Organizasyon Büyüklerimizin önderliğinde bir organizasyonda beraber olmak herkezi mutlu edecektir. Katılımı yüksek olan bir organizasyon olacağını tahmin ediyorum. Öncelikle MEKAN ve TARİH olarak siz büyüklerimin görüşlerini tartışma konusu haline getirelim. (balığı bol olan bir mera tarcih sebebimiz olacaktır) Ulaşım için gerekirse aracı olanlar olmayanlarıda merkezi bir yerden alıp topluca gidebiliriz. Öncelikle formda yeni bir başlık altında bu konuyu tartışmalı ve enine boyuna değerlendirmeliyiz. Değerli Görüşlerinizi bekliyorum.Görüşmek ümidiyle.
Arkadaşlar Form'a şimdi kayıt oldum Olta Balıkçılıgında da yeniyim. Kıyı Raporlarıda verilmiyor. Ben 2 haftadır Haftanın birkaç günü Marinadan olta atıyorum sardalya geliyor ayrıca Seka taraflarında cok miktarda kefal var. Levrek var diyorlar bilgisi olan varmı
Öncelikle hoşgeldin; Dün bende akşam üzeri nevar neyok diye marinaya uğradım, sardalya alanlar vardı, birde balık bağırsağı ile iri kefal alanları gördüm, bu sabah niyetlendim ama çok yağmur olduğundan gidemedim, Levrek sanmıyorum, karşıda fordun oralarda, ispendek ve levrek çıktığını duydum sadece, marinda ne zamanlar oluyorsun, belki karşılaşıp tanışma şansımız olabilir, Sevgi ve Saygılarımla....RASTGELE....
Sana katılıyorum, atalarımızı dediği gibi, çok okuyanmı bilir, çok gezenmi bilir, meselesi, bence önemli, bilhassa balık konusunda, yer, mera, neresi verimli çok gezen bileceği için, bu konuda tecrübesi fazla olanların önayak olması, organizasyonun gerçekleşmesi için bence çok önemli diye düşünüyorum, gerçekleşmesi, dilek ve temennisiyle...
değerli üstadlar kıyı raporu hiç ele alınmıyor bu sayfada lütfen hem yaptığımız masrafa değmiyor hemde kırılan hevesimize şu kıyı raporu işine ciddi ciddi başlayalım .. başlanğıç yine benden olsun hafta sonu baya gezdim. 1.KARAMÜRSEL SAHİLİ - ÇAPARİ İLE İSTAVRİT 2-3 LÜ ÇIKIYOR 2.KÖRFEZ - TÜTÜNÇİFLİK SAHİLİ - İSTAVRİT VE MEZGİT ARA ARA 2-3 LÜ 3.GONCA - KARAGÖZ AKŞAM SAATLERİNDE BORU KURDU İLE AZ DA OLSA ÇIKIYOR (YALNIZ KARAGÖZ HAVYARDAN ÇIKMAMIŞ ÇOK NAZLI VURUYOR)AKŞAM AYRICA YEMLİ İSTAVRİT ÇIKIYOR İRİ BOY AZMANA YAKIN 4.KERPE - EŞKİNA HAVYAR SONRA SAĞLAM VURMAYA BAŞLADI BİLGİLERİNİZE ... DEVAMINI SİZ DEĞERLİ ÜSTADLARDAN BEKLİYORUMMMM....
Oğuz Bey, Hafta sonu bukadar yer gezebiliyorsanız ne mutlu size. Derincede oturmama rağmen 60 evler sahiline bile zor iniyorum. körfezin ve karadenizin raporlarını artık sizden alalım her hafta. 60 evlere indim bende dün akşam Tık yoktu. Motorla açılanlar Derince liman açıkları ve dubalardan istavrit ve ayrıca Lüfer bol miktarda başlamış. İlgili arkadaşlara duyurulur.
Erhan Abi, Bu organizasyon için Karadeniz kıyıları bence ideal olacaktır.Önüzdeki haftadan sonra cumartesi sabahtan seni alayım birkaç arkadaş kaçalım ne dersin abi ? Hem eşkina başlamış pembe kayalıklarda.Görüşmek üzere.
organizasyon için biraz tehlikeli biyer değilmi rüzgar41 bence değirmendere daha makul olacaktır bence... mırmıra bişey kalmadı şurda.. yada ulaşlı olabilir...
ER41HAN Ben Marinaya pazar günleri gidiyorum bazen salı ve cuma günleride 2. saat olta sallıyorum yani söyle söyliyeyim müsait oldugum zaman solugu orda alıyorum ama ford' un orda bişey çıkıyorsa orayada geçebilirim.
Bayada gezmişsin yani, hani, haberimiz olsaydı, 3-4 kişi bir tanışmada olabilirdi hem, mini org gibi, yakalananların fotosu yokmuydu, neyse, görüşmek temennisiyle, Sevgiyle kal, sağlıcakla kal....
BENİM TELEFON ARIZALI ERHAN ABİ ARKADAŞIN TELEFONUYLA ÇEKTİM YÜKSEK İHTİMAL YARİN HAFTA SONU RAPORU OLARAK YAYINLIYACAĞIM... HASILATINI BU hafta sonu pazar günü boş isen erhan abi seka park yada marinada istavrite gideriz boş isen....