Herkese rasgele bikaçzamandır çıkamıyordum sabah koncaya gitmeyi düşünüyorum oradan balık alan oldumu acaba.
İzmarite denemeni tavsiye ederim.büyük ihtimal verimli olur diye düşünüyorum.gün agirmadan gidecek olursan askeriyeye yakın yerlerden karagöze deneme yapabilirsin.rastgele
koncadan ve değirmendereden karagöz veya başka balık tutabilmek için nasıl bir takım kullanmam gerekiyor?
klasik 2 li veya 3 kostekli dip oltası kullanabilirsin.rüzgarın hızına göre kursun ağırlığı secebilirsin.iğne büyüklüğü hedef balığa göre değişir.
rapala x-rap saltwater 14cm sahte yem almak istiyorum kocaelide bulabileceğim yer var mı? kocaelide at cek yapıp kaşıkla av yapabileceğim yer var mı?
Radarın orada Turanlar av malzemeleri var orada bulabilirsin.Deniz'de atcek le balık imkansız gibi birsey.tatlı suda deneyebilirsin turna ya.İzmit körfezi atcekle balık avında çok kısır.bu konuda hiç bosuna hayal kurma derim.
14 cm atçek için belirttiğin modelde çok büyük kalır 10,5 -11 cm yi geçmemeye çalışmodel olarak turanlarda bulma şansın yok kocaelinde hiç yok gibi birşey..Gölcükte Merih bey var balık malzemeleri satıyor onun suni yem çeşidi izmittekilerden çok daha çeşitli..yolun düşerse oraya bak ...Ayrıca hangi balığa kullancağın önemli,ona göre ve havanın ışık durumuna göre renk belirleyeceksin...
kocaelide tatlı su avcılığı nerede yapılıyor.gölcük - karamürsel arası nerelerde ne tür balık cıkıyor ve nasıl yem kullanmalıyım??? ben marmariste calısıyordum buraya yeni tayin oldum bu nedenle bilmiyorum.x-rap ile tekneden çekme ile balık tuttum orkinos için alıcam yine !!!
Orkinos.. Körfezde çok zor, deniz beyin söylediği gibi Merih abinin sahte çeşitleri çok fazla, belki Levrek zor da olsa kıyıdan at- cek ile yakalanabir ama Marmaris'te ki Balik çeşitliliğini burada bekleme derim, rastgele...
İzmit merkezde yanyana malzemeciler var bildigim kadarıyla cuma günleri taze yem getiriyorlar, Aslinda mesajına daha önce cevap verecektim ama o bahsettigim malzemecilerin telefon numaraları- kartvizitleri ofisimde kaldı, o bilgilerle yazmayı düşünmüştüm. Neyse , Gölcük'te Ozerler av bayi var ana yola yakındır , Merih abinin cep nosu; 0 (532) 302 47 09 Boru kurdu ve kaça marmara getirirler, onceden ararsan ne zaman taze alabileceğini öğrenebilirsin, şimdiden rastgele..
yem Kavaklı sahilde avlanacaksan cuma cumartesi akşamları yemciler sahilde olur.gece saat 01,den sonra yada izmitten balık malzemesi satanlardan temin edeceksin..
bugün aksam d.dere sahilde yürürken heryer sandaldı!aranızda avlanan varmıydı?d.dere sahilden nasıl avlanmalıydım
Sandallar açıkta kanalda avlanıyordur büyük ihtimal, Değirmendere sahil çok kısır bu sene , gölcük kavaklı sahiline geçip klasik mırmır takımı ile avlanmanızı tavsiye ederim. Zaman zaman minekop da aynı takım ile alınıyor..
herkese selamlar. c.tesi herekeye gittim,degil balık tutmak vuruş bile alamadık.kurumuş körfez, gittigimde orda olanlarda tutamadı benden sonra gelenlerde tutamadı. artık bir sonraki avı yalova tarafında yapacagım.
Sn.İbrahim kardeşim,benim tatlı su avcılığım yıllardır yok.Ama avlanmayı düşünürsem Sakaryaya giderim.