Herkese Merhaba, Dün akşama doğru derinceden motorla açıldık, denizde gezerek beyaz renk simli çapari ile istavrit aradık. 2 saat kadar dolaştık ancak oltamıza canlı değmedi. Körfez umut vadetmiyor. selamlar
Madem motorunuz var şanslı sayılırsınız, keşke kanala doğru uzansaydınız, istavrit alabilirdiniz büyük ihtimalle,
Erhan abi merhaba, Aslına bakarsanız motorumuz yok, 2 arkadaş kiralayıp açıldık. Kanala doğru da uzandık bilebildiğimiz kadarıyla ama yoktu pek bişey. Diğer 3-4 sandal da pek bişey alamamışlardı, herkes ordan oraya dolaşıyordu balığı bulmak için ama bulanı göremedik artık başka kanallara bakacağız. saygı ve selamlar...
Musa, merhaba; Bende kendi motorunuz var sanmıştım, kanalda kesatsa kötü, kanalın oralarda biryerde levrek haberide geldi ama doğrumu bilmiyorum, biryerde ispari iyi çıkıyormuş haberi geldi bir gidip bakmak gerek, sandalı, nereden kiraladınız? saatı kaç TL. Başka kanallaramı? kaç kanal varya? uydumu, karasalmı? Sevgi ve saygılar, RASTGELE...
selamunaleyküm erhanabi nerde ispari çıkıyor acaba hafta sonu bizi istanbula yollama(ispari yerini bulamassak)
Erhan abi merhaba, Sandalı derince sahilden kiraladık. Saatini motorlu olursa 15, motorsuz olursa 7.5 diyorlar. Ama motorluyu 12.5'e motorsuzu 6 liraya bırakıyorlar. Sanıyorum hareketsiz zamanlarda veya pazarlık şiddetine bağlı olarak daha da ucuz olabilir... Saygılar ve rastgele
Recep usta öncelikle, Merhaba; İspariye gidilecek yeri zaten ben söyledim, sormamın nedeni gidiyorsa, belki bende giderim tanışma fırsatı doğar diye idi, Emekli olup, 3 çocukta okuyorsa, öyle arabaya atlayıp, tüm körfez maalesef gezilemiyor, ( söz bundan sonra ööle ona buna sormam, ben söz dinlerim ), Sizin takım dağıldımı ne oldu, hiç raporlarınızı göremiyoruz, deniz ve ilhanın sesi çıkmaz oldu. Sağlıkla kal, Mutlu kal,
erhan abi, yayınlanacak rapor var yayınnlanmayacak olanda..avlakları korumak adına bazen sesimizi çıkarmıyoruz ekibe gelince hiç ayrılmadıki dağılsın caponla yapıştırılıyız biz ayrılmak zordur yani )
Herkeze hayırlı akşamlar ve rasgele istanbul tuzladan 10 tane kadar ispari aldık pek zevkli sayılmazdı bu hafta avrupa yakasını deniyeceğiz bize gelen raporlar bikaçkere misina kopartıldı iri karagöz olduğu söylendi.Ya nasip.
İyi akşamlar arkadaşlar, Cumartesi günü Hereke'de olacağım. Hangi balıklara hazırlıklı olmam gerektiği konusunda bilgilerini paylaşanlar olursa çok sevinirim
Ayrıca bu aralar Eskihisar, Darıca ve Bayramoğlu bölgesinde kıyıdan hangi balıklara deneme yapılabilir bilgi verebilecek arkadaş var mıdır? Gidip gidip boş dönüyorum, rapor açtıracak bir balık tutamadım henüz.
İspari, karagöz, istavrit, zargana,bol miktarda lapin, benim bilgilerim anca bukadar, dilerim daha detaylı bilgi veren çıkar, ... RASTGELE...
hereke den şu aralar iyi sardalya alınmaktadır çapari ile dip atarsanız iri mezgit var sahilde piknik alanının onu av yeridir
Herkese verdikleri bilgiler için teşekkür ederim. Yarınki av iyi geçerse haber veririm. Benden ses çıkmazsa bilin ki sonuç hüsran