıt bir görüş olarak anlamayın sayın abim ama benim bir kere kadıköy de başıma geldi.Malum tinerci ya para ya sigara istemek için yaklaşır yok dediğinizde kriz halinde veya kafa olduğu için söylediğinizin karşıt olarak anlar.Yani siz ona yok evladım deseniz bile o ona inat yaptığınızı sanar ve saldırır.Benim başıma sadece balık kovama bir tekme yemekle kalmıştılar.Ama ilerde bi abinin misinasını bıçakla kestiklerini görmüşlüğüm vardır.Temkinli olmakta yarar var.
    Neyse
    Bu sabah kandilledeydim saat 9:00 10:30 arası 3 tane güzel boyları 20 23 cm lik (tığ gibi olanlardan değil) zargana geldi çapariye(çaparim 10 luk siyah youvella 1303. beden 20 köstekler 16 ydı misinanın ip rengi fosforlu yeşil 5 li çapariydi ) 10:30 12:00 arası takımların birkaçını kaybettikten sonra üsküdara döndüm. Kovaların çoğu iribaş kefallerle doluydu yem olarak ta boru kurdu kullanıyorladı gördüğüm kadarıyla.

10. süha günay

süha günay süha günay

bugün saat tam 15.30'da tarabya otelin önünden istavrit çaparisine bir adet palamut geldi. adam bayağı şaşırmıştı.
    sonra zamanla oraya gelen yaklaşık 10 kişi kadar palamut çaparisiyle denedi. saat 19.00'a kadar izledim. sonuç sıfır.

11. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Bugün oltamı aldım çıktım çapariyle.Ambarlıdan denizköşler tarafında koya girerken köşedeki kayalık bölgede çapari denedim bişey çıkmadı.Kurtla zargana yakalayanlar vardı saat 4 gibi erken olmasına rağmen tektük zargana vardı kovalarda.Kurt kayalıkların bitiminde küçükçekmeceye yakın yerde satılıyormuş gidip deneyemedim ama en yakın zamanda mutlaka denicem.Zarganadan başkada bi canlı yakalayana rasgelmedim.

12. kale124

kale124 dursun

büyükçekmece gölünün balık durumu hakkında ve su seviyesi hakkında bilgi verir misiniz??? :)

13. umuts

umuts Umut

yakup ambarlı dolum tesisleri liman arasına git tekneyle, orası iyi istavrit yapıyor

14. umuts

umuts Umut

2 hafta önce çatalca tarafında bişey yoktu,ufaka tefek kızılkanat çıkıyor...

15. kale124

kale124 dursun

olsun ya arkadaşla ilk deneyimiz olcak zaten çıksında ne çıkarsa cıksın :D tabi boyu küçükleeri salcaz büyünce gelsin oltamıza :D :D bide su seviyesi nasıl geçen seneydi galiba kuraklık yasanmıştı:eek: ya ondan:rolleyes:

16. umuts

umuts Umut

tutacağın yere bağlı abisi şuan bi sıkıntı yok

17. kale124

kale124 dursun

saol abi bide balık durumu olarak kızılkanattan başka ne çıkıo :confused: :rolleyes: :D :)

18. umuts

umuts Umut

ufak sazanlar var inan son bir ayda 5 defa gittim(bunların içinde 2 defası sazlıbosna olmak üzere)hep ufak balık,yani hayal kırıklığı

19. kale124

kale124 dursun

hmm daha büyümemişler yavrular ii ya bu kuraklıktan sonra balığın olmasıda insanı sevindirio:rolleyes: :D :cool:

20. ibetay

ibetay İBrahim EThem AYaz

Favori Kamış:
    alba leader3234 kamış beta 60 makina
    En İyi Avı:
    500gr kefal 4 kilo istavrit
    biraz sonra avcılar restoranların olduğu kayalıklara gitcem. orası ne durumda bilen var mı?

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.