Oktaycım, bak abicim bir misafiriniz var. O da alsın güzel bir eşkina. Yardımların sayesinde 800 gr.lık bir eşkina alır belki gelip rapor yapar bizler de tebrik ederiz. Kayaların koordinatlarını özeline gönderiver abicim, valla ben kefilim kendisine. Deşifre etmez avlağı, güvenilirdir.
Oktay, mekan denize uzanan borunun orasımı ? yoksa masaların olduğu yermi, ben anlıyamadımda ondan soruyorum... Sevgi ve Saygılar...
sağol oktay bu perşembe aksilik olmazssa denemeye geleceğim herekedede bir kaç parça eşkina aldım ama ufaktı saldık
bu aralar avlaklarda balık kıtlığı var bol olsa hiç çekinmeden paylaşırız arkadaşlarrr sevgili erhan körfezde değil anlayan anladı abi sağlık olsun bir dahaki denemeye
Herekeden öğrendiklerim: 1. Yem götürmeseniz de olur, küçük de olsa bol miktarda midye var, tabii kırarken dikkatli olmak gerek. 2. Haftasonu piknik alanına yakın durmamakta yarar var, çok kalabalık ve özellikle çocuklar (kadın olmaklığımdan mı kaynaklı bilemedim) meraklı bir şekilde etrafınıza doluşabiliyor, kazara iğne saplamak ya da kurşunla başlarına isabet etmek mümkün 3. Piknik alanına gelmeden pvc pencere, maya ya da araba gören yerlerde avlanmak daha verimli olabilir 4. Takımı dibe takmamak için ya şamandralı takım kullanın ya da kurşun yerine inşaat çivisi. Aksi durumda kurşun stoğunuz siz balıkla buluşamadan bitebiliyor
Öneriniz için teşekkür ederim. Sanırım bölgeyi bilmemenin sıkıntılarını yaşadım o gün. Öncelikle yanımdaki en hafif kurşun 50 gr'dı. Kurşunları da genelde takımı kıyılatırken kaybettim Bir sonraki Hereke çıkartmam için pvc pencereye gözümü diktim, hem doktoru da var orada avlanmak sanki daha sağlıklı
hereke sonradan kayalar ile doldurulduğundan takımı kıyıya çekerken hızlı sarmak ve kamışı olabildiğince dik tutmak gerekirdi bunlarıda yazmak gerekirdi özürr(
S.a Güzel Paylaşimlar Için çok Tşkler ... Bende Kandira Kiyi Raporu Veriyim Kerpe Kayiliklarinda Idim Hafta Sonu Eşkina Havyardan çikmiş Canli Boru Kurdu Ile Bol şekilde Avlniyor Bilgilerinize...
Hafta Sonu Hereke Kayaliklarina Gitmeyi Düşünüyorum Yem Olarak Ne Almam Gerekir Yanima 3-4 Sene Evvel Teke Bol Iken Teke Ile Yakalardik şimdi Durum Nedir Acaya Yardim Alabilirmiyim Değerli Abilerim...
öncelikle tüm izmitli abilerime ve arkadaşlarıma selamlar siteye bugun uye oldum. Benim sizden ögrenmek istedigim gölcük-halıdere-ulaşlı arası istavrit ispari eşkina nerelerde tutabilirim ve şu aralar var mı ?
Bunda özürlük bir durum yok ki, dedim ya benim acemiliğim de var Verdiğiniz bilgilerle bir sonraki gidişimde en azından daha dikkatli saracağım Teşekkür ederim
Hereke'de bir avın verimli olabilmesi için yapılması gerekli şeyler: 1. Pevece pencere görecek. 2. Maya (?) görecek. 3. Araba gören yer olacak. 4. Piknik alanına gelinmeyecek. Oldu ki, Hereke'ye karar verdik; 4. madde hariç (onu çözdüm sayılır) diğerlerini iyice anlamamız lazım gelir ki maksat hasıl olsun, di mi ablamız?
Ben hiçbirini anlamadım. Yanımızda götürsek mesela. Arabanın bagajına maya alırız da, pvc pencere sığarmı bilmem.
Abicim, İzmit'ten Hereke'ye gidenler, Hereke'ye gelmeden ilk üç maddeyi arka arkaya gördükleri yeri tahmin ettikleri için bölgeyi bilenler "ne demek istiyor bu bacı?" diye düşünüp sormuyorlar Bu arada pvc pencerenin hangisi olduğunu doğrudan yazamadığım için "doktoru bile var" demiştim. Maya ise tabii ki İzmit'in meşhur hamur maya markası Daha ne diyeyim?
Arabaya sığdırabildiklerinizi alın. İnsanlık hali, balık yoksa börek var deyip açıverirsiniz birkaç yufka Ben balığı rahat tutacağınız yeri anlatmaya çalışıyorum ama siz maya, pencere diye diye bu ürünlerin reklam panosuna çevirdiniz konuyu