İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. orkinos1983

orkinos1983 ERDEM

erhan abi çok çok özürdilerim yaşını görmedim..

2. orkinos1983

orkinos1983 ERDEM

3. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Buralarda kıyıdan capari avcılığı çok zevkli ve randimanli değil, Bot-tekne varsa o başka . Benim tavsiyem yemli takım dene, kavaklida mevsim itibariyle mirmir başlamak uzeredir.. Mirmir takımı lle denk gelirse orada şansına levrek, pisi, kalkan alan bile oldu gecmiste..

4. ugursedat

ugursedat sedat

Favori Kamış:
    Balıkçı her kamışı kullanır
    Favori Makine:
    her makina iş yapar
    En İyi Avı:
    2.kg aynalı sazan
    değirmendere sahili komple balık yapar 1.5kg lık bir sinarit yakaladıklarını 1saat önce arkadaştan örendim herekede zargana başlamış herkese rasgele.
    :cool: :cool:

5. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Dostlarım,4 gündür hergün balıktayım.Hergün en azından 20'şer kişi avcı var.4 günde toplam 4 balık çıktı.Yani 80 avcıya 4 balık.Yanlız 4 balıkta levrekti.Hepside kiloluk.Sadece lüfer kaşığına geliyor.Zargana da bol ama kısmet işi.İki gündür zargana topu atıyorum ama nafile.Yokluyor ama yakalanmıyor.Haa bu arada zargana için tavuk derisi kullanın.Hem zargana rağbet ediyor hemde iğneden çabuk düşmüyor.İnce uzun kurtçuk gibi kesip iğneye takın.Sizlere rastgelsin.

6. ilhanmania

ilhanmania Çağdaş Özmen

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    1200 gr barakuda
    öncelikle herkese selamlar.forumu takip ediyordum fakat pek yazma fırsatı bulamıyordum,şimdi aranızda paylaşımda bulunmak ve tecrübelerinizi dinlemek istiyorum.izmit körfezde son zamanlarda çipura,sinarit gibi balıkların avlandığını duyuyorum ve hevesleniyorum çok.benim sorum şu olacak,bir teknemiz var ve levrek veya lüfere hitap eden çok çeşitli sahteler de elimde var,levreğe izmitte tam olarak nerelerde sırtı çekebilirim?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

7. orkinos1983

orkinos1983 ERDEM

dün gece 11:00 den sabah 5:00 kadar d.deredeydim bomboş döndüm.. birazdan gitmeyi düşünüyorum avlak olarak tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Erdem, :) hiç önemli değil, hepimizin karşılaşabileceği bir durum, bende gölcüklü sayılırım, ilkokulu pirireiste bitirdim, çocukluğum hep oralarda geçti, gölcükte süt kardeşim ve akrabalarım var, gelirsem tanışır olta bile sallayabilirız, :D kavaklıda mırmır başladımı? neler çıkıyor o taraflarda bu günlerde, Selam ve sevgilerimle...;)

Son düzenleme: 19 Eylül 2010
  9. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Biraz önce değirmendere sahildeydim, küçük boylarda bir miktar zargana alınmış ve alınmaya devam ediyor..

10. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Gonca ve ulaşlıyı bir dene bu akşam, yarında bize bildirki belki bizde gideriz, güzel haberler alabilirsek, :D Allah kısmetini bol etsin, iğnen balıksız kalmasın, güzel haberlerini bekliyoruz, sana...RASTGELE...

11. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    17/08/10 tarihinde kavaklı sahildeydik hiç bişi yoktu balık alanıda göremedim :(

12. orkinos1983

orkinos1983 ERDEM

mırmır tam başlamadı tek tük alıyorlar bir kaç haftası daha var diolar eşkina alıyorlar ama bana oda denk gelmedi inşallah birgün beraber olta atarız çok memnun olurum

13. adiyez

adiyez

maalesef yok,

dün gölcük kavaklık sahili, başiskele iskelesi ve izmt marinayı gezdim,
    maalesef neredeyse hiçbirşey yok, tek tük zargana alanlar var. onun dışında birşey yok. Faha erken demekki

14. AYHAN TÖRE

AYHAN TÖRE AYHAN TÖRE

Kirazliyali Balik Raporu

Aleyküm Selam Sedat Bey 18.09.2010 Cumartesi 21.30 da Kirazlıyalıdaydım.Deniz çarşaf gibiydi.İstavrit yapıyordu.Yanımda Ahmet adında bir abimiz 2'li istavrit 4-5 defa aldı ben tekli tek-tük aldım.Saat 24.00'a kadar Ahmet abiler 25-30 civarı tuttu.Ben 10 adette kaldım ama benim misina 4 kere dolandı.Aksilikler çoktu.Yem bayat olduğu için balık yemi alıp gidiyordu.Saat 24.00 dan sonra rüzgar ve akıntı başladı.Balık alamadım balık küçük kıraçaydı.Herekeden arkadaşlar geldi.Herekede hiç balık tutamamışlar 60 evlerde 6-7 adet zargana almışlar Kirazlıyalıdan da 4-5 adet zargana aldılar.AYHAN TÖRE DERİNCELİ..

15. kizilsakal41

kizilsakal41

Favori Kamış:
    her türlü olta
    En İyi Avı:
    2200 KARAGÖZ
    S.A arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan berı ılgılenemedım ama forumu takibe başladım bakıyorum herkez balıgın olmadıgını soluyor bu hafta herekeyı dusunuyom bana yardımcı olurmusunuz durum nedır bu bolgede.

saygılar

16. davids41

davids41 tamer

salı gecesi bende kavaklıdaydım,hedef balık mırmır ve minekoptu ama sonuç olarak 1 adet azman istavrit 1 adet izmarit aldım.

17. kunsal90

kunsal90 kaan

En İyi Avı:
    bir sonraki yakaladığımdır
    geçen senelerde mırmır zamanı kavaklı sahilinde kaçamarmara satılıyordu ve hemen hergün taze kaça geliyordu. bu sene bazı sorunlar nedeniyle kaça değil boru kurdu getirdiğini öğrendim fakat kendim bizzat kavaklıya gidip kendisiyle konusmadım. kavaklıya bu aralar giden varsa getirip getirmediğini söyleyebilirmi? yada hafta içi dahil kaça bulabileceğimiz bi yer varmı ? balık mal. satan yerler sadece hafta sonu getirdiklerini söylüyorlar.yoksa hafta sonu hariç kaça kullanamayacağız veya kaçayı hafta sonu tedarik edip birkaç gün sonra kullanıcaz ki ölü kaçanın nasıl olduğunu kaça kullanmış olanlar bilir.

18. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Kaan kardeşim,Gölcükte Özerler av bayiinde her çeşit yem bulabilirsin.Yalova yolu üzerindeki büyük gemi pervanesinden aşağıya Gölcüğe doğru girince 80-100 m.sonra soldaki sokağa gir yine 80-100 m.ilerde sağda av bayiini göreceksin.Merih ve Mete kardeşler işletiyor.Av kelimesinin geçtiği herşeyin toptancılığını ve perakendeciliğini yapıyorlar.413 28 76 nolu telefondan arayabilirsin.Bazen talep fazlalığından yem kalmayabiliyor.Önceden ayırttırırsan rahat edersin.Pazartesi salı yem yok.Görüşürsün artık.

selamlar.

==

19. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Kasık veya boy çizmeniz mevcutsa, eski gölcük yolunun oradan denizden 2 kişi diz boyu mesafeden çıkarabilirsiniz. :) RASTGELE....

20. kunsal90

kunsal90 kaan

En İyi Avı:
    bir sonraki yakaladığımdır
    bilgiler için tesekkür ederim