hastane, fırın, oto galeri Vallahi işi çözdüm.!!! Bir kerteriz ancak bu kadar şifreli ve aynı zamanda da deşifreli olabülür. Teşekkürler ablamız, inşallah ilk fırsatta Hereke'deyim. Eşkina durumu nedir peki, boşuna gelmiş olmayalım?
Abicim pek çözdüğünü söyleyemem, bir önceki mesajım herşeyi deşifre ediyor İlk fırsatını merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum
Sanırım yapılacak tek şey, onların yerine hastane, fırın ve otogaleri açmak olacak Bizi biraz masrafa sokacaksın ama... Canın sağ olsun be abim
Bacım , meşhur maya firması yoksa hala denizi kirletmeye devammı ediyor. Yıllar evveli körfezin enbüyük kirleticisi durumundaydıda bu yüzden sordum , belkide yanlış anladım.
Neiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??? Yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, Nuri abi eşkinalarımı ellemeeeeeeeeeeee
Teşekkür ederim. Şimdi gayet iyi anladım. Deminden beri sayılanları malzeme olarak düşününce anlayamadık. Ben pikniğe gidiyordum biraz daha.
Yok pikniğe gitmeyin, kalabalık ve haliyle de gürültülü. Dediğim yer daha sakin ve rüzgara karşı da biraz daha korunaklı.
Teşekkür ederim ilginiz için. Bende inşallah internetteki ilk raporumu açacağım yardımlarınızla. İspari olması muhtemel.
istanbul karşıyakadan baya iyi balık aldık işkine çapakkaragöz ispari geçen cumartesi pazara bağlayan gece yem kurt,teke, kaçamarmara bu hafta nasip bakalım.
bize göre karşı yaka avrupa yakası avlandıkları yerlerin belli başlı yerleri kumkapı ve civarı arkadaşım
Çok haklısınız, ben bilhassa biraz bekledim, normaldir izmitliler biraz ketumdur, çok görmeyiniz, benimde zaman zaman sorularım olmuştur, durum sizden farklı olmamıştır, diyebilirim, makaralı cevaplar, soracağına körfezi gezsene gibi, neyse, sorduğunuz yerler gölcük, kavaklıdaki vapur iskelesinin, askeriye tarafı bilhassa mırmır, ama şu an sanmıyorum, diğer balıklarıda hem burada, tüm kavaklı sahilinde tututanları göreceksiniz zaten, halıdereyi bilemiyorum, ereğli sormamışsınız ama balıkçı mendireğinde istavrit, izmarit, merkezden direk aşağı inince kare beton iskelede, izmarit, istavrit yemleme yaparsanız, iri kefal, erken ama zamanında güzel zargana, ulaşlı, mendirekten, gece hava kararırken eşkine, bütün gece, izmarit, ispari, caminin önü istavrit, ileriden, açıktan izmarit, kıyıdan şeytan oltasıyla, ispari, çapak, gibi, benim bilgilerim bukadar, Umarım faydalı olabilmişimdir, Sağlıkla kalın, mutlu kalın, herdaim RASTGELE...
verdiginiz bilgiler icin çok tşk.ederim ulaşlı ve ereğlide denemeler yapıcam inş. rapor yazacak kadar aktivitelerimiz olur.
herkese hayırlı akşamlar balıkta olan arkadaşlarada rasgele diyorum. benim gibi gidemeyenlerede haftaya İNŞALLAH diyorum.
Tüm Balık Severlere Merhaba, İzmit'li olarak Uzun zamandır siteyi takip ediyor ve siz değerli büyüklerimin av maceralarını ve vermiş oldukları bilgileri takip ediyorum. Vakitsizlikten siteye anca kayıt olabildim. Doğma büyüme derinceliyim. Ve en çok avlandığım yer Derince LİMANI (bu aralar balık yok, kefal hariç ) Favori yerim uzun yıllardan beri hereke kıyı şeridi. Bu sabah geç kalmamıza rağmen herzamanki gibi herekedeydik. Saat 10 gibi oltaları saldık. Hedefimiz dip yemli ve çapari ile atçek idi. Fakat 6 tane İri sardalyadan başka saat 1 e kadar birşey yoktu. Ayrıca deniz çok kirli ve yüzeyde pislik vardı. Şuan saat gece 1 civarı. Nasip olursa birkaç saat sonra avlağımıza tekrar gideceğiz. Hedefimiz eşkina ve iri istavrit. Yem olarak canlı teke ve boru kurdu birde sabahki sardalyalar Şimdiden herkeze RASTGELE hayırlı pazarlar bol balıklar. Sabaha umarım elimiz boş dönmeyiz..