Benim icin öncelik ailem ellerinizden öper 2 evladım var büyük kızım 11 yaşında 2.5 yaşında oğlum var kızımla balık olayı pek kızımı sarmasada oğlumun büyümesini ve bana eşlik etmesini 4 gözle bekliyorum şimdilik tek takılıyorum ama ilerde mutlaka yanımda oğlum olacaktır (gerci yeni genclik pek yanıltıcı) dünyanın en güzel zevklerinden olsa gerek balık tutmak okadar önemli değil onunla zaman gecirmek amac onu yetiştirmek hayata hazırlamak önemli olan bu
tüm körfezli dostlarımın ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Sevdiklerinizle huzur içinde geçirmenizi dilerim saygılarımla..
Balık Raporu Yakın zamanda kirazlıyalı sahiline veya marinaya giden var mı balık raporu yazarmısınız.AYHAN TÖRE DERİNCELİ....
Allahın rahmeti üzerinize olsun. Size gelen her iyilik Allahtandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanınız,cennet yuvanız, huzurlu kalbiniz, Allah ile dolu bayramın mübarek olsun....
arkadaşlar cumartesi akşamı kefken civarına balıkçı teknesiyle palamuta açılıcaz açıkta gece makaralı oltaile ne balığı alabilirim bilgisi olan varsa bizimle paylaşırsa çoksevinirim.
Ben Derince Limanyolunda Oturuyorum.kuruçeşme Atatürk Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesinde Makina Teknisyeni Olarak çalişiyorum.yaş 40. 4 Senedir Amatör Olta Balikçiliği Yapiyorum.3 Sene Izmit Marinaya Gittim.son 2 Sene Doğru Dürüst Balik Yoktu Geçen Sene Ramazanda Güzel Mezgit Yapmişti.bu Sene 6-7 Kere Kirazliyali Sahiline Gittim.ordada Ilk Gittiklerimde 30 Adet Istavrit Tutuyordum Akşam Saat 10'dan Gece 2.30 A Kadar Son 2 Sefer De 3-5 Adet Anca Tuttum. Yaklaşik 1 Aydir Da Gitmedim.hava Az Isinsa Gideceğim.arkadaşlardan Hereke Kayaliklarin Oraya Gidenler Oluyormuş Ama Orasi Da Karanlikmiş.elektrik Yok.kafa Lambasi Olmasi Lazim.kirazliyaliya Göre Derinmiş.kirazliyali 3 Metre Civari.hereke 6-7 Metre Varmiş.balik Raporlarinizi Beklerim.sizlerle Tanişmayi çok Isterdim.tüm Balik Dostlarinin Geçmiş Ramazan Bayramini Tebrik Ederim.ayhan Töre.derinceli....
ayhan kardeşim selamunaleyküm ben sedat herekeden gündüz ben pek olta atmadım 2sefer attım bigün lapinleri doldurdum bigün istavritleri orası kozmopolit bir avlak yeri benim samimi arkadaşlarım ben dahil genelde gece gideriz balık yemlenmek için kıyılaması gece olduğundan şansın artar hereke karagöz,işkine,ispari,iri istavrit almanyüksek lakin nezaman balık yapıcağıda meçhul tavsiyem akşam olmadan orda ol, teke, deniz kurdu,kaçamarmara.karides kullanabilirsin yanlız gitme biraz tehlikeli veya 20 güne kadar karşıyakada mırmır başlar gece gündüz farketmez bolşanslar.
merhaba ben sitede yeniyim acaba izmit cevresinde suan için hangi balık için hangi avlakları tavsiye edersiniz.. birde lüfer avında tecrübeli arkadaşlar varsa çok merak ediyorum yardımcı olurlarsa sevinirim
kirazlıyalında, 60 evlerde ve marinada balık avı denemeleri sonucu tutulan balık sayısı="0" körfezde balık yok!!!
Hoşgeldiniz; Önce sizi bir tanısaydık, insmisiniz, cinmisiniz değilmi...kimsiniz nerde oturur, nerelerde olta atarsınız mesela...
Ben Erdem gölcükde oturuyorum 28 yaşındayım balık avı konusunda fazla tecrübeli deilim kıyıdan istavrit sardalya mezgit izmarit bazen kefal cok nadirende zargana alıyorum. uzun zamandır cıkmıyordum şuan deniz ne durumdadır nerden ne çıkar hiç bilgim yok avlak olarak d.dere kıyı izmit marina iskele ulaşlı ve k.ereğli iskelesi aslında pek avlakda bilmiyorum izmitde cok iyi avlaklar oldunu duydum ama isimler hep yabancı geldi yani tanımadığım ilçeler. bu arada memnun oldum erhan kardeş
Erdem hosgeldin, ben de degirmenderedeyim, islerimin yoğunluğundan fazla balığa cikamasamda elimden geldiğince takip ediyorum. bol balik çıkan bir bolge malesef körfezde yok, ama olta suda olduğu müddetçe surprizler herzaman olabiliyor. Değirmendere'de oldugunda ararsan zamanlama da uyarsa görüşürüz. 0533 4598948 . Kisilerin profillerinde kaç yasında olduklarını görebilir ve hitabını buna göre belirleyebilirsin, keza erhan bey babamiz yasında saygıdeğer bir abimizdir...
hoşbulduk tşk ederim uyardığın içinde saol ben erhan abinin yaşını görmedim umarım kusura bakmaz. d.derede 2 ay önce ara ara kefale attım hiç tutamadım kıbrısından tut aklına ne geliyosa denedim kefaller suda atlıyor görüyorum ama takılmadı hiç önceden istavrit mezgit at çek yapardık şimdilerde çok sığ gerçekten çeşitde azaldı ama dediğin gibi süprizler olabiliyor. memnun oldum murat abi umarım bir gün birlikte avlanırız ben bot almayı düşünüyorum kıyıdan boş dönmekten bıktım bu sene 1 sardalya 1 de istavrit aldım koca denizden )