abim,ilk karşılaştığımız yerdeyız,siyah gemi vardı,övünç yan taraftan lufere attı yaaa. borukurdu beklerım abi bu sefer orhan 969 oda gelıyooo
Bu takımın kabaca dizaynını çizebilirseniz benim ve merak edenlere yardımıcı olmuş olursunuz, teşekkürler...
YANIT 040 ANA BEDEN====-20 GR GEZER KURŞUN==-HAYALET FIRDÖNDÜ==-1 KULAÇ 0.27 HAYALET KÖSTEK====ZOKA.... Sıralama budur agayet basit çizmeye gerek duymadımreeling
Tekrar anlattığınızdan dolayı teşekkür ederim... Yalnız şu hayalat kafama takıldı, hayaletle kastettiğinizi anlayamadım... idk
saçma bir soru olacak gibime gelıyo ama kusura bakmayınız. bu bilgiler tekne için mi? ve bölge neresi? ayrıca tekne sabit değil mi? lütfen gülmeyınız... ben acemiyimmm bilgiye açım. bana lüfer tutturacak arkadaş arıyorum.
Yine birlikteymişsiniz, övünçte gelemedi demekki benim gibi, bir dahaki operayon neresi...? sizin oradan gece güzel mırmır alındığını duydum, oralarımı yoklasak ne yapsak acaba reeling
Bu cumartesi izmir e balık tutmaya gidecem. sabah 7:00 sabıha gokcenden uçak ile,gelmek isteyenler haber versin, orda balıkçı dostlarım karşılayacak, hadi balık tutkusu olan yok mu?
bir daha ki operasyon ; Bu cumartesi izmir e balık tutmaya gidecem. sabah 7:00 sabıha gokcenden uçak ile,gelmek isteyenler haber versin, orda balıkçı dostlarım karşılayacak, hadi balık tutkusu olan yok mu? valla erhan abim gecen hafta hem sabah suyu hem akşam suyunda batığın orda yaklaşık 1,5 saat izleme yaptım,herkes tırt dı,yani balık yoktu. ama hava kararınca eve geldım.sizin dediğiniz gibi gece yapıyor mu bilmem.sizlerin istihbarat aldığınız dostlar vardır.benim ise bu forumdan ve sizlerden başka bir kaynağım yok. abim ne zaman isterseniz buluşup gece atarız. gece saat kaç gibi çıkıyormuş? gecede ortalama kaç adet? büyük mü? mekan batığın orası mı?
valla erhan abim gecen hafta hem sabah suyu hem akşam suyunda batığın orda yaklaşık 1,5 saat izleme yaptım,herkes tırt dı,yani balık yoktu. ama hava kararınca eve geldım.sizin dediğiniz gibi gece yapıyor mu bilmem.sizlerin istihbarat aldığınız dostlar vardır.benim ise bu forumdan ve sizlerden başka bir kaynağım yok. abim ne zaman isterseniz buluşup gece atarız. gece saat kaç gibi çıkıyormuş? gecede ortalama kaç adet? büyük mü? mekan batığın orası mı?[ ============================- Benim duyumum gece 10 dan sonra, ama sormama rağmen maaalesef cevap alamadım, sadece sizin oradan çıktığını yazısından anladım hepsi bu... idk Sana hayırlı yolculuk ve hayırlı kısmetler bol bol balık resimleri çekmek nasip olur inşallah.... İzmir nereden çıktı böyle birden bire, hedefte hangi balıklalar var... ? izmit kesmedi, izmire kadar uzanayım dedin demekki... hihi
yanıt Sayın erhan abim...Hayalet misinadan kastım %100 fularocarbon...üzerinde %100 ibaresini görmeden alma çünkü kaplama fularocarbonlar var... 50 METRESİ 25 TL olması lazım yanlış hatırlamıyorsam....Tavsiyem PELİCAN SPY %100 FULAROCARBON