İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

İsmail spin takımın ile yapacağın avların raporlarını bekliyoruz hala ? Takımdan memnunmusun, hiç balık alabildinmi?..

2. i.h.beyaz

i.h.beyaz ismail beyaz

En İyi Avı:
    kaba lüfer
    spin on numara rapala envai ceşit silikon öyle ama spinle 1 iskorbit alabildim henüz. Dün zargana topu canlı teke 1.200gr 50cmlik bi levrek aldım Avlak söyleyemem başka arkadaşlar benide oraya götürtü onlar bi önceki gün biri 6 biri 3aded almıştı sistem normal zargana topu 024misina beden 6no tatlı su inesi bu günde gittik 4kişi 0 balık vuruş dahi olmadı

3. murat kayadelen

Avlak söylememen en dogrusu, sistem farklı olsada Balik almanıza sevindim. Bu sistemi en yakın zamanda ben de deneyeceğim..

4. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    kötü olmuş,balıkcı arkadaşlar adına üzüldüm...neyse bundada bir hayır vardır.havalar sogudu artık bir patlama yaşanır:)

5. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Fatih kardeşim,aldığın balıklar için seni tebrik ederim.Daim ve bol olsun.Bu kocamışlıkla fazla soğuğa dayanamadığımızdan evde makinalara bakım ve olta yapımıyla hoşça vakit geçirebiliyorum genede.Balık kıyılarımıza yaslanınca kısa süreli de olsa balığa yinede çıkacağız.

6. ilhanmania

ilhanmania Çağdaş Özmen

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    1200 gr barakuda
    bugün kaşık ve fileto yemle körfezi turladık fakat hiç bir şey çıkmadı..

7. ugursedat

ugursedat sedat

Favori Kamış:
    Balıkçı her kamışı kullanır
    Favori Makine:
    her makina iş yapar
    En İyi Avı:
    2.kg aynalı sazan
    değirmendereden veya yüzbaşılardan olta atıp mırmır alan oldumu acaba herkese rasgele.

8. davids41

davids41 tamer

yüzbaşılar da hareket yok bildiğim kadarıyla.herkesin umudu yağmurdan sonrası.benim kendi fikrimi sorarsan bu sene mırmır yapmayacak.

9. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Tamer kardeşime katılıyorum.Bir aydır aşağı yukarı hergün avdayım,daha hiç mırmır tutanı görmedim.Değirmenderede ikamet ediyorum.Buranın avcıları da başka yerlere ava gitmeye başladılar.Bilginiz olsun dedim.

10. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme cast-Lineaeffe Scruve 4,50 surf-İtalcanna vertigo-shimanospeedmasterspn
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000, Twinpower 8000PG,Bull's eye XT9120,Saragosa 6000,Sustain 5000,Tica Dolphin
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
    Anlaşılan körfez bu sene galiba bitik...

11. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Kusura bakma hocam dediğim gibi işim cok acildi ama inanki hep aklımdaydınız
    ama bir türlü fırsat bulamadım ama emin ol mutlaka uğrayacam hemde yanımda başka bir ihtiyarıda getircem onsuz olurmu sonra alınır bana üstelik size uğramış olsaydım ve bunu duymuş olsaydı eminimki bana cok kızardı :))) inşallah yakın zamanda görüşürüz

12. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    sayın hocam bizim yasak bölgede levrek bolluğu var ama 1 aydır oltayı elime hic alamadım gecen ay babamın ölüm yıl dönümüydü ve kullandığım takımlar babamın yıllarca gözü gibi sakladığı kolladığı ve kücük bir servet ödediği takımlardı o yüzden bu 1 aydır elim bir türlü gitmedi gecici bir durum birkac güne kalmaz başlarım gene ama şöyle söyleye bilirim bazı arkadaşlar 6.7 kg levrek cekenler var 10 gündür nerdeyse hic boş dönen yok en ufagı 2.3 kg en büyüğü 6.7 kg aşağı yukarı 10 taneye yakın yakalamışlardır ben kendim yakalamadığım icin rapaor vermedim ama aslında vermem lazımdı en azından bilgi olurdu ama bundan sonra mutlaka bildircem bu arada yemde meşur kaya balığı iyi avlar

13. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    üstümemi alınsam napsam acaba sevgili gürkan :)

14. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Arzular şelale, :) dilediğin gibi alınabilirsin, ne oldu daha gidemedinizmi çay içmeye, d.dere alt tarafı yarım satlik yol ya, hapşırsan duyulur, değilmi....;) hadi gidinde taze haberler duyalım bizde bahaneyle....:D

15. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sevgili dostlarım,akşam avlarımda karşı yakadan havlayan köpeğin sesini duyabiliyorum.O kadar yakınız daaaaaaa...????

16. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    üstüne alınabilirsin ağbi mahsuru yok :))) ozaman şöyle yapalım sen cumartesi akşamına kendini ayarla 60 evler vapur iskelesinde buluşalım saat 17.00 da baskın yapalım değirmen dereye caylarıda beleşe getiririz murat kardeşim hafta sonları değirmen derede olabiliyorum demişti inşallah oda gelebilir nedersin ağbi haberini bekliyorum

17. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    ağbi sensiz olurmu bu iş sen olmazsan olmaz hemi cay paralarını kime ödedecez bahane yok cumartesi akşamı 17.00 da vapurda olacaz inşallah karşı sahil hazırlıklara başlayın (şimdi bahanelere bak yok benim işim var yok düğün var yok maaşımı cekemedim bakalım ne baheleler duyacaz :D)

18. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    gürkan anca cuma akşamı cevap verebilirim sana, sende benim telim var, bi alo dede, bende ekliyim seni, neden olmasınki, şimdilik bi problem yok sanırım.

19. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sevgili dostlarım şimdi oldu.Buyurun misafirimiz olun çok mutlu oluruz.Hem tanışırız hem çaylarımızı içerken avlaklarımızın durumunu görüşürüz.

Sayın Gürkan kardeşimin dediği gibi MAZERET KABUL EDİLMEYECEKTİR.İstisnasız herkez buyursun.Bu cumartesi akşamı İzmit kıyı balıkçıları çay günü var Değirmenderede.

20. murat kayadelen

Bu ne güzel bir haber böyle, cumartesi günbü şenlik var desenize. Cumartesi gündüz istanbuldayım ama akşam saatlerine dönmüş olacağım.