İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Kadir, İnşaAllah bir aksilik çıkmassa, c.tesi akşamı gelmek istiyorum, gelebilirsem, ne yem kullanıyorsunuz, bende donmuş teke, karides, tavuk, dana ciğeri artığı, tavuk bağırsağı var, boru kurduda düşünüyorum, görüşmek dileğiyle, Hoşçakal...:D

2. rüzgar41

rüzgar41 KADİR

Favori Kamış:
    LİNEA AFFE SURF
    Favori Makine:
    OKUMA ZEON 65
    En İyi Avı:
    5 KG' lık YAĞ TENEKESİ

Abi maşallah Açık büfe kurmuşsun balıklara. Gündüz çapara, gecede yemli ALLAH ne verdiyse takılıyoruz. :) Görüşmek üzere abi. Bir isteğin arzun varmı ?

3. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Erhan abi , 60 evler iskelesi dediğiniz yer hemen harikalar sahilinin önündeki iskelemi.:)

4. rüzgar41

rüzgar41 KADİR

Favori Kamış:
    LİNEA AFFE SURF
    Favori Makine:
    OKUMA ZEON 65
    En İyi Avı:
    5 KG' lık YAĞ TENEKESİ
    İsmail Bey, dediğiniz yer.

Güncel Rapor,
    Kirazlıyalı sahilden iyi derecede balık çıkmakta. Evdekileri gezdirmeye götürdüm. Vakit olmadığı için takımları arabadan alıp açamadan döndüm. :) Bu saatlerde balığa gitmeyi düşünenlere Şiddetle tavsiye ederim. Gözlemleğim kadarıyla kovalar bolca istavrit ve sardalya doluydu.

5. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Kadir, yemler, geçen seneden buzlukta duruyor, balık olmayınca elde kaldı hep, tavuk katısını yazmayı unutmuşum, :D siz sabah 8'demi takılıyorsunuz yoksa !? benim niyetim akşam 8'de gelmek nasipse, inşaAllah yer buluruz, çok kalabalık olur orası, c.tesi de tatil, neyse, görüşmek üzere, bir isteğim arzum yok sağol, sen kendine dikkat et yine hastalanma, sen birşey istiyorsan söyleyebilirsin ;)

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Merhaba kadir cevap vermiş ama, olsun, evet harikalar da, yoksa gelmeyimi düşünüyorsun, ;) hadi hayırlısı...:)

7. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    güncel rapor arkadaşlar kaca marmarayla akşam 22.00 suları 1 tane orta boy ispandek aldım bol ışık altında 15.20 tane istavrit ve sardalya aldım elimde kaca marmara 1 tane vardı onlada 1 tane ispandek alabildim elimde yem olsaydı iyi balık yapacaktık ama nasip yanımdaki arkadaş 2 tane iri ispari aldı hemde midyeyle :)) bu kaca marmarayı izmitten belsanın arka sokağındaki av malzemeleri satan yerden temin ediyoruz izmirden geliyormuş önceden ayırt etmezsek kalmıyor alamıyoruz ve kaca marmaralar cok ufak izmitte bu işi yapan yokmu izmitte cok iri cıkıyormuş ama bir türlü bulamadım yardımcı olursanız memnun olurum iri kaca marmaraya iyi levrek geliyor.
    bu arada balıkları tüpraş iskeleden tuttum bilginize

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Evet izmitten, iri kaça çıkıyor, sanırım mırmır zamanı, çıkarmaya başlarlar, kasık çizmesi olanlar en az 2 kişi, kürek ve kepçeyle çıkarabilir, şu ispendek ve iri istavritleride görebilseydik baya iyi olacaktı hani, biz ipraştan yakalayamadıktan sonra ne kıymeti varki,:D şarkıdaki gibi, ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca hesabı, :( :) eski bir petkimli olarak, fabrikalarda güzel balık çıktığından eminim, kısmetiniz bol olsun, iğneniz balıksız kalmasın, :) ... RASTGELE...

9. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    2 sene evvel yeğenlerimle hem gezme hemde olta atma amaçlı olarak gelmiştim , yine yeniden neden olmasın.;):)

10. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Nedemek dostum hic aklıma gelmemişti bundan sonra her yakaladığımı ceker atarım foruma ispandek ve istavritleri bugün akşam yemeğinde afiyetle yedik kusura bakma aklıma gelseydi cekerdim neyse sorun değil bundan sonra eklerim sizinde kısmetiniz bol iğneniz balıksız kalmasın RASTGELE

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Yine gelin, bellimi olur, bereketinizle gelirsiniz belki,:D bekleriz ;)

12. kunsal90

kunsal90 kaan

En İyi Avı:
    bir sonraki yakaladığımdır
    geçen pazartesi günü karamürsel değirmendere arasında bir adet iri ispari ve bir adet sargoz aldım. Fotograf makinası olmadığından resimlerini cekemedim ne yazıkki. yem boru kurdu.

13. rüzgar41

rüzgar41 KADİR

Favori Kamış:
    LİNEA AFFE SURF
    Favori Makine:
    OKUMA ZEON 65
    En İyi Avı:
    5 KG' lık YAĞ TENEKESİ
    Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun

REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN. OLTALARINIZ BEREKETLİ OLSUN. HAYIRLI GECELER.

14. rüzgar41

rüzgar41 KADİR

Favori Kamış:
    LİNEA AFFE SURF
    Favori Makine:
    OKUMA ZEON 65
    En İyi Avı:
    5 KG' lık YAĞ TENEKESİ
    ERHAN ABİ,
    Öncelikle KANDİLİN MÜBAREK OLSUN.
    AKŞAM 7,30 - 8 gibi geliriz. gece balık varsa 12-1 e kadar takılırız gerekirse sabahlarız ertesi gün hafta tatili nede olsa. Bu arada bugün arabayı sattım. Pek uzaklara gidemeyecem.tek adresim orası olacak. görüşmek üzere. Sağlıcakla kal.

15. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Herkezin kandili mübarek olsun.İnşallah bu geceden nasibimizi bolca alırız.

16. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    kocaeli uyuma kimsede ses yok yahu :(

17. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Kocaeli'den bu yağmurdan sonra nasıl ses çıksın ki :(
    İki gündür LYS sınavında görevliydim. Bir arkadaşımla sınav sonrası Değirmendere sahiline gidelim diye anlaştık. Arkadaşım geldi, takımları hazırladım (arkadaşımın ilk deniz avı olacaktı, o yüzden hazırlık işi bana aitti) daha malzemeleri arabaya yükleyemeden gök yarıldı sanki. Dünya Bankası'ndan karşıdaki Sarper bile görünmüyordu. İki saate yakın sürdü. Sonra hiçbir şey olmamış gibi hava duruldu.
    Tam balık zamanı diyenler olacaktır ama bizde heves kalmadı :(

18. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    Bacım bizim buralarada çok yağmış fakat ben yoktum, hatta Gebzeyi bile neredeyse sel basacak vaziyete getirmiş.:(

19. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Yarından itibaren dört gün daha hava gök gürültülü sağanak yağışlı olacakmış. Hafta sonuna açsa bari :eek:

20. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Bugün arkadaşımla avlağa gittik.Oltalarımızı açarken 15-20 yunus geldi avlağımızı talan edip körfezin içlerine doğru gitti.Onlar gidince balıklar çıldırdı.Sanki yunusların gittiğine bayram ediyorlardı.Her türlü takımı oltayı denememize rağmen birşey alamadık.Sonra eğlence olsun diye kefale takıldık.Yanaklarında sarı benek olanlardan iki tane 1'er kiloluk aldık.
    Bu günkü kısmetimiz buymuş.