İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Gonca dün gece çok güzel yemli istavrit yapıyordu, tüm dostlara rastgele..

2. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Böyle haberler gün geçtikten sonramı söylenir, :D keşke haberimiz olsaydı... hangi yeme geliyor? :( :) selam ve sevgilerimle...

3. murat kayadelen

Erhan abi ben eşkina takımı ile; 4 no iğne ve boru kurduyla 1 tavalık aldım :) Eşkinadan eser yoktu, çevrede yemli istavrit takımı atanlar vardı.. selamlar..

4. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Teşekkürler bilgiler için, yarın sabah 60 evlerden motorla düşünüyoruz, en kısa zamanda goncayada geleceğiz nasipse, selamlar...:)

5. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    naptınız erhan abi varmıydı balık bari?

6. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Bende merak ettim ne oldu acaba davet edilmedik edilseydik bizde gelirdik ama neyse :))

7. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    beni davet etmişlerdi gürkancım :) muhabbete :p

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Maalesef gerçekleşmedi, :( bizim evi misafirler bastı hala devam ediyor, bir arkadaş, işi çıktı gelemedi, bir diğeri ilede irtibat sağlanamadı, kısmet olmayınca olmuyor, sade muhabbete demedimki senide bekleriz demek, sende gel demek, dolayısı ile muhabbette artar demek, anlatmayı beceremedik herhalde, gürkanıda daha tanımak bile nasib olmadı, kısmetse tanışır, biryerlere gidilir, yeterki samimiyet olsun, gönüller bir olsun, dostluklar, pazara kadar değilde, mezara kadar oldumu çok şey olur, yeterki öyle bir dostluk temin edilebilsin, ;) :D Selamlar...:)

9. Spreee

Spreee Murat

Favori Kamış:
    Avangard
    Favori Makine:
    Ryobi
    En İyi Avı:
    3 kg camgöz ,2 kg vatoz ,1 kg kefal ,670 gr kırlangıç
    Herkese merhaba,

Cumartesi Hereke istavrit yok mezgit yok zargana yok.

Pazar Tavşancıl istavrit çok az mezgit idare eder.

10. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Bazı akşamlar,yeşil çapari ile güneş batımına kadar istavrit yapıyor.Güneş battıktan sonra da yemli ışıklı şamandıralı serseri olta ile yemli de istavrit yapıyor.
    Dediğim gibi bazı akşamlar.

11. kunsal90

kunsal90 kaan

En İyi Avı:
    bir sonraki yakaladığımdır
  12. Spreee

Spreee Murat

Favori Kamış:
    Avangard
    Favori Makine:
    Ryobi
    En İyi Avı:
    3 kg camgöz ,2 kg vatoz ,1 kg kefal ,670 gr kırlangıç
    tebrikler hocam . hangi civardan tuttun bunnarı acep

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Çok güzel, biraz takımdan iğneden, iplıkten, :D hangi mekandan gibi bilgilerde olsa idi çok güzel haraketler gibi olacaktı, tebrikler, ;)

Son düzenleme: 20 Temmuz 2010
  14. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    mekan neresi ismail abi?

15. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Recep kardeşim,benim mekanım Değirmendere ve Donanmanın içi.İnşallah bir gün zamanımız müşterek olur da benim avlağıma misafir ederim seni.

16. romario74

romario74 İlker

Gonca da dün gece

Ustadlar dün gece Gonca da yemli (yem olarak yosun kurdu 8 numara iğne 0,15 misina )şamandıralı takımla sadece 11 adet istavrit alabildim aslında hızlı başlamıştı ilk yarım saatte 7-8 balık çekince bu akşam bir tavalık balık yaparız diye düşünüyordum lakin yarım saatin ardından bıçak gibi kesildi balık..Bunun sebebi ne olabilir sizce yem aynı,takım aynı hızlı başlayıp bıçak gibi kesilmesinin sebebini çok merak ediyorum,acaba ben mi bir yanlışlık yapıyorum yoksa deniz çok durgunlaştı adeta çarşaf gibi oldu ,hafif çalkantının ardından bunun bir etkisi olabilir mi...Saygı ve sevgilerimle....

17. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Kardeşim,ismini yazarsan sana hitab etmekte sıkıntı çekmeyiz.İstavrit her zaman hafif çalkantıyı sever.Direk ve tek etken bu değildir.Goncanın bereketini bilenlerden isen bu balık kesilmesinin altta avcı veya avcıların geldiğindendir.Yani sana ortak geldiğindendir.Acizane ben Goncada çok ama çok yarım balık çektim.Orası bir akvaryumdur.Her çeşit balık vardır.
    Beni bağışlarsan fikrim şöyle,ben olsaydım hemen olta değiştirir elimdeki canlı istavritten canlı yemli yapardım.Benim balığıma ortak olmak isteyeni almaya çalışırdım.Ki kesin alırdın ümidindeyim.Canın sağ olsun.Bir dahaki sefere aklında olsun,Goncaya giderken birkaç takım da canlı yemli oltası götürmeyi unutma dostum.Unutmadan söyleyeyim ki orada lüfer oltası en iyi şak şak yem ile iş yapıyor.Rastgelsin.

Son düzenleme: 22 Temmuz 2010
  18. romario74

romario74 İlker

İsmim ilker, İsmail abi site de profil kısmıyla hiç uğraşmadım ilk kayıt olduğum gibi duruyor,isim yazmamışım kusura bakmayın...Abi ben daha yeni sayılırım,altta başka balık olabileceği aklıma gelmedi hiç,kendimde bir hata aradım bir de denizin çarşaf gibi olmasına verdim....

19. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.İlker kardeşim,eğer balık birden kesiliyorsa aşağıda avcı var demektir.Hemen elindeki canlı yemle takım değişikliği yapmalısın.Artık senin mücadelen avcıyla olacak.Onu alacaksın.Büyük balık almayı kaçırmışsın.Talihin yüzüne gülmüş ama denizi okuyamadığından şansını kaçırmışsın.

Yok eğer balık yavaş yavaş kesiliyorsa balık akıyor demektir.50-100 metre sağa veya sola kayarak olta atmaya devam et.Hangi taraftan çok balık çıkıyorsa balık o yöne doğru akıyor demektir.Takibin sonu mutlaka verimli olacaktır.Rastgelsin.

Son düzenleme: 22 Temmuz 2010
  20. murat kayadelen

İsmail abi selamlar, İstoç remixon'daki arkadaşların sana selamı var, bugün uğradım. Yukarıda söylediklerine katılıyorum , hatta yakın zamanda orada kaşıkla lüfer aldıklarını da duydum..