sedat abi, aslında dikili'ye gitme amacımız denize girmekti. ben yanıma olta takımlarımıda aldım. ( gerçi sürekli arabadalar hiç indirmiyorum ) sabah 10 gibi felan dikili'deydik. biraz etrafa göz attıktan sonra kayalıklardan saldım oltayı denize...1-2 saat felan uğraştım fakat yemlere dokunmadılar bile..kefken'de canlı yem bulamadım. suni yem ve kefal yemleri satıyorlardı hamuradan yapılmış özel ambalajın içerisinde. kocaeli'de sürekli yem aldığım bir mekan vardı ama gittiğimde kapalıydı bende yem olarak tavuk taktım iğneme...tavuk çok iyi sonuç vermedi...midye felan aradım ama deniz çok dalgalıydı cesaret edemedim. kayalıklarda küçük yengeçler bol miktarda vardı...hayvanlar beni görünce nasıl kaçışıyorlardı görmelisiniz sanki biliyorlardı yakalyıp yem olarak balıklara vereceğimi bir dahaki sefere daha tedarikli gideceğim ama....
mustafa karadenizden gündüz kefal akşam istavrit gece işkine bazen ispari,çapak,iskorpit alırsın balıkçılık 2saatle olmaz.sen mırmırcısın karadeniz seni kesmez.
Recep kardeş, balık vardıda bizmi tutmadık, gördün herekeden eli boş döndük, geçen akşam ilhanlarda seymenden boş dönmüşler,ara, ara marina ve sekapark iyi balık yapıyormuş ama denk getiremedik yaptığı zamanı, araştırmaya devam, hayırlısı, RASTGELE
vala ben ne zamandır gıdemıyorum ama sekanın ordan yada marınadan gecerken her zaman dolu oldugunu goruyorum,herhalde arkadaşlar buraya yazmaya usenıyorlar,
erhan abi 29 ağustos cumartesi sabahı marinada yemli istavrit alanları gördüm geceden kalmışlar ama pek tatmin edici değildi genede
Eskihisar, Hafta sonu, gece, her zamanki gibi iri istavrit yapmış, 4-5 tanesi bir kilo filan geliyor, zaten birer kilo filan almışlar. Takımı sıyırtma.. Pazar günü, rüzgar tersti, sağlam lodos.. Lodosta bizim burası pek bir şey yapmaz ve yapmadı da. Bir kaç ufak tefek ispariyi ve kendini aşmış koca kaya balıklarını saymazsak tabi..
Gerçekten size hak veriorum balıkçılık 2 saatte olmaz. Ama kısmetinizde var ise 5 dk içerisinde de balık yakalarsınız. Eğer kardenize gerçekten balık avlamak için gitmiş olsaydım bu kadar hazırlıksız gitmezdim. Arabamda her zaman hazır kıta bekleyen oltalarımı şansımı denemek için salladım denize kayalılar üzerinden ama sadece keyif olsun diye salladım. Aslında balık ayırt etmem. Sadece favori balığım MIRMIR'dır.
sabah 95 evlerde kayıkla açılıp ayaklara bağlan yemli yemsiz istavrit gani darıca sahil tek tük işkine çapak
bilgi Merhaba; hayır dediğiniz gibi değil, kavaklı ve yüzbaşılar farklı yerler, gölcüğün çıkışında ışıkların olduğu yerde hipermarket migros olabilir, onu geçince hemen yanından denize sallan oralar yüzbaşılar oluyor, kavaklı ise gölcükte sorsan herkes gösterir, gölcük vapur iskelesinin izmit tarafı komple kavaklı, RASTGELE
Ya evet yanlış yazmışım Yüzbaşılar olacaktı doğrusu... Pardon...Küçük Boğaz köprüsünden daha ileri olan kısım...
Yukarıda vermeye çalıştığım bilgi yeterli gelmedi sanırım, sormak istediğiniz başka şey varsa sorabilirsiniz...RASTGELE