Selamun Aleyküm.Benim güzel abilerim. Haliniz keyfiniz iyidir inşallah. Erhan abicim herkese yardım ediyorsun maşallah. Uzun zamandır siteyi takip edemiyorum özlemişim sizlerle muhabbet etmeyi..
Vealeykümselam; Halimiz, keyfimiz, idare ediyor, sen nasılsın bakalım, inşaAllah iyisindir, eh bildiklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz, işe yarıyorsa ne ala, balığa falan niyet yokmu, karşılara falan, Hayırlı RAMAZANLAR....
kıyı raporu Diliskelesi limanda zargana avcılıgı sabah güneş doğumundan öylene kadar aktif giden boş dönmez
şissssssst Şakamı yapıyosun bakim sen. Yaşında 13 okumanda var, izmir değil izmit burası.Şaşırdın galiba.
Başın sağolsun kardeşim. Dünya hali. Bende geçtiğimiz cuma günü babamı toprağa verdim.Alışmaya çalışıyoruz.
Bülent abi Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Bu güzel günler hürmetine Rabbim inşallah sevdiklerimizi cennetine alır..
Bülent abi öncelikle başın sağolsun, allah rahmet eylesin. Haftasonu değirmenderede sahilde geçen sene olta atarken tanıştığım necip abi ile kulağını çınlattık, ara sıra değirmendereye geldiğini söyledi, umarım bir gün karşılaşırız. 1 hafta kadar önce değirmendere de bir arkadaş 3-4 kiloluk levreği kenara kadar getirmiş ama kaldıramamış, olay herkezin dilindeydi, arkadaşla da tanışıp beraber olta attık ama yemlerimize dokunan olmadı. Haftasonu zaman bulursam tekrar deneyeceğim.
Yasir, Selamünaleyküm, Yapalım, yapalım. Benim hafta tatilim hergün, emekliyoruz işte... Hayırlı iftarlar....
) Öncelikle sanada hayırlı iftarlar abi. Mesela ne zaman gidebiliriz abi? Ya benim amcaoğluda izinde olmassa onada söleriz gelir oda. O biyerlere gidicem diyordu giderse benim oltalarda onda
========================================================================== Ne zaman gidebiliriz... iki hafta sonu gitmeye niyetleniyoruz, ya iftara çağrıldık, yada iftara gelen oldu, bir türlü gitmek nasip olmadı, dolapta kurtlar birikti, bu hafta sonu diyorum, ama mutlaka yine birşey çıkar, kesin gidebilirsem ben seni ararım, amca oğlunada söyleyebilirsin, izinden ne zaman geliyorki, görüşmek dileği ile Allaha emanet ol....
Erhan Abi yine planlar yapılıyor. İnşallah güzel avlar olur. Kısmet olsada hep beraber gitsek. Bişiler çıkıyormu ki karşılarda? Pek haber gelmiyor bişeyler var diye.
Ramazan diye kimse yerinden kıpırdamıyor sanırım, kısmet olsa diyorsun ama kısmetini aramıyorsun gibime geliyor, gonca ulaşlı taraflarını dolaşmakta fayda var bence, haber beklemekten bir hal olduk, yaz geçiyor kimsede ses seda yok, en iyisi kendimiz aramak, arayan mevlasınıda bulurmuş, ...sınıda misali, ha balık bulamasakda, bahaneyle tanışma olur, hayırlısı olsun ne diyelim, sağlıcakla kal....
Güncel rapor avlak yeri malum fabrika iskele ) yem kaya balığı bütün vaziyette kuyruktan iğneyi taktım olta 60 numara visine celik kanca akşam 20.30 sıraları 3 kğ levrek 1 kğ levrek 2 adet resimleri pazartesi ekleyebilirim fotoğraf makinasını arkadaşa emanet verdiğim ici şu anda ekleyemiyorum kusura bakmayın. herkeze iyi avlar