kımse bana yardım etmıyor,veya davet etmıyor.acemiyim yaaa. allah buyuktur.paylaşacam burda 3 kg lık balık. ondan sonra herkes bana soracak hehehehe abim hafta içi olmaz gibi.ama cuma gecesi veya cumartesı gecesi herzaman uyar.
övünç kardes nerelerdesın yavvv? ınsallah sağlığın yerındedir. bir türlü nasıp olmadı konuşmak-beraber balık tutmak. sizin gibi ustalar ile balık tutmak bana zevk verecek,
burdayım abi ama gece vardiyası sebebiyle malesef balığa vakit ayıramıyorum.. aslında içim içimi yiyor aralıkta belki 1 hafta kadar boşluğum olabilir eşkinanın iyi zamanıdır takılırız eşkinaya..yada gece yemli lüfer olabilir.. usta olmaya daha çook vaktimiz var ama bunu iltifat kabul ediyorum teşekkürler
Övünç nerelerdesin ya, gözlerimiz ekranda takılı kaldı, aralığa daha çok var, arada boşluklar bulamıyormusun, yoksa izin kâğıdı meselesimi...idk eskiden gece vardiyası falan da olsa pek dinlemezdin de... ( kızmıyorsun değilmi... ) Selâm ve sevgiler... mrsparkle
Sevgili balıkçı dostlarım, Yokmu şöyle güzel av raporları,gözümüz gönlümüz açılsın.Kimse çıkamıyor anlaşılan.Dostlar bu Cumartesi ve Pazar av bakımından bereketli geçecek.Uygun hava koşulları da gerçekleşirse (rüzgarın yönü,akıntı vs.) süper avlar yapabilirsiniz.Yarımca hafta sonu poyraz olacak hep pek verimli olmayabilir ancak karşısı için (Gölcük,Değirmendere ve Karamürsel) güzel geçebilir.Cumartesi günü için aktif avlanma saatleri: Sabah 04:25 - 06:25 İkindi 15:00 - 17:30 Akşam 21:30 - 24:00 arası. Pazar günü için aktif avlanma saatleri: Sabah 05:30 - 07:30 İkindi 16:00 - 18:00 Akşam 22:30- 01:30 arası. Bu saatlerde avlakta olursanız ve uygun hava koşulunuda yakalamışsanız çok verimli av yaparsınız.Raporlarınızı bekliyorum. Not:Arkadaşlar bu saatlerde avlakta olupta avlanan arkadaşlar lütfen havanın durumu ile birlikte nasıl bir av yaptıklarını yazsınlar.
benım gıbı çömezler için sizler ustalığı hak edıyorsunuz? mırmır durumu nasıl? bu hafta sonu balığa çıkamadım. izmir deydım. ama önümüzdekı hafta sonu gıtmeyı dusunuyom. nasıl durum ? mırmır sezonu bıttı mı?
tebrıkler. mekan neresi? hala mırmır ın devam etmesi sevindirici ben bu cumartesı kavaklıya gıtmeyı planlıyorum. acaba mekan neresi?özelden cevaplayabilir misiniz?
Niye özelden cevaplayacak Özkan,söylesin herkes duysun.Sonuçta gidipte dinamit atacak değiliz.Herkes kısmetindekini yermiş.
hattan hemşehrim , maalesef dediğin gibi olmuyorrr. bende seninle aynı fikirdeyim kesinlıkle. zaten cevapda vermedi
Teşekkürler Mustafa.O taraf rüzgarı karşıdan aldığı için iyi balık yapıyor,mırmır ve kırlangıç haberleri geliyor hergün.Değirmendere'de de bacanağım oturuyor,neden bir akşam gidip kalmıyorsam. Ben de 95-97 yılları arasında orada oturmuştum.Bacanın hemen arkasındaki sokakta.Artık bir hafta sonu bacanakları ziyaret etmek ve 1 gece kalmak farz oldu sanırım.reeling