Selamun Aleyküm İzmitli abilerim , kardeşlerim.. Körfez de durumlar nedir ? Yarın akşam bir aksilik çıkmaz ise balığa gitmeyi arzu ediyorum.. Yemler hazır boru kurdu karides. Sizce nereye gidilir bu dönemde
merhabalar,evet çok iyi olmuş bu anlattığınız olaydakilere keşke her defasında bu tarz katliam yapanlar hakettiği cezayı alsa.. fakat bu mırmır konusunda malesef tebliğlerde en son bir boy limiti yoktu yani insanın kendi vicdanına kalıyor herşey,her gören bu insanları uyarmış olsa zaten bir daha bu yavru balıklara olta atmaya en azından çekinirler..
hihi hihi hihi :laughing: :laughing: mrsparkle ==========================================- hihi hihi hihi :laughing: :laughing: mrsparkle
Balıksızlıktan değil...hihi kelime ve sözlerin bittiği yerde, anlatılmak istenen ne kadar anlatılsada anlaşılmıyorsa..!! idk TAŞ DEVRİ GİBİ... Sembol ve resimler devreye giriyor...anlaşılmak adına...hihi
izmite ayda 1-2 giderim. Halıdere taraflarında fırsat buldukça olta atarım. İstanbul da yaşıyorum normalde. Sizin raporlarınıza da arada bakarım. Çok uzun süredir rapor yayınlayan görmedim . Ya tutanlar yazmıyorlar , yada hakkaten balık yok. Buraya canlı tutun arkadaşlar , balık olmasada bilgilerini , tecrübelerini paylaşmak isteyenler vardır illaki . Koskoca izmit körfezi . Yazmaya değecek balık avı , raporu çıkmaz mı hiç ?
izmit marinadan geçtiğimiz günlerde veya haftalarda zaman zaman mezgit ve istavrit alındı. kefal avlayanlarda vardı.
balık az çok varda korkudan yazamıyoruz yoksa dibine kadar kazıyorlar buralarda balığı malesef çok bilinçsiz insan var..
Bu düşüncenin sonuna kadar katılıyorum. Nerede balık çıktığı söylendiği zaman o avlakta bir daha ki gidişte olta atacak yer olmuyor.En kötüsü büyük küçük demeden hepsi kovada yerini alıyor.
Karamürselde cıkıyor ama sürekli değişiyor. Geçen perşembe 13ncünde ) sanayi boy yogurt kovası doldurmuşlardı . 16/10/2011 yoktu bişey.
pazar sabahı gölcük sahilden bol miktarda mezgit alındı. Tavuk etine atçek ile , yemsiz çapariye beklemeli alınıyordu 1,5kg kadar mezgit ( Bazıları 20-25 cmlik azman ) , 1 adet zargana ( 2 tanesi son anda kaçtı ) .Zarganalar 30 - 40 cm aralığında . Bi arkadaş 1 adet iri bir kırlangıç aldı .Bir diğer oltacı ise eşek istavriti aldı 20cm den büyüktü Hava oldukça soğuktu. Ara ara yağmur çiseledi. Fakat avlanmak için engel olacak dercede değildi.