İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. Spreee

Spreee Murat

Favori Kamış:
    Avangard
    Favori Makine:
    Ryobi
    En İyi Avı:
    3 kg camgöz ,2 kg vatoz ,1 kg kefal ,670 gr kırlangıç
    dün hereke ve tavşancılı kolaçan ettim ama sonuç yine hüsran.

2. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Dün kayıkçı arkadaslardan duydugum kadariyla körfez de lufer dolaşıyormuş, Karamürsel de kasikla alanlar da olmuş ..

3. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Vallahi buyursun gelsin,en güzel şekilde karşılamaya hazırız.Kaşıkları parlattım,dip mantarlı çelik köstekli hırsızlı,muhtelif değişik dip üç iğneli,hatta köpek balığı için bile özel takım (sadece çelik telden,iğneler 2.0 mustad.)hazırladım.Bizler layıkıyla karşılamak için özel karşılama töreni hazırladık,kim geliyorsa buyursun.

4. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    kaşıkları parlatmak için nasıl bir yöntem kullanıyorsun ismail abi?

5. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Güncel rapor akşam 22.00 dan sabah 05.00 kadar 2 ispari 6 tane eşek istavrit aldım deniz carşaf gibiydi ama nedense hic balık yoktu sonunda nazar deydi herhalde :)))yem olarak boru kurdu ve midye kullandım balıkları midyeyle aldım

6. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Önce sabunlu suda süngerle yıkayıp,kurulayıp, en son bildiğimiz pudra pamuk ile parlatıyorum.
    Bilmem hatırlarmısın,eskiden araba farlarının iç ışıldak kısmı kirlenince pudra ile silerdik yeni gibi olurdu.Aynı şey bu da.

Son düzenleme: 29 Temmuz 2010
  7. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Gürkan kardeşim tebrikler,avın her daim bereketli ve bol olsun.Herzaman benim favori yemim midyedir.Arasıra da lüx yem olarak karideste kullanıyorum.Hatta büyük siyah minare de bulabilirsen onu bir taşla kırıp içinden çıkan et kısmını küçük küçük keserek yem yaparsanız çok iş yapar.Midye kadar da iğneden çabuk kurtulmaz.Lastik gibi olduğundan balık onu almak için daha sert yeme vuruyor.Bu vesile ile iğnede tam batıyor.Bilginiz olsun.

8. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    verdiğiniz değerli bilgilerden ötürü cok cok teşekkürler iğneniz balıksız kalmasın

9. murat kayadelen

Gürkan balık avlama konusundaki istikrarın hayranlık verici, her babayiğit onca saat beklemez avlakta. Umarım deniz de bu çabanı fazlasıyla ödüllendirir, bu sefer olmamış ama güzel avlar yaptığın raporlarını da keyifle okuduk. İnşallah bundan sonraki avların bereketli olur, rastgele..

10. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    herkese merhabalar. Bende aranızda yeni sayılırım ama ilimizde balıkçı abi ve kardeşlerimizin burada olması beni sevindirdi.bende bir av anısı paylaşayım. Ama benimki tatlısu. Gördümki kimse tatlısuyla ilgilenmiyor. Tarih 16-17 temmuz cuma akşamından cumartesi akşamına kadar 3 arkadaş avlandık fakat sonuç hüsrandı. Hedef balık aynalı sazandı.Çok sayıda israil sazanı ve 1 kilo civarı 1 tane aynalı alabildim. Onuda büyüyüp geri gelmesi için geri saldım.Bu da fotosu.
    http://yfrog.com/jqimg6744aj

11. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Tebrikler Sn.Emrah kardeşim.Eline ve emeğine sağlık.Av yerini merak ettim.Acaba neresi.

12. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Okuma Epix v2 3.90 3parça ..-Filstar 3.60 3lb 3 parça
    Favori Makine:
    Okuma power lıner 860 - Filstar carp Runner mg60
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    S.a abilerim kardeşlerim.. ismail abi. Bende tatlısu hastasıyım.3 hafta önce gittim avlağıma 3 kg ye yakın bi aynalı aldım. Bir tanede benden kaynaklanan bir baba aynalı kaçırdım rabbim nasip etmedi almayı. Bi dahaki avlarda alacağım onu inşallah :)

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    S.a abilerim kardeşlerim.. ismail abi. Bende tatlısu hastasıyım.3 hafta önce gittim avlağıma 3 kg ye yakın bi aynalı aldım. Bir tanede benden kaynaklanan bir baba aynalı kaçırdım rabbim nasip etmedi almayı. Bi dahaki avlarda alacağım onu inşallah :)

Yasir tebrikler, :) nerelerde avlıyorsun bu aynalıları, bizide tanıştırırsın artık, dediğin gibi kaçanıda alırsın birdahaki sefere inşaAllah, :D ankaraya gitmedinmi daha, bu C.tesi, pazar ne yapıyorsun buralardamısın, belki biryerlere gidilebilir....:D ...RASTGELE...

14. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Okuma Epix v2 3.90 3parça ..-Filstar 3.60 3lb 3 parça
    Favori Makine:
    Okuma power lıner 860 - Filstar carp Runner mg60
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    oy oy oy erhan abicim. O balığı birlikte alacağız inşallah sen onun zevkini al birdaha denize uğramassın ama ona göre :)) Abi bu hafta sonu ankara ya gidiyorum inşallah. Çok karışık benim işler abi bu sene çok karıştı biliyorsun tercih işleri falan... AMa nasip olursa gideceğiz seninle inşallah...

15. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    sevgili murat kardeşim balık işi sabır işidir derdi rahmetli babam aslında cok sabırsız biriydim taki gecen sene eylül ayında babamı kaybedene kadar babam öldükten sonra sabır etmeği öğrendim zaten saatlerce beklememin sebebi de bu biraz kafamı boşalltıyorum cok iyi geliyor yanıma termosta cayımıda alıyorum bir pakette sigara benden huzurlusu olmuyor tavsiye ederim ama siğarayı değil :)))

16. murat kayadelen

Allah rahmet eylesin, güzel bir söz gerçekten. Ben de uzun ve yorucu avlar yapıyorum zaman zaman , tabiki çay kahve sigara olmadan olmuyor. Avlandığın mera çok bereketli, bu sabırlı avlarını sürdürdüğün sürece nice güzel avlara imza atacağına inanıyorum ve burada bu raporları görmek çok keyif veriyor insana. Avların bereketli olsun kardeşim, selamlar..

17. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sevgili dostlarım herkeze iyi akşamlar.
    20-25 gündür ihtiyarım olmadığından balığa gidemiyordum.2 gündür ihtiyarıma kavuştum bahtiyarım.Bu gün bir arkadaşımla akşam avı yapalım dedik.Akşam ezanından sonra arkadaşım bayağı büyük bir balık çekti tam kıyıda kayalığa girdi hayvan yaklaşık 30 dakika uğraştık ama nafile hayvan misinayı kesip gitti.15 dakika sonra aynı olay benim başıma geldi.Aynen misinayı kesip gitti.Eğer misafirimiz yarında avlağımızda kalırsa rövanş yarın.İnşallah.

18. ersoymeric

ersoymeric Ersoy Meriç

Arkadaşlar merhaba,

Gölcükte balık cıkıyormu acaba bilgi verirseniz sevinirim.

19. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Merhaba; :)
    Hoşgeldiniz, öncelikle sizi yakinen bir tanısaydık, ;) bilgi bilahere bir şekilde halledilir...:)

20. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Ersoy kardeşim,Kocaelinde ben tatlı su ile pek ilgilenemiyorum.Sadece Tekirdağda biraz.Gölcükte pek balık yok.Goncanın kayalığını bazı arkadaşlar meth ediyorlar.Orayada 20-25 gündür gidemedim.Bu günkü av raporumu yazdım zaten.Sana rastgele kardeşim.