istavrit arkadaslar ben gecen hafta plajyolundan tekneyle acıldım ıstavrıt namına hıc bırsey yoktu derınce lımanının ora cok harkıa av yapar normalde ama ordada bısey bulamadık sadece yemle bı kac kısı mezgıt alabılmıs su anda kahramanmaras elbıstandayım dereler agzına kadar alabalık dolu arkadaslar tavsıye ederuım buralara yolu dusen olursa elbıstan termık santral kenarında
slm arkadaşlar mezgitlerde büyüme var boyları biraz daha iyi gibi.ama halen istavritten ses yok.ne olacak bu işin sonu?
slm arkadaşlar.... sandalla cıkacak arkadaslar için eskihisar tübitak civarı istavrit yapıyor bilgilerinize
Körfezde hareket başlamadımı?, kimselerden ses seda yok! varda yoksa kimseler duymasın mı! yoksa...! kavaklı, d.dere, halıdere, e reğli, ulaşlı, karamürsel, buralardan haberci yokmu? herkes yaz uykusundamı yoksa...! Herkese... RASTGELE
Dün bir sürü izmarit ve kefal yakaladık. Arada bir kaçta istavrit vardı. Yem ve takım olarak istavrit zaten pek olası değildi gerçi.. Suya, havaya bakınca, balık yok dememiz gereken bir gündü gerçi ama öyle olmadı.. İstavrit için tek söyleyebileceğim şu.. Denize bakıyorum, bir acayip bulanıklık.. Böyle denizde çapari ile netice alabilmek pek kabili mümkün değil zaten.. Ki geceye kalanlar, yemli ile yer yer makul miktarda eşek istavridi alınabildiğini söylüyorlar. Ama hep söylerim, istavrit beni sevmez, bende istavridi. O sebepten uğraşmadığımı için kendileriyle, şudur yada budur diyemiyorum.. Biraz denk gelenin, birazda ellerin yalancısıyım yani.. Ama izmarit derseniz, kefal derseniz, onlar olması gerektiği gibi, bolca varlar..
Slm serdar görüşmeyeli epey oldu.sezonu açmışsın rastgele. kefal ve izmarit yakaladığını yazmışsın nerede ?sandallamı açıldınız ?bende dün eskihisardaydım oyalanmak için kıyından apari attım 2 saatte 1,5 kilo kadar istavrit aldım.
akşamları dolaşmak için seka parka falan gıdıdnce bakıyorum baya ıstavrıt tutuyorlar ama cok cok ufak geldı bana.bende bu nedenle daha balıga cıkmadım.tatlısuya nıyetlenıyorum ama bı fırsat bulamadım onada
merhaba, güzel av.... bende bu sezon çok uğraştım fakat kayda değer bir istavrit yakalayamadım. izmarite attım bir kaç kez pek bişi çıkmadı...sen nerelarde avlanıyorsun?
Merhaba....!!! İzmit ve çevresinde balığa giden yokmu? Geçen gece goncadan geçerken gördüm, goncaya araba yağmış sanki, goncada ve çevrede neler çıkıyor bilen varmı ?...RASTGELE
slm cumartesi sabahı sabah saatlerinde darıca aslan çimentonun ordan kayıkla güzel mezgit aldık.yemli. bu seferkiler iriydi.2 tanede yarımşar kiloluk kalkan tutma şansımız oldu.herkese rastgele.
HAYRET...!!!!!..Koskoca izmit körfezinden ses seda yok..!!!!!!!!!!!!!!!....CÜmleten herkese....RASTGELE....
kayıkla açılırsan şansın yüksek kıyıdan atarsan şansın biraz azalır kaçamarmara kullan veya teke 10gün sonra bizde başlarız.bolşans
16 Ağustos Pazar Günü Tuzla sahilde 17:00 - 21:00 arası 8 Adet istavrit tutabildik anca.. kayıplarda yine istavrit..
valla istavrit felan bu sene çok fazla yapmadı. mezgit bol miktarda vardı. yakın bir tarihte mırmır boy göstermeye başlar inşallah. öyle ümit ediyoruz ki mırmır durumuda istavrit gibi olmasın.... pazar günü dikili'de avlandık pek bişi çıkmadı. ilk kez gittim dikili'ye kayalıklardan dip yaptım ama nafile, bir vuruş dahi almadım. kısmet değilmiş demek ki....