İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. deePblue

deePblue na

Şu an kalenderde herkes zargana çekiyor çapariyle..
    Boyları oldukça ideal..
    Ayrıca bir kişinin kovasında palamut vardı.
    Sabah almışlar.

2. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    orası birin mülkü mü yoksa villa sahipleri keyfe keder mi kapttırdılar, önceden hatırlıyorum orada bir sürü kişi balık yakalıyordu şimdi beykoz belediyesine şikayet yazısı yazıyorum, ama orası villa sahiplerinin ise yapacak bir şey yok

3. desperrado

desperrado mustafa yigit

Favori Kamış:
    Daiwa
    Favori Makine:
    Banax ST7000
    En İyi Avı:
    palamut 1 kg
    İlk etapta sol taraftaki villa köpekleri için kapı yaptı ve oraya salmaya başladı.Daha sonra yukarıya demir parmaklıklar çekildi.Sonrasında özel mülk yazısıyla birlikte balık macerası bitmiş oldu.Yaz aylarında iri izmarit yakalardık ordaki duvarın ucundan.Birde sarı yalı var hani gemi girmişti 90 lı senelerde orasıda mükemmel balık yapar duvardan atlamak falan gerekiyor riskli artık girmiyorum oraya.Heryere kondular yani..

4. Hakan Kılıçkeser

Hakan Kılıçkeser Hakan Kılıçkeser

En İyi Avı:
    Yengeniz
    Ali Kahya, "O dediğin arkadaşlar" dediğin adam senin hayatın kadar balık tutmuş bir adam, paylaşımcılığı nedeni ile sevilir, köprüde iki ispendek tuttun diye kendini köprünün kralı mı zannettin, sen 15 yıldır köprüde balık tutuyormuşsun, ben 15 yıl önce oraya gitmeyi bıraktım yani sen kısa pantolonla misket oynarken biz orada balık tutuyorduk.
    Hem herkesin kendi avını yazması gerektiğini de nereden çıkarttın, öyle bir kanun mu çıkartıyorsun, japonya'da yakalanan ilginç bir balık olduğunda bunu yazamayacakmıyız, illa bizim mi tutmamız lazım, ayrıca Ercan(Balık Kurdu) bir duyum olduğunu belirtmiş, haddini bil kimseye yalancı diyemezsin, siteye geleli üç gün olmuş, daha kim olduğun ne olduğun belli değil millet hakkında ahkam kesmeye başlamışsın, biraz frene bas, yazdıklarını dikkatli seç.

5. savastulu

savastulu Savaş

Favori Kamış:
    Extreme Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    Dün gün boyu Arnavutköydeydim sıyırtma ile ara ara yani sık olmamak kaydı ile iri istavrit ve zargan çıkıyordu. Ben Lüfere yaprak istavrit ile denedim olmadı, hırs yaptım kıyıdan 1 sistemle (asansör değil ) canlı istavriti suya indirdim gene olmadı vuruş alamadım.

6. 29519

29519

Sabah Ortaköy'de önce palamuta sonra lüfere rapala denedim ama bir sonuç alamadım, sonra istavrit'e çapari attım ama gene hiçbir şey alamadım. Sabah balığını 8- 9 yosun, 4 - 5 adet muşamba parçası ve 1 adette çuval parçası ile tamamladım.

7. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Cevap yazarlarsa paylaşacağım, boğazın en dar bölgelerinden biri bahsettiğimiz yer açtırabilirsek eğer oranın kapılarını hep beraber bir gün buluşalım orada

8. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    10 Yaşında köprüde ne yapıyordun afedersin? Palamut mu çekiyordun? kusura bakmada bir yalancı varsa oda sensin, 10 yaşında senin boyun yetmez olta sallamaya, gelip bir de atıp tutuyorsun. Destekli at biraz. Kimsin ki daha dün geldin herkesi diye başlıyorsun laflarına.

Burada boğazı karış karış bilen insanlar var sen kalkmış köprü köprü diye ahkam kesiyorsun millete. Hakkında konuştuğun insanları biraz araştır, sonra yaşa hürmeten saygıyı öğren, ondan sonra yorum yap.

9. doruukkk

doruukkk UFUK

Arkadaşlar bir bilgide ben vereyim. Bende sürekli köprüye giderim. zamanı gelince yerinde kiloluk levrek bende çektim zamanı gelince yapıyor. Köprünün sağı solu belli olmaz. Ben sizin gibi yıllarımı vermedim köprüye ama bu işe gönlümü verdim her ne ise.
    Biraz önce bana da köprüden bir telefon geldi çapariyle palamut alan varmış tek tük .

10. casper73

casper73 bahri

Favori Kamış:
    Shimano nexave te surf 170gr.
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 xsb,Shimano alivio 4000rb,protackle harbor 5500,ryobi ecusima
    valla kim ne zaman ne yaşta ne tutumuş çokta önemli değil.
    burası tartışma yeri hiç değil o yüzden bence atışmayı bırakın beyler.
    önemli olan palamut varmı yokmu ?
    :)

11. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    '' ne kadar doğrudur bilmiyorum'' demiştim. şimdi uzun uzuna kendimi anlatmayacağım size.
    ancak; suçlamanız üzerine işin üzerine giderek, arkadaşımın, arkadaşının, arkadaşına ulaştım. yani balığı tuttuğunu iddaa eden arkadaşa. ricam üzerine fotoğrafını gönderdi. fotomontaj derseniz artık yapacak birşey yok.

45 dakika 1 saat kadar köprü palamut yapmış ve o bölgede bulunan herkes 2-3balık almış !!!!!

iddalarınız ve ispendek, hatta baklacı !!! avlarınız ile söyleyecek çok sözüm var ancak tartışmaya girmek istemiyorum

buyurun

Uploaded with ImageShack.us

12. storm my heart

storm my heart Serkan AKYÜZ

süpersin ercan usta :)

13. anka1905

anka1905 Emre

Arkadaşlar,

Bende sık sık köprüye gittiğimi söylemiştim, dolayısıyla köprüden tanıdığım takım satan balıkçı Hasan abiyi aradım. Palamut alanlar olduğunu o da doğruladı ve ekledi, yarından itibaren köprüde yerler karaborsa olur :)

14. yasinbakir53

yasinbakir53 YASİN

En İyi Avı:
    RİZEDE 4.350 GR. RUS KEFALİ
    böyle güzel raporlardan sonra sadece köprümü karaborsa olur.:confused: yeterki balık olsun.:D

15. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Acaba diyorum bu akşam kuleliye gitsem biraz deneme yapsam mı?

16. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    ne deneyeceksin? palamut deneyeceksen haberi henüz gelmedi kuleliden ama geçen gün teknenin biri 7 -8 tane palamut aldı. akşam üstü istavrit aldıklarını duymuştum sıyırtmayla. dünde çinekopa deneme yapılmış ama vuruş bile alınamamış. raporlar böyle yine de karışmak istemem denemekte fayda var :)

17. anka1905

anka1905 Emre

Salı günü Kalender'den çinekop denedim gece, benle beraber deneyen 1-2 kişi daha vardı ancak bir vuruş bile olmadı bilginize...

18. ahmet1

ahmet1 özgür

rica ediyorum tartışmalarla şurayı kirletmeyin, tartışmamı okuycaz. bugün başlıyan palamutları enfazla enkolay engüzel nerden tutarız onu öğrenmek istiyoruz.galatadan k.çekmeceye kadar olan bölgede bu palaları nasıl hangi takımla yakalarız ustalar.birde sarayburnumu, köprümü ,yeşilköymü ,saygılar.

19. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    Kardeş uzatma istersen burası sadece orda şu balık var, burda bu çıkıyor şuraya gidin bu takımları alın diyen bir site değil. burada balık tutmayı biliyor bilmiyor o da önemli değil. burda yapılan paylaşımlar sadece bunlarla sınırlı değildir, burada kurulan dostluklar, raporların geneli, anlatımlar büyük samimiyet içerir. kaç kişiyi bireysel olarak tanıyorsun ki buradan. tavırların ve konuşma tarzın hiç hoş değil. ne olursa olsun büyüklerine saygı göstermelisin kimseyi yalancılıkla da suçlayamassın.
    50 - 60 yaşındaki balık tutmayı bilmeyen tanıdıklarına da bu şekilde davranıyorsan ciddi saygı problemin var demektir. lütfen daha fazla uzatma...

20. Ali Kahya

Ali Kahya Ali Kahya

Favori Kamış:
    Alba Star
    Favori Makine:
    Shımano Aero 5000
    En İyi Avı:
    2 kg Eşkina
    Sen eski takımcı hasan basriyi mi söylüyorsun (riva balıkçılıktan) Simdi dükkan açtı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.