60 Evler batığın ordan erken saatte yaşlı bir amca 2 tane aldı.ondan sonra tık yok. ben sadece izlemek ve öğrenmek amacıyla gittim. mırmır içinde atanlarda vardır.sonuç sıfır.
izmit körfezi canavarları Öncelikle selamlar..rastgele.. son 20 gündür yaptığımız avlardaki izlenim ve değerlendirmelerimi paylaşmak istyorum... Öncelikle şunu söylemeliyim..Doğru takım doğru malzeme balığı tutturur avcıyı konuşturur..tabiki kısmetde önemli bir unsur.. HAVA: 3-5 KUZEYDOĞU AKŞAM SUYU VE GECE 12 DEN SONRA ANA BEDEN: 0.40 SUFİX KÖSTEK : 1.5 METRE OKUMA - 0.26 %100 FULORACORBON 30 GR GEZER KURŞUN 20 GR KALAYLI ZOKA 10-11-12 KULAÇ YEM: CANLI İSTAVRİT FLETO Bu sistemle son 20 günde yaklaşık 50 parça lüfer aldık ve bunların 7 tanesi kofanaydı..kestirdiklerimiz yakaladıklarımızdan çok.. KIRLANGIÇ FLETO İSTAVRİT İLE ALINMIŞTIR 3.5 KG KARAGÖZ ŞEYTAN OLTASI VE CANLI TEKE İLE ALINMIŞTIR.. 1.5 KG RESİMLER AKŞAM SAATLARİNDE YÜKLENECEKTİR..
Seyrederken sende atsaydın, kısmet belli olmaz sanada gelebilirdi... Organizasyon yokmu...!? reeling Selâmlar...
yok abi ben malzemesiz çıkmıştım,var mı birşeyler diye bakayım dedim. cumartesi kavaklıdayım gelın gelin. ama siz gidiyorsun amaaaaaa başka yerlere .beni öksüz yaban ellerde bırakıyorsunuz.
Körfez'den az da olsa böyle haberler görmek sevindirici.. Herkese rastgele uzun zamandır görüşemediğim dostlarıma selamlar..
Ooooo...! kimler teşrif etmişler, bu arada geçmiş bayramın MÜBAREK...! Olsun.... ; Hafta sonu tekneyle çapariye didelimmi diyeceğim ama ama sen yine birşeyler uydurursun..! değilmi... Not: O tatlı sucuya söyle, göz doktoruna gitsin... derincede önümden geçtide farketmedi bile...!
üvey evlat gıbı beni bırakıp,sen ve öz oğlun övünç ile beraber takıldınız. at çek balık yaptınız .bennnn
Sizin yanınıza ben sonradan geldim, at çeki övünç yaptı ben değil... Eee kumluğa gelince neden kalmadınız bizi bırakıp kaçtınız peki... hihi Neyse C.tesi kaçta gidiyorsunuz ve nereden neye atacaksınız, dişlimi, mırmırmı...? belli olmaz bakarsın gelirim...
Abim,hepsi şaka beee,senin iyi bir insan olduğun zaten yüzüne yansımış. cumatesı sabahı inşallah kavaklı aynı yerdeyiz. bu sefer orhan abide gelecek. görüşürüz. valla mırmır için gidiyoz. var mı mırmır haberleri . sezon başladı gıbı mı yoksa mırmır sezounu bıttımı? yardımcı olabilir misiniz? mırmır sezonu bıtınce neye başlayacağız?
sıkıntı yok mırmır devam ediyor giden arkadaşlar güzel balıklar alıyorlar.. işten fırsat bulsam kaçıcam bende ama.. bu arada mırmır aralık 15 e kadar devam eder ama bu sene havanın geç soğumasını da düşünürsek ocakta bile az çok av verir diye düşünüyorum.. selamlar..
devam dıyon yanı mırmıra. eeee ben ne zaman lufer ıle tanışacağım. yada yardımlarınız ıle tanıştırılacağm. hadı bııı el atın be luferde tutatyım bu sezon
Sağ olasın o senin yansıman bence... Aynı yerdeyiz derken, dişliye attığınız yerdemisiniz, ilk kaşılaştığımız yerdemi, yoksa teknelerin olduğu meydandamı... ? Yem ne kullanacaksınız.. ? İnşallah nasip olursa gelirim... Selâmlar....
Övünç kaç kaç çalışıyorsun...? Sende gidecekmisin...? Teke çıkarmak gerekirmi ne diyorsun... ? ama demişsin o nedenki... Selâmlar....
abi ben 8 4 üm iş çıkışı da gezmeler tozmalar malum hafta arası 12 8 im iş çıkışı bir sabah deneyeceğim şansımı öğleye kadar.. sanırım boş dönmeyiz tam zamanı ama taze yem bulmak lazım.. selamlar..
abi lüferle tanışmak istiyorsan rapala maxrap FHC renk kodlu sahteden edinmeni tavsiye ederim balık varsa mutlaka biner üzerine garanti ederim.. 13 yada 15 cmlik iş yapar ben 17 cmliklede aldım sabah suyunda..