Degirmendere sahilde suanda çok güzel kefal oynaklari var, seyretmesi ayrı keyif. Aksamdan gelenler adam bası 10 üzeri ekmekle yakalamışlar.
Aslan Çimento Arkadaşlar, çevremden olumlu duyumlar aldığım için son 2 hafta içinde 2-3 kez Aslan Çimento yakınındaki kayalıklara gittim ama hiç bir şey gelmedi oltaya. Akşamları köprü üstünden şamadıralı atanlar var görüyorum ama başarılı oluyorlar mıdır bilemiyorum. Şu sıralar o bölgede hangi balığa nasıl bir takımla atmak lazım bilgisi olanların yardımını bekliyorum.
Nerde bu balıklar sanki bir anda marmara yı terketti 2 gündür yoğun uğraşlar sonucu bir adet ispari alabildim oda avuc ici kadardı tekrar suya saldım söz verdi büyüğünce yakalancak oltama ) arkadaşlar kocaelide kaca marmara bulamaz oldum satan yerlere gidiyorum sıcak tan dolayı getirtmiyorlarmış malum izmir tarafından geliyordu yokmu kocaelide bildiğiniz satan yer yada cıkartan arkadaş yardımlarınızı bekliyorum
Gürkan Abi izmit merkezde belsa plazanın arka tarafında malzeme satan yerlerde vardı en son. Oralara sordunmu?
onlarda bir getiriyor 10 getirmiyor önceden isim yazdırcan onlara cuma günü gel diğorlar cuma gidiyorsun yok diğorlar keyfe keder iş yapıyorlar bide cok kücük getiriyorlar oltaya takması dert oluyor ozaman ilgin icin cok teşekkürler
Haklısın ama tam levrek zamanı olmaması tambir şansızlık bu hafta kendim cıkarmayı deneyecem ulaşlı tarafında cıkartanlar varmış kepce ve küregi hazırladım ))) inşallah becerebilirim ulaşlıda iri kaca cıkıyormuş hadi hayırlısı
Ne alaka ?? hangi konu hakkında konuşacağımıza senmi karar vercen ayrıca burası izmit körfezi kıyı raporları bölümü bizde izmit hakkında konuşuyoruz bence sen üslübünü değiş
13 yaşında olan bir insanın aile terbiyesi alma şekli artık bu olsa gerek (kardeşim Izmir Körfezi Hakkinda Konuşun ) lafa bak
Ulaşlıya gitmye gerek yok, Eski gölcük yolundaki denize akan ilk derenin, açıklarından diz boyunu geçmeyen yerlerden, evvelki sene çok güzel kaça marmara, parmak gibi çıkarmıştık, denemekte fayda var, ama en az 2 kişi olmak gerekiyor, kolay gelsin...