İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ortalama 100 teke bir kişinin işini görürken 300-500 tane büyük küçük demeden, yakalayıp, çoğunuda fazla geldiğinden öldürünce olacağı buydu, küçük balık yoksa, büyük balıkta yok nakaratı gibi, inşaAllah yaniden çoğalır ne diyelim...sahi levreklerin fabrikası neresi acaba....;) iğneniz balıksız kalmasın, cümleten....RASTGELE....:D

2. isavasci

isavasci ismail

Sizin Fabrika nerde ya o levrekler için çalırışım ben orda :D

3. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Vallahi güldürdün beni allahta seni güldürsün ben tüpraşta calışıyorum yasak olmasına ragmen caktırmadan takılıyoruz :)) aman kimse duymasın :))

4. metkon

metkon Metin KONTART

İzmitin heryerinden levrek ve iri istavrit raporları geliyor...Hem Tüpraş tarafında hem de Değirmendere askeriye taraflarında...

5. isavasci

isavasci ismail

Ben bu gece 12 gibi Balık Tutmaya çıkmak istiyorum sabaha kadar olta sallıyacam izmitin neresinden olta atsam ne yakalarım gece vakti, yardımcı olabilirseniz cok sevinirim

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Saat 00.45 geç kalmışın, :) marinaya takılabilirsin, yarımcaya gidebilirsin, goncaya, ulaşlıya gidebilirsin, ulaşlıdan eşkineyede atabilirsin, diğer yerlerden yemli istavrit alabilirsin, Sana rastgelsin, iğnen balıksız kalmasın, yarın resimli raporlarını görürüz İnşaAllah...;)

7. isavasci

isavasci ismail

Evet ulaşlıdan olta attık 5 arkadaş zaten gittigimiz yerde kimse yoktu bizden başka bizde 3 e kadar orda attık ama hiç balık olmadı sonra Yüzbaşılara geçtik ordada sonuç aynı en son da marinaya indik ordada sabaha kadar bekledik birkaç kişi vardı ama yine balık çıkmadı yani tık yok :D

8. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Adaşım,senin canın sağolsun.En azından denedin ama olmadı.Boşver içinde uhde kalmadı.Hakikaten bu sıralar balık yok.Bu sene biraz lüfer yaptı başka birşey yok.Eskiden bu günlerde çapari yapmaktan kollarımız kopardı.Rabbim de bu sene dinlenin tuttuklarınıza sayın diyor galiba.

9. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Rabbim bu sene dinlenin demiyor, akılsız başın cezasını beden çeker diyor, bence, olduğu zaman birşeyin kıymetini bilmezsek, şimdi böyle melül melül bakarız....:(

10. isavasci

isavasci ismail

Balık Raporu veriyim bari bu akşam marinaya geçerken ugradım sardalya tek tük vardı ordan 60 evlere geçtim orada kefal sardalya hamsi akşamda capariyle istavrit ve azman istavrit yaptı tabi balıklar seyrek...

11. isavasci

isavasci ismail

60 evlerde gece 3 ten 5 e kadar yaklaşık yarım kilo istavrit yaptım gidecek arkadaşlar yemsiz olarak istavrit yapıyor ayrıca yeşilden sarıya dönen çapari kullanırsanız daha iyi oluyor 5 den sonrada sardalya yaptı

12. rüzgar41

rüzgar41 KADİR

Favori Kamış:
    LİNEA AFFE SURF
    Favori Makine:
    OKUMA ZEON 65
    En İyi Avı:
    5 KG' lık YAĞ TENEKESİ
    isavasci

60 evlerde gece istavrit yaptığı doğru ama saat 5,30 da ben geldim ve saat 7 ye kadar iskelede birkaç kişivardı birde ben. Fakat ilk ve tek sardalya alanda bendim :)
    Lütfen gerçekçi rapor verelim.

Saat 7,30 dan sonra kirazlıyalı sahilden 8 istavrit ve 5 sardalya 1 gümüş aldım.
    Yunus sürüsünün gelmesi ile saat 9 da av son buldu.

13. isavasci

isavasci ismail

Öncelikle insanları yalancılıkla suçlamayın
    zaten 5 den sonrada sardalya aldım. istavrit cıktı demedim iyice okuyunuz ve sonra cevap veriniz ...

Ben Balıga Perşembe gecesi gittim yanımda 3 kişi vardı iskelede 4 kişi vardı sabaha 1 kişi kaldı siz hangi gün geldiniz

14. OKTAY41

OKTAY41 OKTAY

Yarın balığa çıkmayı düşünüyorum acaba neresi iyidir nereden ne çıkar epeydir gidemiyorum okul nedeniyle Başiskeleye gidiyorduk sanırım 1 ay önce gittik çalışma vardı sanırım sesten dolayı balıklar kaçmışlardı yoktu başiskele iyi oluyor orda çıkıyorsa ne çıkıyor 1kg tutmak istiyorum.Teşekkürler

15. NedimBugrul

NedimBugrul nedim

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    70 lik Sheaskpere
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık karagöz
    aramıza hoş geldiniz.

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Saat 7,30 dan sonra kirazlıyalı sahilden 8 istavrit ve 5 sardalya 1 gümüş aldım.
    Yunus sürüsünün gelmesi ile saat 9 da av son buldu.[/QUOTE]

Ya bende nerelerde, sesi çıkmıyor diyordum, demek balıktaymışsın, ;)
    Nasıl oldun iyileştinmi? imtahanlar bittimi? umarım sonuçlarda iyidir, selam ve sevgilerimle, iğnen balıksız kalmasın...:)

17. rüzgar41

rüzgar41 KADİR

Favori Kamış:
    LİNEA AFFE SURF
    Favori Makine:
    OKUMA ZEON 65
    En İyi Avı:
    5 KG' lık YAĞ TENEKESİ
    Oktay Bey,

İsmail Bey,
    Sizi yalancılıkla suçlamıyorum. Bendeiskeleye 5,30 da geldim. Sadece sardalya iskelede 1 tane saat 6,30 gibi ben yakaladım.Sizden hariç. Başka yakalayan hatta çapara atan yoktu. Diğer kişiler yani Mikail abinin olduğu tayfa kefale takılıyoyarlardı. Sizin 3 kişi olduğunuzuda biliyorum. İskelenin sol Liman tarafında arkadaşlarınızla takılıyodunuz. Burada Sizi yalancı duruma sokacak veya birşekyleri ispatlayacak değilim. Tek bildiğim gerçek Cuma günü sabahı 60 evler iskelede TIK yoktu. Aldığınız sardalyaların sayısıda 2 elinizin parmak sayısını geçmezdi gördüğüm kadarıyla. Umarım birgün tanışırız. Cuma-Cunartesi Akşamdan sabaha 60 evler iskeledeyim. İskelede malzeme satan tek kişi MİKAİL abidir. Ona sorarsanız beni size gösterecektir. Oltalarınız bereketli olsun. RASTGELE.

Son düzenleme: 14 Haziran 2010
  18. rüzgar41

rüzgar41 KADİR

Favori Kamış:
    LİNEA AFFE SURF
    Favori Makine:
    OKUMA ZEON 65
    En İyi Avı:
    5 KG' lık YAĞ TENEKESİ
    Ya bende nerelerde, sesi çıkmıyor diyordum, demek balıktaymışsın, ;)
    Nasıl oldun iyileştinmi? imtahanlar bittimi? umarım sonuçlarda iyidir, selam ve sevgilerimle, iğnen balıksız kalmasın...:)
    [/QUOTE]

ERHAN ABİ,
    Teşekkürler abi iyiyim fakat kuru öksürük gıcık gibi tekrarlatıyor. Geceleri çok yoğun oluyor.Sınavlarıda verdik galiba ALLAHIN izniyle.Balığa tam gaz. Bu hafta arabayı satıcam nasip olursa. Satılmazsa hafta sonu program yapalım.Ellerinden öperim Sağlıcakla kal.

Cumartesi sabahı 60 evler iskelesine erken gittim 5,30 gibi. Burada tık yoktu. Oradan kirazlıyalı ya geçtim. 2-3 lü istavrit almaya başladık derken 4-5 adet yunus tam önümüzde yaklaşık 15-20 dakka volta attılar. o arada bizde atçek yaptık LİMAN tarafındaki koya. 10-15 tanede öyle aldık. Belliki balığı sıkıştırmışlardı. Daha sonra ise saat 9,30 da balık kalmadı.

Dün akşam 60 evler iskeledeydim herkezin kovasında 5-10 istavrit ve sardalya vardı. Tavalık çıkmadı. :)

19. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Kadir düzelmene sevindim, imtahanlarıda inşaAllah vermişsindir, :)
    bu cuma, c.tesimi, 60 evler iskelesindesin? saat kaç gibi orada oluyorsun? malum maçlarda başladıya? :) bir yaramazlık olmassa orada olursan, bende gelmeye çalışırım, balık tutmaktan çok, tanışmak için, gece aşağıya araba sokuyorlarmı, yoksa yukarıdamı bırakılıyor?, görüşmek dileğiyle kendine dikkat et, selamlar, :D

20. rüzgar41

rüzgar41 KADİR

Favori Kamış:
    LİNEA AFFE SURF
    Favori Makine:
    OKUMA ZEON 65
    En İyi Avı:
    5 KG' lık YAĞ TENEKESİ
    Erhan Abi

Erhan Abi,
    İyi dileklerin için teşekkür ederim. Şimdilik biraderle planımız cumartesi akşam 8 gibi gidip sabahlamak olacak bir aksilik olmaz ise. Bu arada güvenlik arkadaşlar denk gelirse aracı aşağıya alıyoruz. Yoksa yukarıda bırakıp gece geç saatte alıyoruz sorun olmuyor. Görüşmek dileğiyle.Sağlıcakla kal.