İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    tebrikler gürkan afiyet olsun..:)

2. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Tebrikler Gürkan kardeşim,imrenip hasret kaldığımız çok güzel bir av olmuş.Avların en az böyle bol bereketli olsun.Bizler mübarek ramazan dolayısıyla kış uykusunda gibiyiz.İnşallah ramazandan sonra faryap diyeceğiz.

3. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Sevgili Erhan Abi karşılardan Ulaşlı taraflarından ses var mı Abi? Artık zamanı geldi gibime geliyor.Bir Organizasyon yapalım dimi ama?Zamanı geldi artık.

4. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve kamış+Okuma synex 660 makina, Lineaeffe fire spin trabucco makina
    En İyi Avı:
    Levrek
    Benim iş yeri de Tübitak serbest bölgede. Sahteyle Levrek denemesi yapmak istiyorum ama sizce buralarda birşey olma ihtimali var mı? Ağcılar rahat rahat ağ seriyorlar. Ben olmaz diye düşünüp daha olta atmadım ama. Siz buralarda avlandığınız için bilirsiniz sanıyorum. Yardımcı olabilirseniz veya olabilecek birisi çıkarsa sevinirim.

5. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    denemekten zarar gelmez ben balıga cıkarken eve boş gelme ihtimalini göze alıp cıkıyorum balık yakalıyamazsam hüsrana uğrayıp morelimi bozmuyorum :)) sizede tavsiyem bu yöndedir ama sahteyle balık avlama yöntemini ben cok denedim pek ic acıcı av olmadı 1.2 tane kücük ispandek alabildim kaca marmarayla denedim sonuc cok iyiydi ancak kaca marmaralar biraz büyük olması lazım kücük kaca marmaraya pek gelmiyor ama bu gelmiyecek anlamına gelmiyor sakın yanlış anlamayın sadece cok tatmin edici değil kaca marmaralar canlı olması gerekli daha iyi sonuc veriyor ama benim artık tek favori yemim var oda kaya balığı yanlış duymadınız kaya balığı sürekli internet sayfalarında okur dururdum ama hic denemediydim gecenlerde yemsiz kalınca denedim ve gözlerime inanamadım adeta ok gibi kapıyor kaya balığını evelsi akşam 5 arkadaş aynı yerde 1 mt arayla serildik hepsinde kaca marmara var birtek bende kaya balığı vardı hepsi oltaları bıraktı kaya balığı avına cıktı cünki inanılmaz derecede av oldu tam 6 tane levrek aldım 2 tanesi ispandekten biraz büyük ama geri kalan 4 tanesi fena sayılmazdı :))) üstelik kaya balıgı denizimizde bolcana mevcut yakalaması da cok kolay tekli sinek kancayla ve midyeyle bolcana cıkarta bilirsiniz tavsiyem midyeyi kancaya cok ufak takın hemen kapıyor merak etmeyin hepinize hayırlı balık avları dilerim oltanız boş kalmasın saygılarımla

not: kaya balığı canlı olması daha iyi sonuc veriyor canlı tutmak icin 2 lt bir kola kutusu alın üstüne delikler acın delikler balık cıkacak kadar büyük olmasın :D sonra ona bir ip bağlayın balıkları icine atıp kapagı kapatıp suya atın göreceksiniz bütün gün hatta ertesi gün bile hağla sağlar :D

Son düzenleme: 30 Ağustos 2010
  6. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Bunlarda resimler

fabrikada uzun süre kaldığım icin mecburen temizleyip balıkları dondurucuya
    atıyorum o yüzden şuanda donmuş haldeler

7. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Tebrikler, güzel balıklar almışsınız, fabrika içinde okadar rahat balık tutmaya izin veriyorlar demekki, birde kaybalığını iğneye nasıl takıyorsunuz acaba, kısmetiniz bol olsun, oltanız levreksiz kalmasın....:D

8. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    kuyruğuna yakın bi yerden erhan abi :)

9. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Teşkkürler; ;)
    Nerelerdesin, sesini soluğunu duyamaz olduk, ayran içtik ayrı düştük galiba....:D hayırlı iftarlar...:)

10. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sanada erhan abi neden ayrı düşelim yav buralardayız işte sen neler yapıyon?

11. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    drasty41 ağbimiz cevabı vermiş evet kuyruguna yakın yerden takıyorum iyi temenniniz icin cok teşekkürler bir mukabele fabrika icinde izin vermiyorlar hocam kacak köcek takılıyoruz aslında :D kameraların görmediği kör noktaları tespit ettik oralarda takılıyoruz kameraların tespit etmediği pek yerde yok ama olduğu kadar işte :D

Son düzenleme: 31 Ağustos 2010
  12. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve kamış+Okuma synex 660 makina, Lineaeffe fire spin trabucco makina
    En İyi Avı:
    Levrek
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ancak Mamun ve Kurt haricinde canlı yem kullanmayı pek sevmediğim için kayabalığı kullanmayı tercih etmem şahsen. Ama kaya balığı sahteleri var. Onlardan alıp deneyebilirim. Çok teşekkür ederim.

13. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    oda sizin tercihiniz kaya balığı sahtesinde başarılı olursanız bizede bildirirseniz memnun olurum kolay gelsin

14. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Kayabalığı sahtesini bilmiyorum ama sular biraz soğuduktan sonra o merada spin avcılık ve uygun sahteler ile çok güzel avlar yapabileceğini düşünüyorum, muhtemelen daha irilerini avlama şansın da olacaktır. Son 1 yıldır ben de bir elimde spin takımım bir elimde rapala çantam mera mera gezip levrek arıyorum, ama bu bölgede senin avlandığın gibi verimli bir mera daha yok, bu konuyu deyerlendirmelisin derim gürkan..

15. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Hoş geldin mahallene Muratım.İnşallah ramazandan sonra seni bir levrek avlağına götüreyim de gör.İnşallah balıkta tutarızda sana mahçup olmam.

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Güzel bir yerse bizde gelelim, derim hani....gölcüktemi, yoksa....;)

17. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Evet içerde Erhan kardeşim.Yoksa ne demek buyur gel diyeceğim ama....;)

18. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Levrek
    Teşekkür ederim.:)

19. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    adamına göre muamele yapma ismail abi :)

20. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Recep kardeşim,beni taaa Yaban forumdaki yazışmalarımızdan tanırsın.Böyle bir şeyin aklından bile geçmesine üzüldüm.Benim elimde olan bir sebep değil bu.Sana yolladığım özel mesajda anlatabilmişimdir inşallah.