İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. davids41

davids41 tamer

Bildigim kadarıyla izmarit. Ben hiç denemedim bu sene izmarite minekopla ugrasmaktan.oraya giden arkadaslar güzel izmarit yaptığını söylüyor

2. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Teşekkür ederim.

3. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Faruk şefim,seni de çok bekledim gelirsin diye.Olsun canın sağolsun,birdahaki sefere.Önemli işin olmasa geleceğinden eminim.
    Çok güzel bir tanışma ve görüşme oldu.İnşallah bir kusurumuz olmamıştır.

Ziyaretlerinden ötürü....:
    Sn.Drasty 41 Recep kardeşime,
    Sn.Denizci Gürkan kardeşime,
    Sn.Erhan 41 kardeşime,

Çok teşekkürler,ayaklarına gönüllerine sağlık.Her zaman bekleriz.
    İnşallah misafirlerimizi ağırlarken bir kusurumuz olmamıştır.Olduysa affola lütfen.
    Misafirperverliğinden dolayı Sn.Murat Kayadelen kardeşimede sonsuz teşekkürler.
    Bizlere sağladığı hizmet ile o nezih mekanın Çağdaş internet cafenin güzide sahibi Sn.Murat Çar beyefendiyede ne kadar teşekkür etsem azdır.

4. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Abi gelmeyi gerçekten istiyordum ama 5 gündür benim ufaklıklar hasta, sürekli ateşlenip duruyorlar. İnşallah başka sefere..

5. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Memnun etmek nedemek asıl böyle güzel bir gün yaşattığınız icin nekadar teşekkür etsek azdır misafir perverliğiniz süperdi sanki kendi evimdeki gibi rahat ve huzurluydum mekan desen on numara sahibi olan sn.Murat Çar beyefendiyi tebrik ederim cok güzel leziz bir mekan kurmuş hele hele ciğer dürüm bam başka güzeldi hayatımda öyle ciğer yemedim.
    vapurdan indiğimiz andan itibaren bizi karşılayıp ağırlayan sa.Murat Kayadelen dostuma sn.İsmail köksal abime teşekkürü borc bilirim dostluğumuzun daim olmasını dilerim herşey icin cok cok teşekkür ederim.
    Beni yanlız bırakmayan sn.Drasty 41 Recep ağbime Sn.Erhan 41 ağbime katkılarından ötürü cok teşekkür ederim

6. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    konuk severliğinizden ötürü ne kadar teşekkür etsem azdır.iskelede karşılayıp uğurladığınız ana kadar gösterdiğiniz ilgi ve alakaya tekrar teşekkürler sevgili ismail abi ve murat kardeşim . buluştuğumuz andan ayrılışımıza kadar yakın ilgi ve alakasını eksik etmeyen sevgili gürkan kardeşimede sonsuz teşekkürler.bu arkadaşlığımızın ilerleyen günlerdede davam etmesi dileklerimle saygılar.

7. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sevgili dostlarım,bizlerin dostluğu mezara kadar,pazara kadar değil.
    Memnun kaldığınıza çok sevindim.Bilesiniz ki Değirmenderede de dostlarınız var.
    Sn.Murat Kayadelen kardeşim bu günkü çamaşır ve bulaşık nöbeti onda olduğu için hala foruma giremedi.Anlayışla karşılayacağınızı umarım.

8. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Murat dostumun manzereti var kolaymı baba olacak yakında.
    Bende bulaşık çamaşır yıkadım zamaninda :))))

Son düzenleme: 17 Ekim 2010
  9. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Vaaaaahhh ki ne vvaaaahh,boş vaktimde bana takılında sizleri kılıbıklıktan nasıl kurtulunur onu öğreteyim dostlarım.:confused: :eek:

Şimdilik yeyin zopayı gelin yanıma ben arkanızdayım.:eek: :D

10. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Ağbi benim bir şikayetim yokki kılıbılıksa kılıbıgım o benim hayat arkadaşım ben bir ömür onunla yaşamak icin o imzayı attım hicte şikayetci değilim olsun ben karımın kılıbıgıyım en azından :D

11. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Çamaşır, bulaşık nöbetimi nihayet sonlandırdım arkadaşlar..
    Dün davetimizi kırmayarak bizleri mutlu eden Recep abi, Erhan abi ve Gürkan arkadaşıma teşekkür ediyorum. Yokluğumda yaptığı hazırlıklar ve hoş sohbetiyle, misafirperverliği ile bizleri çok mutlu eden İsmail abime ayrıca teşekkür ediyorum. Bu küçük tanışma organizasyonu ile güzel bir başlangıç yaptık, bundan sonra güzel av organizasyonları ile bölgemizi şenlendireceğimize inanıyorum.
    Bu güzel buluşmadan bir kare, (malesef erhan abi erken ayrılmak durumunda kaldı ve günün sonundaki bu karede yer alamadı)
    soldan sağa; Ben (muratkayadelen), İsmail abi(ismail34, Recep abi (drasty41), ve Gürkan (denizci41)

Nice buluşmalara diyelim..

12. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Foto cok güzel cıkmış ellerine sağlık ama ben nerdeyse recep ağbiyi kapatacakmışım teşke onu öne alsaydık :D tekrar tekrar cok teşekkür ederiz sevgiyle kalın

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Gösterilen ilgi ve alakaya, misafirperliğe vede evsahipliğine çok teşekkürler ederim, :) Ayrıca yeni, samimi ve içten kişilerlede tanıştığım içinde ayrıca memnuniyetlerimi belitmak isterim, görüşmek dilek ve temennisiyle, sonsuz sevgi ve selamlar, hep böyle mutlu kalın....:)

14. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Erhan ağbi gecenin sonunda aklımıza geldi foto sen cıkmış oldun kusura bakma ağbi inşallah bidahaki sefere cekiliriz hep birlikte saygılarla

15. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Hiç önemli değil, önemli olan gönüller hoş olsun, Baki kalan kubbede bir hoş sedaymış, dediğin gibi, kısmet olursa, birdahaki sefere, sevgi ve saygılar....:)

16. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    az öne eğilmeseydim öyle olacaktı sevgili gürkanım :) murat bu arada yeni avatarın harika olmuş :)

17. remzi_guler

remzi_guler remzi

Merhabalar...
    Eskihisarda Kefal durumu nasıl balık çıkarmı? Çıkarsa ne tarafa doğru gitmek gerekir?...

18. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Merhaba; :)
    Öncelikle Hoşgeldiniz, daha bismillah, damdan düşer gibi ilk mesaja soruyla başlamanız...:confused: oysa biraz kendinizi tanıtıcı bilgiler verseydiniz daha hoş olurdu, bilahere soracağınız soruyada, mutlaka cevap verenler olacaktır, ;) Sevgiyle kalın, mutlu kalın...:)

19. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sevgili Recep kardeşim,kim dedi sana dağ gibi adamın (maaşallah)arkasında kal diye.

Sn.Murat kardeşim,bu avatarındaki resim de lise yıllarından mı kalma......???

20. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

O kadar eski değil, göbeklenmeden önceki bir döneme ait diyelim..:)