mrh sevgili doğa dostları buraya yeni kayıt oldum herkeze slmlar önceliklen abilerime ve kardeşlerime busene balık tutmaya cok hevesli bir şekilde başlamak istiyorum hedeflerim sadece lüfer ve levrek bunlarla ilgilenmek istiyorm bana yardımcı olursanız sevinirim gebze ve istbul civarı konuylan ilgili bilgilerinize bekliyorum rastgele cümleden....
Hoşgeldiniz; Bir sayfa açtınız kayboldunuz, nerelere kayboldunuz, kısa dönem falanmı yoksa...Selâmlar.....
Yahu ben de bu adam kuyuya bir taş attı kayboldu diyordum.. Geçmiş olsun cem, tekrar hoşgeldin aramıza, güzel paylaşımlarının devamını diliyorum...
Sinan hoşgeldin, gönlündeki avları bulursun umarım. ilgilendiğin balıklar ile ilgili konu başlıklarını hatim etmeni öneririm, çok deyerli bilgiler bulacaksın...
ben aslen karadenizliym orda olta balıkcılığı yapıyorum halen ne zman ne cıkacağını bilirim ama marmarayı öğrenmek istyorum lüfer ve levrek ne zaman ve nerlerde cıkar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
Hemen hemen her gün avlakları ihtiyarımla mutlaka turluyorum.3 veya 4 gün önce bir arkadaşım 1,5 kg.lık lüfer almış.Kaşıkla atçek yapmış.Dün de iki avcı genç kardeşim avlaktaydı.Ayak üstü sohbette söylediler.İllaki sende katıl diye ısrar ettiler ama bir kaç defa atıştan sonra parmaklarım uyuştu.Bu havalar genç işi.Usullacık sıvıştım.Yoksa dayanamayıp kalacağım,sonrada keçi gribiyle tanışıp müşerref olmak var.
Arkadaşlar, herkes lütfen faydalı paylaşımlarda bulunmaya çalışsın. Tartışmanın üslubu bozulursa buna müdahele edip, üslubu daha da bozmanın hiç gereği yok. Üslup hoşunuza gitmediği takdirde mesajın sol alt kısmında sarı ünlem işaretine tıklayıp sikayetinizi bildirmeniz yeterlidir. Forum sizlere aittir, düzenleme de bizlere ait. Sizler lütfen paylaşımlarınıza özen gösterin biz kalan kısmını hallederiz. Yukarıdaki konularla ilgili, mesaj sahiplerine halihazırda gerekli uyarılar tarafımdan yapılmıştı. Lütfen bunun daha fazla üzerine gidip polemik haline gelmesine izin vermeyiniz. Hepinize iyi forumlar arkadaşlar.
Moderatörümüz Sn.Yücel Usta kardeşim ilginize çok teşekkür ederim.İzmit körfezi kıyı balıkçıları olan bizler mümkün olduğunca sakin mütevazi,saygılı,forum amacına uygun,bir diğerimizin balıkçılığına saygılı,kırıp gücendirmekten hicap duyan,Rabbimizin (konuşacaksanız hayra konuşun,kötü konuşacaksanız susun)prensibini kendimize düstur edinmiş kişiler olarak bu güne kadar burada olanlardan uzak kalmaya hatta hiç cevap bile vermemeye çalıştık.Böylede devam edeceğiz.Sn.Yücel Usta kardeşim beni iyi tanıyan dostlardan birisin.İstemeden hatta üzülerek böyle konularla karşınıza geldiğimiz için mahçubiyet duyuyorum.İnşallah bir daha böyle şeyler tekrrür etmez de bizler de sizler de rahat rahat forumumuzda görüşürüz. Çok teşekkürler herşey için.Saygı ve sevgilerimle.
Evet dostlar kar yağışı kapımıza geldi dayandı.Kimse kapı dışarı çıkamayacak gibime geliyor. Gelin yeni sezon makina bakımlarımızı tamamlayıp bol bol çapari hazırlayalım.İlk baharda denizin kurufasulyesi istavrite hazırlanalım. Şimdiden kolay gelsin dostlar.
İsmail Abi kilosu 10 liraya kuru olurmu hiç? İstavrit bile artık lüks oldu yeni kurufasulyemiz sardalya ve ithal uskumru artık.