Abi geçmiş olsun yahu, sen 20-25 aradan sonra ava git , koca balığı yakala , kayalara takılıp patlatsın takımı, üzüldüm ve merak ettim balık neydi acaba. Kayalara girme eyiliminde ise insanın eşkina diyesi geliyor, midyeler kesmiştir takımı diye düşündürüyor ama , mera o kadar sürprizlere açık ki.. İnşallah rövanş muhteşem olur, selamlar..
Sn.Murat kardeşim,takımlarda 3 iğne vardı.Boşaldıktan sonra baktıkki sadece birer iğne kalmış.Yem olarak kafası koparılmış kabukları soyulmamış bütün karides vardı.İğneler çift gagalı 1 numara özel iğneydi.İnan ki kardeşim hala çözemedim ne olduğunu.Takımda çok özeldi,0.30 ip misina beden,0.28 oskar misina köstek.Kolayca kesilip kaçabileceği bir takımda değildi hani.Kesikleri incelediğimde hiç yara izi yoktu.Sanki neşterle çok düzgün kesilmiş.Halen bu saate kadar ne balığı olduğunu düşünmekten başıma ağrılar girdi.
OOO ersoy usta gelmiş hoşgelmiş...Yıllık izinde balığın dibine vurmuşsundur şimdi sen,biz burda çalışalım...
Yasir kardeşim sende tatlı su hastasıysan seninle mutlaka bi yerlerde karşılaşmışızdır. Ben Kocaelinin çoğu yerini gezdim ama hastalıkya başka yerler arayıp duruyorum. Özellikle katledilmeyen yerleri. Senin mekanı da merak ettim. Be hafta sonu bir etkinlik yapılabilir. Birgün bi avlakta görüşmek dileğiyle.
Sn.Emrah kardeşim,inşallah beraberce birkaç arkadaş zamanlarımızın uygun olduğunda mini bir organizasyon yaparız.Yeri sen belirlersin.Ramazandan sonra birşeyler yapalım.İyice tembelleştik.Pasımızı sileriz.
İnşallah emrah abi Ramazan da da bi organizasyon yapmak isterim aslında. Bakalım ilerleyen günlerde neden olmasın.
Yasir nasılsın, ankaradan döndün galiba, işlerin bittimi, biryerlerden iri istavrit çıkıyormuş, yanındada eşkina bonus olarak geliyormuş, ona göre,balığa gitmiyormuyuz?.....
Sayın abilerim, kardeşlerim. Hep beraber bir organizasyon yapmayı çok isterim. Ramazandan sonra (oruçluyken dayanılmaz olur güneşin altında) çekilmez. ama iftardan sonrada yapılabilir. Eylül yaklaşıyor. karagözler,çinekoplar bizi bekler uygun yerlerde sizlerdede bir avımı paylaşayım.Dün akşam kuzenimle birlikte yalovadaki bir abimizin yazlığına gittik. Tekneyle açılır bişiler yakalarız diyerekten ama deniz bizi üzdü. Ne mi yakaladık. 2 tane el kadar eşkina geldi geri saldık. Yer değiştirdik. 3 tane istavrit ama 2 tanesi artık palamut olma adayı Tekrar yer değiştirdikten sonra oltamıza küçük vuruşlar geliyordu ama balığı yukarı kadar alamıyorduk ve gelirken küçük küçük darbeler yapıyordu,oltayı kesip gidiyordu. sonunda Candan abimiz balığı yüzeye kadar aldı ve vurdum kepçeyi. Davetsiz misafir bizi şaşırtarak kendini teknede buldu. Misafir kim mi? Fotoğrafı aşağıda ama pek net değil. Gece olup telefonla çekilince böyle oldu. Tahminler hangi yönde olucak?? http://yfrog.com/3dgrnt0230xj
Yanında nevalen oldumu, gittiğin yerde iftarını yaparsın, varsa balığınıda alırsın, sahurada evede yetişirsin, biz bir arkadaşla denedik, üç sene falan önceydi ereğlide güzelde olmuştu, şansımıza balıkçılarda yarım kasa, hamside vermişti, istenirse yine olabilir neden olmasın....
Bak bu fikir daha güzel Erhan Abi organizasyon bu şekilde tam hazırlıklı yapılabilir. Buradan haberleşip uygun bir zamanda yapılabilir.
selamun aleyküm herkese rasgele bol balıklı günler dilerim ramazan ayımızda herkes hakkında kurtuluşa sebep olsun inşALLAH.
davetsiz misafiriniz gercekten davetsizmiş )) yanlış görmediysem bir cam göz herhalde kücük balıkları kovalaması güzel o kovalıyacakki biz yakalıyacaz )) tabi ondan kalırsa. avınız bereketli oltanız hep dolu olsun
Seninde dediğin gibi misafirimiz cam gözdü Gürkan abi.Yaklaşık 1 m boyunda ve 7-8 kg ağırlığındaydı. Gezdiği yerlerde balık bırakmadığı kesin.
Allah cc Sabırlar versin, bu mübarek Ramazan günlerinin yüzüsuyu hürmetine kalanlara Rabbim, hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin...