Pazar günü öğlen sonra 40 dakika kadar süren kısacık av denememizde ( hedef eşkina , karagöz, mırmır vb. büyük balıklar. ) 1 adet suya salınan çırçır haricinde oltamıza dokunan olmadı. Yer halıdere merkez. Takım olarak 1-2 no iğne ve kaça marmara denedik. Çevremizde bolca gümüş tutan arkadaş vardı. Şehir dışından süpriz misafirimiz gelince avı sonlandırdık. Eh napalım havaların biraz daha ısınmasını bekleyeceğiz anlaşılan.
erhan abi barajları biliyorsan sana tarif yaparım ben bu hafta 4çaylama tuttum pek balık vurmadı ama yinede zevkliydi
4 çaylama, 4 çaylamadır, Allah bereketini versin, gezdiğin yerlerin fotolarını koysaydın bağri, gözümüz gönlümüz açılırdı, mutlaka güzel yerlerdir.
mrb arkadaşlar.muallim köy aslan çimento yada eskihisara balığa giden oldumu? durumlar nedir?bilgisi olan varmı? teşekkürler.
Kocaeli Gölcükte 2 gün öncesine kadar 20-30 kişiye 5-10 lüfer çıkıyordu.2 gündür o da kesildi akşam ezanına doğru başlayan ayaz insanı iliklerine kadar donduruyor.Bilginize. Forumdan Sn.Murat Kayadelen kardeşim bu gün misafirimdi ama maalesef balıksız gönderdim.Üzgünüm. Selamlar.
Sevgili ismail abi, balık bahane - muhabbet şahane. Misafirperverliğin için çok teşekkür ederim. Balıksiz olsada çok harika bir gün geçirdim , hem ortamınız hemde arkadasliklariniz harika, her avcıya nasip olmaz böyle muhabbet. Boş kalan kovaları inşallah başka sefere doldururuz. Sağlıcakla kal ustam, saygılar .
Balık yoktu ama.! Sn.Murat kardeşim,memnun kaldığına çok sevindim.Ah birde balık olsaydı keyfine diyecek olmazdı.Ne yapalım o da kısmet,elimizde değil ki.Yinede ortamımızı gördün,memnun kalmanada sevindim.Avlağımız hakikaten özeldir.Herkezi oraya almıyorlar.Hem kapıdan,hemde avlaktan sorun çıkıyor.Avlaktaki arkadaşların sana selamını ileteyim üstüme borç kalmasın. Selamlar.
Kişiye özel balık avlama alanı, adamına göre muamele, yani, birzamanlar, koşuşturduğu yerlere insanın alınmaması çok kötü, Güzelim gölcüğün içine ettiler vesselam....
kefken arkadaşlar kefken tarafına geçicem hafta sonu kalkan başlamışmıdır oraları bilmiyorum takım hazırlıyayım ona göre.....
Bende katkı vereyim dedim izmit körfezi kanalda istavrit oluyor. Geçen cuma günü üç kişi 15 kilo kadar aldık.Kıyıdan hala bir haber yok mayıs ortasına kadarda olmaz.
Kanal dediğiniz yer tam olarak neresi? Kullar tarafında (umarım yanlış yazmadım, Umuttepe dağında yaşayınca İzmit tam öğrenilmiyor) denizle buluşan bir kanal var. Orası mı?
Bu kanal denizin dibinde olan bir kanal, ford fabrikasının önünden,tersanenin önüne doğru uzanıyor, tersanede uzaktanda görülen devsa, çelik Konstrüksiyon iskelet bir yapı görünür orası, umarım anlatabilmişimdir,
Ford'u ve tersaneyi biliyorum ama orada deniz dibinde bir kanal bulunduğunu bilmiyordum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Marinada sardalyayı adeta boğmuşlar poşetini doldurmayan olmamış bizde pazartesi haberini aldık İNŞALLAH busene balık bol olucak herkese rasgele
Ama sardalyanın bol olduğu gün yunuslar fazlaymış, balığı sıkıştırmışlar, o nedenle, balığı asansörle almışlar, demek balık korkudan kıyılamış, ama yinede temennine katılıyorum, İnşaAllah bol olur, ama yinede ufakları salalım, bir kere yumurtlama şansı tanıyalımki, seneye, balık daha bol olsun, cümleten...RASTGELE...
ben bayadır gıdemıyorum balıga artık kısmat tatlıs sualara baslayacagız herhalde kısa kadar denıze ara verecek gıbıyız
Bugün öğleden sonra arkadaşımla önce Darıca sahile daha sonra da Eskihisar'a gittik. Asıl amaç başkaydı ama gitmişken oltalar da bagajda bulunsun dedik her ihtimale karşı. Darıca Dudayev parkın sağında bir amca gümüş tutuyordu 5-6 metrelik bir kamışla, kovasında 15-20 kadar balık vardı. Eskihisar'da ise yalnızca iskelede 7-8 kişi olta atıyordu ama kovalarda 2-3 istavritten başka bir şey yoktu. Bu arada, her iki bölgede de çok fazla rüzgar ve aşırı akıntı vardı. Sonuçta oltaları çıkarmaya değecek bir durum olmadığına karar verdik ve ayrıldık.