Arkadaşlar kusura bakmazsanız bir sorum olacak hayatımda hic tatlı su balıgı yakalamaya gitmedim bir ilk yapmak istiyorum kocaeli de hangi gölde hangi barajda iyi verim alırım bide yuvacık barajında av yasak diğe birşeyler duydum doğrumu acaba
Kardeşim,tatlı suda bende biraz zayıfım.Hele Kocaelindeki tatlı su avlakları konusunda hemen hemen hiç bir bilgim yok.Tekirdağdaki tatlı su avlaklarını sorsanız cevaplarım da.Üzgünüm size rastgelsin.
Kısmetiniz bol olsun, aranızda oğuz yıldırım diye bir arkadaşta varmı, varsa selam söyle, yanılmıyorsam adapazarındanda gelenler olacak oraya, orada israil sazanımı ne çokmuş galiba, duyduğuma göre, güzel raporlarla karşılaşmak dileğiyle, kısmetiniz bol, iğneleriniz, balıksız kalmasın.......RASTGELE....
recep abi 01.07.2010 da motorla tüpraşın önündeki küçük dubaya saat 15.00 de gittik muhteşem iri istavrit aldık ama kıyıda balık yok
Bir tüpraşlı olarak bir tavsiyede bulunacam malum terör olaylarının artmasından ötürü tüpraş şuanda kırmızı alarmda benden tavsiye fabrikaya yakın durmayın son bir ay icinde 5.6 balıkcı arkadaş güvenlik tarafından göz altına alındı ve deniz polisine teslim edildi haklarında yasak sağa girmekten işlem yapıldı daha önceki tecrübelerimden bilgim var daha önce de böyle davalar oldu ve yüklü para cezaları kesildiğini biliyorum benden dostca bir hatırlatmaydı sakın uyarımı yanlış anlamayın hic birşey olmasada günlerce uğraşıyorsunuz mahkeme mahkeme
İkazın ve ilgin için çok teşekkür ederim,ama motorcular niye bunu söylemiyor ki enterasan yeri inşallah doğru tarif etmişimdir,tek duran ufak dubadan 5,6 metre gerisi ve açığında yani akıntı bölümündeydik.
tütünciftlik sahilinin uc tarafında fener var ordan başlıyor acıktan platform arkasından yarımca sahili acıklarında tüpraş emniyet şamandırasına kadar tüpraşa ağit bilginiz olsun
av raporunuz eksik olmuş biraz avlak yeri ve yem olarak ne kullandınız söylemenizde mahsur yoksa öğrene bilirmiyiz bide mümkünse cupra fotosu varmı elinizde
Mesajda 8.7,2010 u görünce şaşırdım, ama düzeltilmiş farkettim şimdi, sen neler yapıyorsun, biryerlere gidiyormusun, taze tiyoların varmı? Biz akşam 4 kişi herekeye gittik, tık yok, rüzgarda vardı, tutanlara sorduk kimsede tık yoktu, oradan kirazlıyalıya döndük, ama oranında tadı yoktı 10 tane kadar istavrit alabildik ancak, ve döndük, bakalım goncayı düşünüyoruz ama zamanını kararlaştırmadık... görüşmek dileğiyle, sağlıkla kal, kendine dikkat et...
valla bi yere gidiyom desem yeridir c.tesileri marinaya uğruyom şöle bi o kadar balık yokki C.tesileri saat kaçlarda oluyorsun ? bende gelmeye çalışırım, bahane ilede görüşmüş oluruz, selamlar, kendine iyi bak...
abi dün gece goncada (06.07.2010) akşam 19.00-23.00 arası yem olarak yosun kurdu sadece4 tane istavrit alabildim o kadar valla