İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Okuma Epix v2 3.90 3parça ..-Filstar 3.60 3lb 3 parça
    Favori Makine:
    Okuma power lıner 860 - Filstar carp Runner mg60
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    Bu akşam 60 evler de avlanacak abilerim var mı? Ben normalde tatlı suda avlanırım ama denize de merak saldım her gün göle gidemiyorum. Derince de ikamet ediorum. Cvplarınızı bekliorum abilerim kardeşlerm..

2. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Merhaba; :)
    Mesajını şimdi gördüm, 60 evler iskelesine geçen gitmiştik, ben 1 adet istavrit almıştım, vede çok kalabalıktı, malum biraz küçük bir iskele, şimdi balık yapıyormu bilemiyorum, pazartesi, akşamı kirazlıyalıdaydık, bir tavalık istavrit alabildik, oltalar sorun çıkardı, takıldı dolaştı derken, vede iğneler biraz büyük geldiğinden kaldığımız zaman içinde anca bir tavalık balıkla, yetindik, 14.Temmuz.Çarşamba yani bu gün, akşamı yine niyetimiz var, tabi bir aksilik olmassa, gelmek isteyenler, iğneler ufak, çapari iğnesi olursa iyi olur, yem boru kurdu, karides, iş görüyor, herkese rastgele...:)

3. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    Aslında sizinle birlikte gelmek isterim abi. 60 evler den motor kiralayabiliriz. Başka abiler de eşlik edebilir. Bi etkinlik yapalım ne dersiniz abilerim?

4. rüzgar41

rüzgar41 KADİR

Favori Kamış:
    LİNEA AFFE SURF
    Favori Makine:
    OKUMA ZEON 65
    En İyi Avı:
    5 KG' lık YAĞ TENEKESİ
    Rast Gele Erhan Abi,

Erhan abi geçen dediğin gibi 60 evlerden birşey alamadık ama pazar günü akşamı saat 19,30 ve 23,00 arası 38 adet istavrit aldım. :) Hava hafif rüzgarlıydı ve balık kıyılamıştı. Sade ben değil iskeledekilerin kovaları hemen hemen aynıydı. Bu arada çapara olarak turunculu ve bol simli fosforlu çaparaları tercih edin. Balık var ise farkını göreceksiniz. Erhan abi akşama gelmek isterdim fakat işlerin yoğunluğundan çok yorgun oluyorum. Pazar günü sabah ezandan sonra kirazlıyalıya çıkartma yapacağız arkadaşlarla. Gelirsen beklerim. Görüşmek üzere. Sağlıcakla kal.Kancalarınız bereketli olsun.

5. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Neden olmasın, tabiki olabilir, motorun saatı nekadar, büyük motor olmalı ve en az, 4 kişi olmalıda, kimle gidilecek mesele o, bu gibi tanışmalara maalesef kimse yanaşmıyor, dilersen öncelikle bir tanışalım derim,:) tabii uygunsa...

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Kadir, merhaba; :)
    Nerelerdesin, hiç aramadın, bende bir yanlışımızmı oldu diye düşünüyordum, ;) gelirsen uğrar senide alırdık, yolumuzun üzeri, bir alo demen yeterli, biliyorsun, pazar günü, söz vermiyeyim ama, bir yere gitmez, evde olursam gelirim diyeyimde, sonra yalancı çıkmayayım, malum söz verdinmi, sözünde durmak gerek, izinde bitti demek hayırlısı olsun, görüşmek üzere, Allaha emanet ol, kendine iyi bak...:D

7. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    Erhan abi neden olmasın istersen şimdi buluşalım de şimdi gelirim 60 evler sahiline.Benim amacım birlikte bişeyler yapabilmek büyüklerimle . Amma velakin şartlar müsade etmedi bu zamana kadar. Benim bildiğim 60 evler de 4 5 kişilik motorlar 10 12 lira saati...

8. mehmet erdal

mehmet erdal mehmet erdal

Favori Kamış:
    llıneaeffe s-flex 4.20
    Favori Makine:
    shımano 4000 rb
    En İyi Avı:
    daha bulamadım onu
    zargana mevsimi başlamadımı arkadaşlar olta atmak istiyotum artık paslandım izmitte

9. rüzgar41

rüzgar41 KADİR

Favori Kamış:
    LİNEA AFFE SURF
    Favori Makine:
    OKUMA ZEON 65
    En İyi Avı:
    5 KG' lık YAĞ TENEKESİ

Abi haftaya çok yoğun başladım. Malum izinde bitti işler dağ gibi birikmiş masamda. Bu akşam 10 da anca gelebildim eve. Umarım sizin av iyi geçmiştir. Hafta sonu arkadaşlarla gitmeye niyetimiz var fakat havanın durumuna bağlı. Cumartesi kesinleşir haber veririm gelirsen beklerim abi. Hayırlı geceler ALLAHA emanet ol.

10. rüzgar41

rüzgar41 KADİR

Favori Kamış:
    LİNEA AFFE SURF
    Favori Makine:
    OKUMA ZEON 65
    En İyi Avı:
    5 KG' lık YAĞ TENEKESİ
    Merhabalar. Bu tür bir buluşma olursa bende eşlik edebilirim. Belki yanımda bir kişi daha getirebilirim. 60 evler dernekte sağlam 5-6 metre motorluların saati 15-TL fakat 3-4 saat alır isek 10 TL den alabiliriz. 4 kişi olmamız yeterli olur bence. Görüşmek üzere. Sağlıcakla kalın.

11. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    Doğru söylüyorsun kadir abi. Ben sizlere uyarım. Erhan abininde görüşünü almak lazım. Duruma göre hareket edelim...

12. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Kadirin dediği gibi, pazar sabahı, hava ve şartlar uyarsa kirazlıyalıya gelebilirmisin, hem tanışır hemde, konuyu netleştirebiliriz, derincede nerede oturuyorsun, gelirim dersen sabah o saatte araba bulamayabilirsin, senide derincede müsait biryerden alabiliriz, görüşmek dileği ile, sevgiyle kal...:)

13. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    Abi sabah kaç gibi? Erken olursa dediğiniz gibi araç sıkıntısı olur. Ben derince de merkez camiinin bir üst sokağında oturuyorum.

14. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Kadir, bizim av hiçte iyi geçmedi, :( önce misine bir karıştı onu açmaya uğraştık, sonra bida, aynı karışım, başka takım açtık, ama balık keyifsizdi, sanırım sardalyadan, fosfor, suda kayboluyor, mahsus bekliyorum, çekiyorum, tık yok zor bela dudak ucundan, 3 adet sardalya aladım, 9-10 gibi istavrit, bir okadarda mücahid aldı, eve döndük, pazar günü nasib olursa görüşürüz, görüşmek dilek ve temennisiyle, Allaha emanet ol, kendine dikkat et...:D

15. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Yasir, kadirin demesi, sabah ezanından sonra, 04.30 gibi ezan okunuyor, 05.00gibi, şayet gidersek, seni (caminin altıda kahve var galiba), oradan alabiliriz nasib olursa, kadirle ikinizde, derincede oturuyorsunuz, görüşmeniz daha rahat olur, isterseniz bir görüşün banada haber verirsiniz, benim kadirde telefonum var, seni almamız sorun olmaz merak etme,:D inşaAllah şartlar uygun olur, gideriz...selam ve sevgiyle kal, kendine dikkat et...;)

16. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    Sağol Erhan abi. Pazar sabahı RAbbim bi aksilik vermez ise birlikteyiz inşallah. Beni siz mi alacaksınız ? yoksa kadir abi mi ?

17. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Seni biz alırız, hiç önemli değil,:D yeterki bir aksilik olmasın, gidebilelim, derler ya hani, çok sakınılan göze çöp batarmış,:D

18. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    :) Rabbim ne eylerse güzel eyler abi. Pazar sabahı da iyi olur hava şartları inşallah..

19. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    rast gele dostlar misinanız gergin iğneniz keskin olsun..

20. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Senide bekleriz, :) buyur gel, muhabbet artsın...:)