İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. hakan_34_fb

hakan_34_fb hakan

herkeze merhabalar.yeni üyeyim ve bu ilk mesajım. öncelikle cok faydalı bilgilerin paylaşıldıgı bu site için herkeze teşekkürler. avlanma konusunda da cok yeniyim ve bu siteyi ziyaretci olarak uzun süredir takip edip işime yarayacak faydalı bilgiler edindim... iş yogunlugudan dolayı gündüz balık tutmaya gidemiyorum dolayısıyla gece eşkina, karagöz avına cıkıyorum. dün gece bir arkadasımla birlikte cankurtaran mevkiine alanmaya gittik. saat 9dan gece 1 e kadar bizden başka kimse yoktu oysaki bir hafta önce 15-20 kişi vardı ve iyide balık cıkıyordu. dün gece ufak boylarda 1 eşkina,1 dil balıgı,1 iskorpit,1 tanede tekir yakaladık. hepsini geri saldık. pek keyifli degildi akıntı ve rüzgar coktu.geçen hafta yogunlugun oldugu günde bişey dikkatimi cekti 3 tecrübeli denecek arkadas en fazla 20-25 cm olan ufak eşkina-karagöz gibi balıkları topluyorlardı. bu boy cok ufak degilmi? şu günler gece avcılıgı icin avrupa yakasında önerebileceginiz yerler neresidir? son olarak ta yem olarak kurt-teke-tavuk gögüsü en fazla verimi hangisinden alabilirim.. herkeze rastgele teşekkürler.

Son düzenleme: 17 Ağustos 2010
  2. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    Hakan öncelikle hoşgeldin. verdiğin bilgiler için teşekkürler.
    sana tavsiyem yücel ustanın raporlarını takip etmen ;)

3. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    O mevkilerde şamandıralı takımlar güzel iş yapar. En iyi yem teke ve kurttur. Sanırım dip takımı kullanmışsınız. Yakaladığınız balıklardan öyle olduğunu düşünüyorum. Orada dip çok verimli değil.Bir gün erken gidip denedim. 90 dakika içerisinde sadece bir ciddi vuruş aldım ama balık alamadım. Asıl balıklar gece vakti kıyıya 1-5 metre mesafedeler.

4. hakan_34_fb

hakan_34_fb hakan

hoşbulduk engin, tavsiyenle yücel ustanın raporlarını inceledim. son günlerde yenikapı da kendiisi sanırım. yenikapıda yem bulabilirmiyim bilgisi olan varmı? bu akşam büyük ihtimal yenikapıda olta atarım arkadaşla.

5. hakan_34_fb

hakan_34_fb hakan

işin tuhafı bahsettigim kalabalıgın oldugu geçen hafta 10 kişi falan şamandıralı takım kullanıp verim alamadılar. sadece 3 arkadaş vardı dip takımı kullanıp bahsettiginiz gibi kıyaya 1-5 metre mesafeden çok fazla balık aldılar ama hepsi ufaktı. dünde malzeme satan biri ve bizden başka kimse yoktu. bu arada yücel usta yeni kapıda canlı yem bulabilirmiyiz?

6. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Canlı yemi sadece cankurtarandaki yemciden temin edebilirsiniz. Benim bildiğim başka yemci maalesef yok. Teke çıkarmak için uzun saplı kepçeniz varsa balık halinin içinde geç saatte olmak kaydıyla (9 gibi) fener kullanarak suyun üstüne yakın gezen tekeleri toplayabilirsiniz.

7. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    shımano ultregra 5500 xsb
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    arkadaşlar merhabalar uzun zamandır malesef siteye yazamıyordum işlerin yogunlugu vede malesef balıga gidememkten inşallah bundan sonra balıktayız arkadaşlar malumunuz yavaş yavaş lüfer sezonuna yaklaşıyoruz gerci eskiden agustos 15 dedinmi ilk lüfer alınırdı neyse fazla sözü uzatmadan kısmetse bu cumartesi akşamı oltayı suya indiriyorum sezonu acacaz allahın izniyle bakalım kısmetimize neler olacak sonuçları pazar günü paylaşmak dilegiyle hepinize rasgele:)

8. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    rastgele umarım güzel raporlarla dönersiniz :)

9. ÇorakAtak

ÇorakAtak ayhan

Favori Kamış:
    alba star 2,5 cm
    Favori Makine:
    alıcam inşaalah
    En İyi Avı:
    yaklaşık 35 cm kefal di
    yarın bir paşabahçe tarafını yoklıyacağım bölge hakkında bilgisi olan varmı?

10. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    hacı alper ne telde görüşebildik son zamanda ne yüzyüze kardeşim bol şans en iri lüferler sizlerin olsun.:)

11. crazybluee

crazybluee ibrahim

Favori Kamış:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    12kg sazan

tutması ımkansız emin ol koral :)) hele biz oladan asla:)))

12. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bu akşam yenikapıda yaptığımız denemede, daha ilk atışımda, açığa ve uzun bıraktığım oltama iri bir sargoz yapıştı, o saatlerde hiç yakalamamıştım. Kalama ayarı bile yapmamıştım. Balık asıldıktan sonra biraz açtım ama bu sefer de misina çıtır çıtır kayalara vurmaya başladı. Arkasından takım komple koptu. Feci hüsrana uğradım. Ahh ahh kalamayı keşke ayarlayıp atsaydım, sıkı kalamadan bile 2-3 metre misina aldı balık.

Arkasından Aret bir tane sargoz aldı. Bunun dışında sadece iskorpit geldi oltalarımıza. Denizde ciddi miktarda zargana vardı. Kıyıya yakın yerlerde oldukça fazla oynak yaptılar.
    Aretin sargozu

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme: 19 Ağustos 2010
  13. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    götürmüşsünüz abi balığı:)kaçanda olsaymış çok güzel olacakmış ama gelir tekrar inşallah

14. ozkan79

ozkan79 özkan

tebrikler rastgele yücel bey :) ben 2'inci paragrafın son cümlesini cok beğendim.

15. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    aman yücel abi dikkat et zargana için çarpma atmaya gelirler oraya sonra :D
    tebrikler abi

16. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    shimano speedcast 4 30 200 gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 5500 XSA
    ustam tebrıkler yıne affetmemıssın yakısır ustam sana:)

17. Mezre

Mezre mustafa

Favori Kamış:
    shimano vengeance AX 420
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    Akya Eskifoça
    Bir haftadır Büyükçekmcedeyim tek bir vuruş bile alamadım.çekmecenin yabancısıyım yem , olta ve çıkabilecek balıklar hakkında yardımcı olabilirmisiniz.
    (bol miktarda kefal var ama ilgilenmiyorum.)

18. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    shımano ultregra 5500 xsb
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    Sayın Moderator Arkadaşlar dün burda bir yazıya karşılık bir yazı yazmıştım daha sonra yazının kaldırıldıgını gördüm O yazıda kesinlikle hakaret küfür kücük düşürücü bir kelime yoktu ama nedense kaldırlmış hem diyorsunuzki burası bir paylaşım yeri
    hem en ufak bir yazıya bile tahammül edemeden yazıları kaldırıyorsunuz emin olun sizin böyle tutmlarınız yüzünden bir çok arkadaş siteden ayrıldı saten bunu size yazmama gerek yok sizler bunu daha iyi biliyorsunuz vede artık ben böyle bir ailenin içinde olmak istemiyorum utanç duyuyorum vede üyeligimin iptalini istiyorum cünki burası bir paylaşım sitesinden artık cıkmıştır

19. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Alper, "sohbet" veya "genel konular" başlığı altında her türlü konu hakkında sohbet edebilirsiniz. Ancak bu başlık altında, mesaj sayısı oldukça fazladır ve insanların buraya giriş amacı "İstanbul kıyı raporları" hakkında bilgi almak veya bilgi vermektir. Hal böyle olunca, burada bilgi arayan bir kişi sohbet mesajları arasında, bilgi arıyor ki bu durum da konu başlığının amacına hizmet etmesini engelliyor. Şahsi sohbetlerinizi yukarıda belirttiğim başlıklar altında sorunsuzca yapabilirsiniz. Bu kısımda mümkün olduğunca konu dışı mesaj olmamasına lütfen özen gösterelim.

Sağlıcakla kalın...

20. doanerkan

doanerkan ERKAN

Kulelide 0

Merhaba Dostlar Dün Akşam 23.00 Civarinda Kulelideydim Sadece 2 Kişi Av Daydi Ama Kovada Bir Tane Bile Balik Yoktu

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.