Marinada gümüş için, çapari iğnesinden çok daha küçük iğne ile minik bir yem takarak yakalamak mümkün...RASTGELE...
SELAMUN ALEYKÜM herkese rasgele kimsede güzel birapor yokmu arkadaşlar ben bi duyum söyliim kerpeye girmeden sola sarısu yoluna gir 5.7 dk git kayalıklardan işkine, ispari (gece ) almışlar.
size bir şey sormak istiyorum abilerim izmit marinadan tutulan balıkları bazı kişiler pis olduğunu yenmemesi gerektiğini savunuyorlar bu konu da siz ne düşünüyorsunuz sağlığa zararlı diyorlar?
O bazı kişiler acaba her yediğinin temizmi olduğunu zannediyor...!!! bir daha aynı şeyi söyleyen olursa aynen öyle söyle, memleketimde temiz olan bir şey kaldımıki acaba..!! haklılık payı olsa da..! çareler tükenmez, ben tuttuğum zaman gayet güzel afiyetle yiyorum..!! :hungry: Allah cc şükür bugüne kadarda birşey olmadı..! gerekenleri uygularsan çok da lezzetli olabiliyor...hihi
Denizden çıkan baban hariç herşeyi yiyebilirsin ben bizim körfeze temizlik konusunda 10 üzerinden 8 veriyorum 2 olan kirlilik oranıda yaz bitimi olduğu için yağmurlar başladımı oda kalmaz:hungry:
Eskiye oranla temizlik yokmu var tabiki ama, senin dediğin gibide 10/8 derken biraz mübalâğa yapmışsın gibime geliyor...hihi okadarda değil yani..! idk yinede kızma dediğin gibi olsun, deyince kavga çıkmazmış...mrsparkle sağlıkla kal, mutlu kal....
yazık be... bugün orta parmağım büyüklüğündeki mırmırları kovaya dolduranları Allah bildiği gibi yapsın yazıktır günahtır be bu kadar katliamcı olmayalım,işin asıl vahim tarafı ise bu işi yapanların yanlış yaptığını söylediğimde tek kelime etmemeleri yani hatalarınında farkında bu insanlar yazık bu deniz bizim bırakalımda yavru balıklar büyüsün öyle yakalayalım...
Boşuna yorma kendini...!!! Bu türk milletinden ne köy olur, ne kasaba, bu kafayla bu hasta zaten fazla yaşamaz..!! idk Doktorların dediği gibi, bırakın ne yerse yesin...!!! :hungry: fazla zamanı yok çünkü...!!! cyr
gerekli mercilere bu hareketleri yapanları şikayet etsek bence olur niye olur BİR MÜSİBET BİN NASİHATTEN EVLADIR bizim kayınbirader anlattı ankara tarafında avlanması yasak olan bir çeşit ceylanmıdır nedir bilmiyorum birileri vurmuş şikayet olmuş gece şahıslar yakalanmışlar araçlarına kadar devlet ceza yazmış 300 500tl lik işdeğil 300binlira civarında ceza almışlar buparmak kadar mırmırları tutanlarıda ALLAH(c.c)ıslah eylesin.idk