İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. GBF-TEAM

GBF-TEAM oğuz yıldırım

En İyi Avı:
    KAÇAN BALIKLARIM
    o zaman cumadan haberleşiriz tüm gelebilecekler davetlidir.... 30 mayıs 2010 da marina iskelesinde nasıl olur abi...

2. isavasci

isavasci ismail

Erhan Abi O zaman müsait bir zamanda burdan kararlaştırır sende olur dersen buluşuruz.

3. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ya nasib, İnşaAllah, diyelim, yalancı çıkmayalım. ;) :D

4. GBF-TEAM

GBF-TEAM oğuz yıldırım

En İyi Avı:
    KAÇAN BALIKLARIM
    İNŞ ERHAN ABİ BEKLERİZ ...

5. GBF-TEAM

GBF-TEAM oğuz yıldırım

En İyi Avı:
    KAÇAN BALIKLARIM
    Bu Arada Istavrit Körfeze Girdi De Hani çok Seven Başka Bi Balik Var Hani Lüfer Diyesim Var Girmiş Mi Kulağin Gelen Varmi? Bizi Kiyi Raporlari Biraz Tembel :) Bu Konuda Istanbulunkine Bakiyorum Neredeyse Saatlik Alt Yazi Geçicek :)

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Marinada kaçta olursunuz, pazar günü, nasip olursa gelmek seni nasıl tanıyacam, :D sen beni kolay tanırsın ama, beyez sakallı gözlüklü biri diyeyim, yeterli herhalde, :D sağlıkla kal...

7. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Evet, evet kulağıma geldi açıkta sandalla, yemli iri istavritte iyi diyorlarda, meret sandal yok, kısmet.....:(

8. GBF-TEAM

GBF-TEAM oğuz yıldırım

En İyi Avı:
    KAÇAN BALIKLARIM
    bu sandal işi benimde kafamı çok bulandırıyor abi en son gidip alacam bi tanede almakla bitmiyorki nereye koyucan bakımını nasıl yapıcan gibi gibi ...

9. rüzgar41

rüzgar41 KADİR

Favori Kamış:
    LİNEA AFFE SURF
    Favori Makine:
    OKUMA ZEON 65
    En İyi Avı:
    5 KG' lık YAĞ TENEKESİ

Oğuz Bey dediğiniz gibi haklısınız. Nacizane fikrimi sundum. Çoğunluk ne derse ben orada olurum. Hani karadenizde fena olmaz :) Bu arada kimse balığa çıkmıyormu. Rapor yazan yok..

10. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    dün akşama doğru çiftlikte eski köpek eğitim yerinin orlarda biraz kaşık ,sahte denedim ama bişi yoktu malesef.

11. isavasci

isavasci ismail

Erhan Abi üzülme ya 2 hafta önce ben kiraladim saati 5 lira ikibuçuk saat kaldım 10 lira verdim 2 kişi gittik cok eğlenceliydi tabi ruzgar olmazsa olursa küreklere asılmak gerekiyor. Ne tuttun Dersen sadece yemle istavrit geldi oda az çıktı

12. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    İsmail, sandalı eski mezatın oradanmı kiralıyorsunuz, biliyorum kürekli ucuz, motorlu olursa iyi oluyor, dalga oldumu motorla bile bir saatte kıyıya gelemiyorsun, zor oluyor anlayacağın, senin işin çarşıdamı, bildik bir yerse, adresini tlf. ver uğrayayım yanına, görüşmek dileği ile, Sevgiyle kal...:)

13. troster

troster İLHAN

Favori Kamış:
    lineaaffe 15 kilos
    Favori Makine:
    okuma rav2, okuma salina 10000
    En İyi Avı:
    lüfer,istavrit.turna v.s..
    bu aralar sadece sardalya ve istavrit oda seyrek, sarıkanat tek tük çıkıyormuş arkadaşlar, bilgi sağlam yerden , kıyıdan nezama ne yapacağı belli olmaz, sürekli denemekte fayda var ;)

14. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bilgiler için teşekkürler, neler yapıyorsun, görüşemez olduk, Sevgi ve Selamlarımla....:)

15. molgun

molgun Mustafa OLGUN

En İyi Avı:
    Mırmır
    haziran 15 den sonra sağlam balık yapmaya başlar marmara. organizasyon fikri dediğim gibi çok anlamlı olacak. ben haziran 15'den sonra ulaşlı gonca tarafından yanayım. hem gelecek olanlar açısından biraz zaman kazanmış oluruz hemde aklımız acaba balık varmı yokmularda kalmaz. Benim görüşüm bu yönde. 19-20 Haziran bence uygun....bu arada Değirmendere'de açıklarda avlanan bir kaç kayıkçıdan başka avlanan görmedim.

Son düzenleme: 25 Mayıs 2010
  16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Merhaba; :)
    Taze bilgilere teşekkürler, ulaşlı, gonca, ereğli, karamürsel buralar iyi yerler, ama daha senin hesabına göre daha 25 gün falan var, ;) :D

17. isavasci

isavasci ismail

Benim işim Kartepe Maşukiyede ... Evet eski mezatın ordan kiralıyorum dalga cıktımı kayık sahibi bizi motorla alıyor allah razı olsun :) motorlu kayıgıda 15 liraya veriyorlar pazarlık yapmadım onuda 10 liraya alırız ya hoş motorluyla körfezi turlamıyacazya açıga gidip kapatıcaz.

18. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Balığı aramak için bayağı tur atmak gerekiyor bazen, genellikle, görüşmek dilek ve temennisiyle, :) Sevgi ve sağlıkla kal....

19. isavasci

isavasci ismail

Kocaeli Marina Kıyı Raporu

Herkeze kolay Gelsin Az önce Marinadan tuttugum Sardalyaları yedim. Bu gün Marinada cok güzel sardalya yaptı bende bizzat ordaydım 5 -den 7 e kadar yaklaşık 2 kiloya yakın sardalya aldım. Kıyıda şaşkın kefallerde vardı oltalara takıldılar.

20. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Tebrikler, balıklardan sağdan soldan, biraz foto olsaydı, daha güzel olurdu...lezzetlimiydi bari...