İsmail spin takımın ile yapacağın avların raporlarını bekliyoruz hala ? Takımdan memnunmusun, hiç balık alabildinmi?..
spin on numara rapala envai ceşit silikon öyle ama spinle 1 iskorbit alabildim henüz. Dün zargana topu canlı teke 1.200gr 50cmlik bi levrek aldım Avlak söyleyemem başka arkadaşlar benide oraya götürtü onlar bi önceki gün biri 6 biri 3aded almıştı sistem normal zargana topu 024misina beden 6no tatlı su inesi bu günde gittik 4kişi 0 balık vuruş dahi olmadı
Avlak söylememen en dogrusu, sistem farklı olsada Balik almanıza sevindim. Bu sistemi en yakın zamanda ben de deneyeceğim..
kötü olmuş,balıkcı arkadaşlar adına üzüldüm...neyse bundada bir hayır vardır.havalar sogudu artık bir patlama yaşanır
Sn.Fatih kardeşim,aldığın balıklar için seni tebrik ederim.Daim ve bol olsun.Bu kocamışlıkla fazla soğuğa dayanamadığımızdan evde makinalara bakım ve olta yapımıyla hoşça vakit geçirebiliyorum genede.Balık kıyılarımıza yaslanınca kısa süreli de olsa balığa yinede çıkacağız.
yüzbaşılar da hareket yok bildiğim kadarıyla.herkesin umudu yağmurdan sonrası.benim kendi fikrimi sorarsan bu sene mırmır yapmayacak.
Sn.Tamer kardeşime katılıyorum.Bir aydır aşağı yukarı hergün avdayım,daha hiç mırmır tutanı görmedim.Değirmenderede ikamet ediyorum.Buranın avcıları da başka yerlere ava gitmeye başladılar.Bilginiz olsun dedim.
Kusura bakma hocam dediğim gibi işim cok acildi ama inanki hep aklımdaydınız ama bir türlü fırsat bulamadım ama emin ol mutlaka uğrayacam hemde yanımda başka bir ihtiyarıda getircem onsuz olurmu sonra alınır bana üstelik size uğramış olsaydım ve bunu duymuş olsaydı eminimki bana cok kızardı )) inşallah yakın zamanda görüşürüz
sayın hocam bizim yasak bölgede levrek bolluğu var ama 1 aydır oltayı elime hic alamadım gecen ay babamın ölüm yıl dönümüydü ve kullandığım takımlar babamın yıllarca gözü gibi sakladığı kolladığı ve kücük bir servet ödediği takımlardı o yüzden bu 1 aydır elim bir türlü gitmedi gecici bir durum birkac güne kalmaz başlarım gene ama şöyle söyleye bilirim bazı arkadaşlar 6.7 kg levrek cekenler var 10 gündür nerdeyse hic boş dönen yok en ufagı 2.3 kg en büyüğü 6.7 kg aşağı yukarı 10 taneye yakın yakalamışlardır ben kendim yakalamadığım icin rapaor vermedim ama aslında vermem lazımdı en azından bilgi olurdu ama bundan sonra mutlaka bildircem bu arada yemde meşur kaya balığı iyi avlar
Arzular şelale, dilediğin gibi alınabilirsin, ne oldu daha gidemedinizmi çay içmeye, d.dere alt tarafı yarım satlik yol ya, hapşırsan duyulur, değilmi.... hadi gidinde taze haberler duyalım bizde bahaneyle....
Sevgili dostlarım,akşam avlarımda karşı yakadan havlayan köpeğin sesini duyabiliyorum.O kadar yakınız daaaaaaa...????
üstüne alınabilirsin ağbi mahsuru yok )) ozaman şöyle yapalım sen cumartesi akşamına kendini ayarla 60 evler vapur iskelesinde buluşalım saat 17.00 da baskın yapalım değirmen dereye caylarıda beleşe getiririz murat kardeşim hafta sonları değirmen derede olabiliyorum demişti inşallah oda gelebilir nedersin ağbi haberini bekliyorum
ağbi sensiz olurmu bu iş sen olmazsan olmaz hemi cay paralarını kime ödedecez bahane yok cumartesi akşamı 17.00 da vapurda olacaz inşallah karşı sahil hazırlıklara başlayın (şimdi bahanelere bak yok benim işim var yok düğün var yok maaşımı cekemedim bakalım ne baheleler duyacaz )
gürkan anca cuma akşamı cevap verebilirim sana, sende benim telim var, bi alo dede, bende ekliyim seni, neden olmasınki, şimdilik bi problem yok sanırım.
Sevgili dostlarım şimdi oldu.Buyurun misafirimiz olun çok mutlu oluruz.Hem tanışırız hem çaylarımızı içerken avlaklarımızın durumunu görüşürüz. Sayın Gürkan kardeşimin dediği gibi MAZERET KABUL EDİLMEYECEKTİR.İstisnasız herkez buyursun.Bu cumartesi akşamı İzmit kıyı balıkçıları çay günü var Değirmenderede.
Bu ne güzel bir haber böyle, cumartesi günbü şenlik var desenize. Cumartesi gündüz istanbuldayım ama akşam saatlerine dönmüş olacağım.