Kamuran, zebil gibi zargana var. Yakala, sana yem işte. Lüfer başlamıştır körfezde, denemekte büyük faydalar var.
Aman kendine dikkat et, Allah cc yardımcın olsun... diğer iş çok uzamadımı banamı öyle geliyor, 1 sene oldu galiba, elini çabuk tut... Narlı dediğin gibiyse çok güzel demekki... Aslında çok isterim ama, ah şu emekliliğin ve tamamen duygusallığın gözü kör olsun...! İnşallah bir gün gelmek nasip olur... Güzel davetin içinde ayrıca teşekkürler... benim bilgilerim yazdığım gibi, sapancayı pek bilmediğimden birşey diyemem ama körfezin durumu dediğim gibi... Canın nasıl istiyorsa öyle yap demekten başkada bir şey diyemiyorum, artık neye niyetlenirsen ona rastgelsin sana, kısmetin bol olsun, görüşmek dileğiyle selâmlar...
selam ben Mustafa Aranıza yeni katıldım 1 ay önce çenesuyuna taşındık bayramdan sonra askere gidicem diyorum askere gitmeden özlemini çektiğim balık avını yapayım ama ne yol biliyorum nede yordam acaba buraya yakın abiler arkadaşlar yokmu yardımcı olursanız çok sevinirim ben şahsen egede balık avcılığı yapıyordum marmaranın tadına hiç bakmadın genelde kefal avcılığına meraklıydım zevk açısından ama başka balıklarıda denemek isterim bu arada egede çipura sarpa denilen balık o tür balıklara olta atardım ve yakalamışlığım var yani kısacası babamdan bana geçti çok küçük yaşlarda balık avına başladım acemi değilim yani sağdee mekan deniz ve balık tutma teknikleri değişik olabilir ve yol yordam mera bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi günler .
selam ben mustafa aranızda yeniyim 1 ay önce çenesuyuna taşındık bayramdan sonra askerim inşallah hasta derecesinde av hastasıyım ama burada nerde balık tutacağımı nerde ne çıkar bilmiyorum ve marmarada hiç balık tutmadım hep egede tuttum kefal avını daha çok seviyorum bana yakın abiler arkadaşlarla bir etkinlik düzenlesek hem ben yolu yordamı öğrenmiş olurum sizin gibi ustalardan teknik bilgi edinirim en önemlisi ise yeni arkadaşlar edinmiş olurum değilmi teşekkürler şimdiden herkeze rastgele
S.A Darıca bölgesinde lüfer avı ile ilgili bir bilgi edinemedim ? Bilen yada fikri olan varmı...sevgilerimle.
arkadaşlar bu kaya balığımı. alt dudağında bir uzantı var biraz ilgimi çekti. gece yarımca sahilinden yakalanmıştır.
Yem tutmak sorunsalı ayyuka çıktığı için, bu gün pek bir şey yapamadık. Zargana çabalarımız, hüsranla sonuçlandı: tutulan zarganalar yem olacak gibi değildi maalesef:
iyi mırmır var arkadaşlar, değerlendirin derim... gözünüze kestirdiğiniz tüm kumluk alanları deneyin , öyleki sanayi yolundan bile atan var
bizim aşağıdada var erhan abi ama tiyoyu verdim geçtiğimiz hafta içi güzel birde pisi aldım reeling ama kıyamadım hayvancağıza geri iade