sanırım lafıma alınmışsın erhan abi sadece bi şakaydı inan bi daha olmaz şaka yapmam senle bir daha bilesin
Hoşgeldiniz Öncelikle hoşgeldiniz, kocaelilerin sayısının artması güzelde, biraraya gelememeleri kötü, dilerim, birgün oda gerçekleşir temennisiyle, Avınızın iyi geçmiş olduğunu umarım, Sevgi ve Saygılarımla, ...RASTGELE...
kendinden habersiz bırakma sanırım lafıma alınmışsın erhan abi sadece bi şakaydı inan bi daha olmaz şaka yapmam senle bir daha bilesin Sandığın gibi öyle alınma yok, o an o kelimeler aklıma geldi, yoksa bu konuda sayfalar dolusu yazılabilir, ama uzun zamanlar, hiç aramadan, sormadan, merhabalar olmadan, o kelimelerin, dost bildiğin insanın ağzından dökülmesi, sence düşündürücü değilmi!? neyse fazla takma kafana nerede kalmıştık deyip yola devam etmek eniyisi galiba, kendinden habersiz bırakma, Selam, sevgi ve dualarımla, herzaman ...RASTGELE...
Erhan abi teşekkür ederim. İşten fırsat bulup ancak girebildim. Hafta sonu çıktığımız hereke avı Lodos nedeniyle verimli olmadı.23 adet civarı sardalya çıktı.2 adette istavrit. Fakat bilmeniz gereken güzel iri sardalya çıkıyor. Fakat üzülerek söylemeliyim ki yakaladıklarımıtzı temizlerken farkettim bir çoğu yumurta dökmek üzereymiş. sabah saat 5 te başlayan avımızı 9,30 da sonlandırdık. Erhan abi birgün toplanıp beraber gidelim hem tanışmış oluruz hemde siz değerli üztadlardan birşeyler öğrenmiş oluruz. Sağlıcakla kalın.
Merhaba Kadir bey hoşgeldiniz, ilk olarak yaşınızı belirtirseniz size hitap edebilmemiz kolaylaşır, ikinci olarak Derincenin neresindensiniz , üçüncüsüde tüm Kocaelili dostlarımdan ricam, lütfen İzmit demeyelim , İzmit Kocaelinin merkez ilçesi .
Sevgili kardeşim kadir, cevapladığın için esas ben teşekkür ederim, tanışma işine gelince ben hazırım, sağlam, güvenilir, dost bulmak, gerçekten zor iş bu zamanda, üstadlık kim biz kim, yaş seni aldatmasın, kim, kimden öğrenir belli olmaz, atalarımız, boşuna dememiş, akıl yaşta değil, başta diye, neyse, görüşmek dilek ve temennisiyle, Selam ve Sevgilerimle, Sağlıkla kal, mutlu kal....
Çok haklısınız, izmit/ kocaeli konusunda, malum istanbulda 2 yunanistan siz istanbulun neresindensiniz, biraz şarkı gibi oldu ama, idare edin, kusuruma bakmayın, sevgiyle kalın, mutlu kalın....
Herkese Merhaba, Erhan Abi mailini aldım. Hatırlanmak güzel şey. uzun zamandır aranızda yoktum bazı nedenlerden dolayı. Bu aralar işler epey yoğun göz açtırmıyorlar inanın. Önümüzdeki aylarda bir organizasyon gerçekleştirelim ve forum İZMİT'liler tarafından yapılan Organizasyona şahitlik etsin. Ben daha önce hiçbir organizasyona katılmadım ve ayarlamadım bu konuda eksik taraflarım epeyce çok. Eğer bilen bir abimiz kardeşimiz var ise bizlerde destek oluruz inşallah.
Gerçekten dediğin gibi, hatırlanmak ve unutulmamak güzel birşey, organizasyon işi güzel bir konu, ama dediğin gibi tecrübe isteyen bir iş, nasıl, nerede, olur bilemiyorum, aslında bu işi ciddi, ciddi samimi olarak,düşünenler, tanışmak isteyenler, biryerde buluşup mesela değirmendere gibi, ulaşlı gibi, avlanma bahane tanışma şahane, deyip öncelikle tanışıp, neyi nasıl yapacaklarına karar vermek için bir araya gelebilirlerse, çok daha güzel olur gibime geliyor, tabii bu benim fikrim, dediğin gibi bu konuda destek olabilecekler çıkar inşaAllah. Sevgiyle kal, Sağlıkla kal.....
Erhan abi , Kocaelililer derken acaba bir kusurummu oldu, ben yinede İzmit değil Kocaeli denmesinden tarafım ki gerçekte doğruda bu, ben Güngörendenim , sanada saygılar abi .
Hatasız kul olmaz... Farkındaysan çok haklısınız diye söze başladım, kusur olsa açıkça söylerim, lafımıda yerine göre esirgemem, rahat olabilirsin Sadece sende aynı hataya düşmüşsün, onu belitmek istemiştim hepsi bu, Selam, sevgi ve saygılarımla;
değerli abilerim üstadlar bu organizasyon işi sizlere düşüyor büyük şehir belediyesiyle görüşüp bir balık tutma şenliği yada sadece forum içinden ayarlayıp bi oranizasyon yapsak hiç fena olmaz aslında....
Çok haklısında, bilgi, tecrübe olmadan yüzümüze gözümüze bulaştırırız sonra, eniyisi öncelikle, hem balık, hem tanışma gibi basit bir tanışma faslı olabilir, ondan sonra daha farklı, konuşulup detaylarda birliktelik sağlanıp daha kalıcı bir org olabilir, belediye, yaz sonuna doğru kamaderle ortak bir şenlik, yarışma düzenleyebilir gibime geliyor, geçen sene yapmamışlardı çünkü....
erhaN abi kamader malesef daah çok tatlı su avcılığı çin böyle şeyler yapıyor forumda kamader den bi yetkili varsa ona rica etsek belki böyle bişey ayarlanabilir
çalışınca oluyor.... Kamader'i boşver, kaç kere eleştirdim onları, belediye, jandarma, tarım koop mu ne, sahil koruma balık yakalama yarışmaları düzenlemek için bir araya geliyorsunuzda, körfezin temizliği, onlara kalsa temizleniyor diyecek belediyecilerde, benim bildiğim plaj yolunda hala iki dere pislik akıtmaya devam ediyor, kıyıcılar yasak zamanda, yasak olan yerde avlanır, gözümle gördüm, çünkü, niye bunları önlemede bir çalışma yok, pır pır uçaklarla havadan kontrol varmış , yalan marinada, balık tutarken, sabah erken, gün ışıdıktan sonra, seka parktan havalanıp, marina, 42 evler kullar gölcük yolu, yuvacık kavşağı güzergahından hooop, seka parka kon, ne oldu körfez havadan denetlendi... ne yapmak istediklerini anlayamadım gitti vesselam. çalışınca oluyor ya...
Merhaba; Nasılsınız, Değirmenderede nevar, neyok, sizi bir tanıyamadık gitti, d.derede balık başladımı, başladıysa gelelim, bahaneyle tanışma imkanıda doğar, Selam ve Saygılarımla....
Bir organizasyon olursa bende mutlaka katılmak, tanışmak isterim. Bu işin üstadlarından öğrenecek çok şeyimiz var. Yeni yeni dostluklar da cabası.