bu akşam gonca roma mezarlıgı önunde saat 21:00-23:00 arası yem olarak yosun kurdu kullanarak sayamca 75 adet istavrit yakaladım yemli istavrit çok güzel yapıyor ama boyları fazla buyuk degil maalesef.
7 yada 8 metrelik göl kamışı ile derinligi 1.50 ile 2.50 metre arasında ayarladım ama suyun tam derinligini bilmiyorum.
Goncada kıyıdan 5mt. ilerisi yaklaşık 5-6 metredir. şamandıralı takımların stoper ayarlarından tahmin ettiğim kadarıyla.
rapor Dün gece 22.00. 06.00 saatleri arasında fabrika iskelesinden sabaha kadar 7 tane ispari 2 tane ispandek 6 tanede istavrit aldım yem olarak malesef yemim olmadığı icin sadece midye kullandım genede bereketli sayılırdı 2 cocuk eşim ve ben bize yetti arttı bile resimleri ekledim bakabilirsiniz bir gece öncede bayaca iri işkine aldım yem olarak gene midyeydi onunda resmini ekleyecem 2 kg kadar resim 1 not: işkine nin fotolarınıda aynı yere ekledim
Tebrik ederim, bereketli bir av olmuş, nicelerine rastgele. Nasıl bir takım iğne , misına kullandınız ?
Bu arada Körfez'den çupra haberleri gelmeye devam ediyor, konunun ilgilisi olan üstadım bilgi verecektir. Körfezde çeşitlilik artmaya başladı arkadaslar, denizlerimize iyi bakarsak artmaya da devam edecektir.
Marina ve Kirazlıyalı raporları Arkadaşlar Marina ve Kirazlıyalıya gece yemliye giden yokmu.Gölcük ve civar raporları var ama marina'dan ses seda yok.Bu arada arkadaşlar 1 hafta önce Kirazlıyalıya gece yemliye gitmişler yem olarak boru kurdu 4 kişi 80 adet tutmuşlar tam yerini bilemediğim için ben gitmedim.Rastgele.AYHAN TÖRE
Tebrikler, 2 saatte, yinede güzel balık almışsın, darısı bizim başımıza, İnşaAllah en kısa zamanda gitmek nasip olur, engelleri atlatır atlatmaz, selam ve sevgiyle, mutlu kal, iğnen balıksız kalmasın....
Merhaba; Nasılsın umarım iyisindir, d.derede değişiklik yokmu? gelmeye değecek birşeyler çıkmaya başladımı acaba, görüşmek dileğiyle, selamlar,
Çok güzel balıklar, Allah tekrarını nasip etsin, fabrikanın kıymetini bilin, emekliliğe umarım daha vakit vardır, kısmetinizin bol olması dileği ile, iğneniz balıksız kalmasın...
Sağol erhan abi teşekkür ederim. Ben işimden dolayı çoğunlukla istanbuldayım, hafta sonları gelebiliyorum değirmendereye , eh vakit dar olunca balığa pek fazla gidemiyorum. 1-2 defa istavrit denedim 2 günde 1 tavalık zor çıktı. Mırmır zamanı belki hareketlenir, selamlar..
Bu arada körfezin diyer bölgelerini bilmiyorum ama değirmendereden goncaya kadar sabah akşam ağ serip topluyorlar. Akşamları sahilden ışıklı ağ şamandıralarını sayabilirsiniz...
Dostlar,dün Gölcükte arkadaşıma 2 saat arayla kiloluğa yakın iki tane çupra bir de karagöz geldi.Ben de bir kilo cıvarı istavrit aldım,yeşil çapari ile.Bu gün de akşam istavritini beklerken zarganalar suyun üzerinde şenlik yaptılar.İnşallah yarın Sn.Murat kardeşimle bir yoklama çekeceğiz.Hayırlısı Allahtan.
iyi dileklerin icin cok teşekkür ederim bir mukabele emekliliğe daha 10 sene var emekli olsakta gerci birşey farketmicek allah güc kuvvet verdiğince biz bu balık yakalama sevdasından vaz gecmeyiz orası olmazsa başka yerde nasibimizi aramaya devam inşallah
Emekliliğe daha varmı diye sormam, aynı mekanda daha avlanabileceğinizi pekiştirmek içindi, yoksa tabiki emeklilikten sonrada balık yakalamaya devam....
çok tşk.ederim abi saolasın yarında (cumartesi) saat akşam 7 gibi ishakcılar barajına gidiyoruz bakalım tatlı suda nasibimiz ne olacak pazar akşamı inş. guzel bi rapor duzenlerim buraya