Bu denizde hiç balık yok mu arkadaşlar hiç yorum yok izmit tarafında açıkta bir şeyler varmıdır yada gece mırmır eşkina falan teşekkürler şimdiden
İzmit tarafını bilmiyorum ama derince açıklarında gece yemli mezgit alabilirsin.Arada çapariye istavritde geliyor.
Tüm İzmit Körfezi amatör balıçılarının Mübarek Ramaz Bayramını tebrik eder, bereketli avlar dilerim. Selâm, sevgi ve saygılarımla...Hayırlı Bayramlar...
tüm körfezli balıkçı arkadaşlarımın,ve tüm sitenin, mubarek ramazan bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim...
kurtla avlandıgını duydum daha cok ama nasıl temin edicem onu bılmıyorum buralarda.açıkta tekneden kıbrıs sarma iş yapar mı acaba?
bugün biraz taradım avlakları sonuç 30 tane istavrit bir tane lapin bir tane denize iade yavru kırlangıç hava çok sertti eşkina denemelerimde sonuçsuz kaldı kısmet başka zamana inşallah.. açıklarda çok kayık vardı sanırım açıklarda güzel çapari yapıyor..
biraz zor, ama yapmaz diye birşey yok..sarma için kıyı daha verimli olur kurta gelince , marinada dönem dönem satılır..orda bulamazsan kendin çıkarman lazım , onlarda batak kurdu olur..eğer kayalık ve midyelik yer bulabilirsen kendin çıkarabilirsin,midye kurdu daha iyi olur ...
2 hafta önce izmit körfezde kayıkla açıldık kayıkla açığa giderseniz balık çok her yerde mezgit ve istavrit fakat su pis balıkların lezzeti iyi değil malesef körfezi çok kirletiyolar
60 evler açıkları ve civarında avlandıysanız o bölgenin balıkları biraz kokar,bu sene bir çok kez istavrit mezgit izmarit hatta hamsi ve gümüş balığı yakaladım nisan ayından itibaren ve ailecek yedik balıkları fakat gayet iyiydi tadları,geçen sene temmuz ayında yakaladığım balıklarda koku vardı hakikaten ama bu sene iyi.. belki avlandığınız günde bir akıntı ile deniz pislenmiş olabilir..
Sabit duran 2 gemi var birbirine yapışık onun arka tarafı ve civarında avlandık orda çok iyi istavrit vardı akıntı olabilir suyun rengi sarımsıydı ve o sabah her tarafta yunus vardı biz tuttuğumuz mezgitlerin hepsini geri bıraktık dipde gezindiği için kirlilikten çok etkilenebilceğini düşünüyoruz buda o günden bi video http://www.youtube.com/watch?v=ikjOshLXQ70
Marinada genelde plâstik bardaklarda bardağı 1TL içinde 10 adet kurt satılıyordu sanırım yine vardır, ayrıca, balık bağırsağınlada kefal alabilirsiniz... RASTGELE...
Hiç denemedim, idk denemekte fayda var, reeling bir deneyin hook sonucu bizimlede paylaşırsanız seviniriz...RASTGELE...
Ve Aleykümselâm, Mırmırdan haber var ama, kimle konuştuysam küçük olduğunu duydum..!! idk en azından ekim 15 e kadar fırsat verelim büyüsün..! derim...Herkese ...RASTGELE...reeling